-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz WhiteHawk24 #40998 üzenetére
A küldetések folyamatosan változnak, az adott rendszer státuszától függően. Sajna én se tudok konkrét helyet mondani
-
duvi
nagyúr
válasz WhiteHawk24 #40996 üzenetére
Elvileg mission reward.
-
WhiteHawk24
tag
Üdv! o7
Azt terveztem, hogy unlockolok minden guardian cuccot a hétvégén de az a #@!!@ Articulation Motors derékba törte a terveimet. Miután végignyálaztam az internetet mindenhol csak elavult infót találtam arról hol lehetne olyan küldetéseket felvenni ami ilyet ad.
Nektek van információtok erről? -
Peppo
őstag
válasz 4580693 #40991 üzenetére
Ha két kilométernél messzebb gurulsz a hajódtól, magától felszáll, és odafent várakozik valahol. Ilyenkor a Recall Ship paranccsal visszahívhatod, és valahol a közeledben leszáll.
Attól függ, milyen thargoidról van szó. A kis Scoutok ellen bőven elég az AX, sőt, azokat még a sima fegyverek is sebzik valamennyire. A nagyok (Interceptor) ellen viszont hagyományos fegyverrel semmi esélyed, az AX már jobb, de azokra igazán Guardian cuccokkal lehet vadászni.
E mellett még nem árt néhány egyéb cucc is a hajóra. Decontamination limpet, hull reinforcement modulok, meg még ez-az. -
duvi
nagyúr
válasz 4580693 #40991 üzenetére
"Persze, éjszaka szálltam le, így most megvárom, amíg kivilágosodik. "
Erre van a Night Vision"Közben a Pythonomnal is elvesztettem a kapcsolatot, most kereshetem azt is."
Ha közel vagy, akkor küldd el, ha nagyon eltávolodtál, akkor magától is felszállt. Ilyenkor csak le kell hívni a hajót (Recall Ship) és a közeledben landol."Thargoid vadászatra elég, ha felszerelem a hajót AX fegyverekkel?"
Ha nincsenek még guardians fegyverek, akkor - jobb híján - lehet AX felszerelés is. Csak a normálakkal nem szaban bepróbálkozni, mert azok hatástalanok a thargoidok ellen.[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
-
Submarine
senior tag
Üdv!
A reput érdemes kimaxolni?
A corvette megvan, és már kezd hányingerem lenni..
Viszont akár folytathatnám is Empire oldalon..
Lefogadom, Carrierhez kelleni fog, bár az nekem még sehogy nem aktuális.[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
Sziasztok. Mostanában egy dupla painite hotspotban kapirgálok. Grindelem a Carrier-e valót, ahogy valszeg sokan mások is.
A detailed surface scanner-nek mindig a hajón kell lennie, akkor is ha már beszkenneltem a gyűrűt? Nélküle nem láthatóak a hotspotok? Ha kikapnám nyernék egy modulhelyet, ami nem jönne rosszul. -
duvi
nagyúr
Egy újabb remekmű Pho-tól! Ezúttal egy közösségi esemény szolgáltatta a témát.
-
Peppo
őstag
Mióta tudom, hogy jön a fleet carrier, erős késztetést érzek a pénzgyűjtésre.
A dupla painite hotspotok után megnéztem egy (ill. eddig az egyetlen ismert) tripla low temperature diamond hotspotot ( Borann A2 ring B), hátha ez jobb órabért kínál, mint az előbbi. A LTD ára kb. másfélszerese a painite árának, így van rá remény, hogy ez jobb buli. A módszer ugyanaz, szkennelni a gyűrűt, megkeresni azt a pontot, amelyet mindhárom közeli hotspot lefed, aztán ott kiugrani. Robbantásról itt sincs szó, csakis bányászlézer kell, jó nagy raktér meg egy csomó limpet.
Tapasztalatok: Kb. 300 tonnáig gyűjtöttem. Fért volna még (512 tonna raktér van benne), de most erre volt idő. Ez szűk két óra alatt megvolt, bár ezúttal a Cuttert vittem a Type-9 helyett, ami biztos javított az eredményen, mert most sokkal több aszteroidát kellett megnézni és kipucolni, mint painite hotspot esetén. Jól jött a gyorsabb hajó. Kb. 360 millióért ment el a cucc. A Type-9 512 tonna raktérrel kb. 2,5 óra szokott tele lenni painite-tal, és 400 milla körül megy el az áru. Vagyis ez kb. hasonló eredményt hozott.
Az biztos, hogy ez a dolog körülményesebb, mint a painite. Kevesebb használható aszteroidát találni, és azokban is kevesebb a LTD. Ha egy kavicsban van 10 tonna, az már nagyon jó, míg painite esetében 15-17 is előfordul egyben. Gyanítom, hogy ha a Type-9 lett volna alattam, nem hozom vele ugyanazt az órabért.Szóval megéri a dolog? Nem biztos. De azt sem mondanám, hogy sokkal rosszabb. Amennyiben valaki kisebbet ugró hajóval van, és messzire kell mennie eladni, bejöhet neki a különbség a hosszú úton, ill. simán lehet, hogy wingben csinálva, csakis a jó asztikat kipucolva ez jövedelmezőbb, mint a painite. Az is lehet, hogy idővel az ember ráérez, mely aszteroidákat érdemes megnézni, melyeket nem (ez a painite esetében is így van), és akkor javíthat az eredményen.
Legközelebb megint painite-ra megyek, de most már oda is a Cuttert viszem, hogy össze tudjam hasonlítani.
Ha valaki más is kipróbálja az LTD ilyen módon történő bányászatát, kíváncsi lennék a tapasztalataira.
-
Peppo
őstag
válasz Cooper911 #40978 üzenetére
Én inkább 5-10M környékére. 1 milliárdot egy fél nap alatt összeszed az ember bányászattal, nem lehet ennyire olcsó.
Az egyéb követelmények logikusak lennének. Mondjuk az Alliance rang jó nagy kib.szás lenne a néppel. De mondjuk egy elit harci minősítés vagy ilyesmi lehet, hogy meg lesz határozva.
-
Bundee69
tag
Sziasztok,
Jó régen jártam már itt, de most újra elővettem az ED-t, főleg mióta megérkezett az új Valve Index fejszettem
Az újra beállítgatások által találtam ezt az oldalt, nem tudom, hogy "vótmá"-e. A "Témaösszefoglalóban" mindenesetre nem láttam.
[link]
Az ED billentyűzet és joystick kiosztásáról lehet vele szép referencia kártyát csinálni a config file feltöltésével. Meg lehet nézni másokét is. Kb 30-40 féle vezérlőt ismer. -
Cooper911
senior tag
-
Raymond
félisten
"Fleet Carriers will work and operate in all game modes, so Open, Solo, and Private Groups."
Kar hogy ugy mukodik az Open ahogy (instances) mert azert erdekes lenne ha Open-ben megerkeznel a Jameson Memorial-hoz es valami hasonlo fogadna ott:
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Peppo
őstag
válasz Cooper911 #40972 üzenetére
Elpusztítani nem lehet, és meg tudja magát védeni, vagyis nem sok értelme lesz megtámadni.
"Greetings Commanders,
The Gamescom Fleet Carrier Reveal was such an exciting moment for us, and after reading through your feedback, we can see that it was also exciting for you! We wanted to take this opportunity to answer some of your questions, keeping in mind that we will be revealing more about Fleet Carriers, closer to the December Update.
Will Fleet Carriers jump on the Thursday Server tick?
Fleet Carriers will not be restricted to the Thursday server tick in order to jump.Can you clarify what 'unique' resources are?
It will be a new commodity, which can be mined or bought from certain starports. We will be exploring this in more detail in a future livestream closer to the December Update.Will Fleet Carriers be bought with Arx?
No, Fleet Carriers will not be purchasable with Arx.Can we customise our Carriers?
Yes, Fleet Carriers can be customised, but this is something we are going to be looking at in livestreams closer to the Decembers Update's launch.Can Squadron members contribute to the cost?
The cost for a Fleet Carrier will come from the single commander who owns the carrier. Squadron members will not be able to contribute.Is the Fleet Carrier restricted to the 'Bubble'?
Fleet Carriers can be purchased from certain systems and can travel outside of 'Human Space', providing they have the fuel to do so.Where can I buy Fleet Carriers?
Fleet Carriers are purchased from certain systems, which we will look further into during our 'deeper dive' livestream.Do Fleet Carriers work in Solo?
Fleet Carriers will work and operate in all game modes, so Open, Solo, and Private Groups.Are Fleet Carriers destructible, and can they defend themselves?
Fleet Carriers are not destructible, but they can defend themselves and other nearby ships.Do the loadouts have a practical effect in-game?
We will be delving deeper into loadouts, and Support Vessels in later livestreams.Can you sell Fleet Carriers?
Fleet Carriers can be scrapped, however, it will be for fewer credits than the original purchase amount.Will a commanders Fleet Carriers persist when logging in and out?
Fleet Carriers are persistent and will remain in the game regardless of whether or not the owner is online.Can you change the type of carrier you have?
The 'type' of Fleet Carrier that you have is determined by the Support Vessel assigned to it, which in turn, determines its loadout. As mentioned above, this is something we will be talking about in a future stream.Can Fleet Carriers jump into permit-locked systems?
No, Fleet Carriers will not be able to jump into permit-locked systems.We hope this gives you an initial insight into Fleet Carriers. Do keep in mind that Fleet Carriers will be released in the December Update, and we will be showing off more about them in livestreams and forum posts closer to its launch. Thank you all for your feedback and questions, and we can't wait to reveal more as time goes on."
-
Cooper911
senior tag
Aha. Hol a bányász hajóm?
Kérdés, hogy openben támadható e a fleet carrier vagy olyan brutál védelme lesz mint a coriolisoknak? Vicces lenne, hogy belogolsz és a fleet cariered biztositási oldala fogad
Valaki elküldené PM-ben a Fleet carrier friss infókat? Itt nem tudom megnyitni.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
duvi
nagyúr
válasz Cooper911 #40964 üzenetére
Meg is jött a válasz:
"Can Squadron members contribute to the cost?
The cost for a Fleet Carrier will come from the single commander who owns the carrier. Squadron members will not be able to contribute."Itt egy korábbi kérdésre is a válasz:
"Will a commanders Fleet Carriers persist when logging in and out?
Fleet Carriers are persistent and will remain in the game regardless of whether or not the owner is online."[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Friss infók az idén érkező Fleet Carrierekről.
-
Peppo
őstag
válasz 4580693 #40962 üzenetére
SRV-t nemigen úszod meg, ha raw material kell. Esik az aszteroidákból is, de jellemzően csak alacsony szintű, és abból sem sok. Ott ezer évig tartana feltölteni a készleteket. Szóval mégiscsak meg kellene barátkozni azzal az SRV-vel.
De azért gyorsítani lehet a folyamatot. Ehhez is SRV kell, de csak pár száz métert kell vele menni. El kell repülni a Koli Discii C 6 A bolygóra a 28.577 7.219 koordinátákra, és ott van egy lezuhant Anaconda. Van mellette 3 cargo rack, amelyekben vannak magas szintű raw materialok. Azokat szét kell lőni, összeszedni a kihulló cuccokat, aztán kilépni-belépni és újra csinálni a lövöldözést-gyűjtögetést. Ezt ismételni jónéhányszor. Kicsit monoton, de nagyon hasznos. Ellenség nincs a közelben (nyilván ilyet csak solo módban érdemes csinálni). Ha már van elég sok mati, akkor elrepülni valahova, ahol van raw material trader, és nála beváltani arra, ami kell.
Van még pár ehhez hasonló hely, de nekem ez vált be a legjobban. A terep nem vészes, és jó cuccok potyognak. Az egyetlen kellemetlenség, hogy 90000ls-et kell repülni a bolygóig, de az sem nagy ügy, max 10 perc.
-
Novver
senior tag
Megérkezett a [Monstertech] HOTAS Mountja.
Feketében rendeltem, ami picit drágább, de megy a setup színéhez. Muszáj volt valamit kitalálnom a HOTAS asztalról történő levételéhez, mert a csuklóm fájt 1-2 óra játék után. Rendeltem mellé 2db, az asztalhoz fogatáshoz alulapot is. [link]
Ennek a lényege, hogy a gyengébb, nem tömör fa asztallapokat ne szaggassa át a szorító/satu/bilincs (kívánt rész aláhúzandó, nem tudom minek mondjam igazából ) Ezt az asztalra alulról egyenként 3 db kétoldalú ragasztóval kell rögzíteni. BRUTÁLISAN ERŐS A RAGASZTÓ. Esélye sincs hogy könnyen leszedd miután rányomtad, így körültekintően rakd fel, nem lesz második lehetőséged.
Egyéb kiegészítőket nem láttam még értelmét venni. Így hogy kicsit használtam már, egy egérpad oldallapot a joyhoz valszeg veszek majd később.Tömör alumínium, van benne anyag. Kellemes tapintású a felülete. A vágott részek pedig műanyag kipattintható takaródarabbal rendelkeznek. Kicsit ikeázni kellett vele, mert több darabban érkezett (nyilván), de abszolút nem kell agyalni rajta, a hozzá mellékelt papírokon részletesen, érthetően le van írva mit hogyan merre. Ha nem, akkor youtubeon van jópár assembly videó.
Külön képeket nem készítettem, mert az oldalukon kb minden létező szögből van kép. Pontosan ugyanazt kapod. Inkább készítettem egy már összerakott, centire pontosan beállított képet a setupról.
A kábeleket még majd jobban elrendezem alul, de muszáj volt kipróbálnom.
[A kép, nagy felbontásban]Összességében azt kell hogy mondjam, hogy az ára húzós ugyan, de minőségi cuccot kapsz, 3 nap alatt DHL kiszállítja németországból. Alaposan becsomagolva, esélye sincs hogy megsérüljön a cucc.
Rettentő kényelmes az egész, miután centinként kisakkozod hogy milyen magasra is kell állítanod. Miután felraktad, könnyen állíthatod a magasságot.
Eddigi rövid barátságunk alapján bátran tudom ajánlani őket.
Esetleges kérdésekre készséggel állok rendelkezésetekre, és köszönöm hogy itt lehetek Köztetek!CMDR Novver signing out
o7[ Szerkesztve ]
Life is a game... The game is my life!
-
4580693
senior tag
Kellene jó néhány szelén. Ahogy nézem, felszíni bányászással, trabival lehet gyűjtögetni. Ez baj, mert egyszer mentem csak srv-vel, az pont elég is volt nekem. Nem tudtok véletlenül valami asztetkida övet, ahol van esetleg?
-
Submarine
senior tag
Akkor erre figyelek oda, köszi!
Nem olyan bonyolult, csak kicsit figyelni kell:
Bekapcsolom a SCA-t és mehet fullgázon a gép, csak néha veszem vissza félre, hogy beálljon irán'ba.
Amikor eléred a 7-6mp-t persze vissza kell venni félre, aztán ha van türelmed játszhatsz vele:
- egy pillanatra ráadod - full, aztán rögtön leveszed félre, ezzel próbálod tartani a 6mp-et.
De ez csak akkor opció ha unatkozol, túl sokat nem nyer vele az ember. És könnyű elszabni.
A lényeg, ahogy pörögnek lefele a fénymásodpercek, 0,1LS-nél váltja a mértékegységet megaméterre és onnan huszonvalahánytól pörög vissza 1-ig.
Általában 1-ig, és akkor kilép SC-ből.
Szóval leghamarabb 0,2LS-nél ráadod a full gázt, és legkésőbb 3-4Mm-nél visszaveszed félgázra.
Inkább később add rá, és hamarabb vedd vissza, ha túl lősz a célon, lehetnek anomáliák.. -
Peppo
őstag
válasz Submarine #40957 üzenetére
Általában két helyen van esélyük próbálkozni. Közvetlenül az ugrás után, mikor még a csillaghoz közel vagy, és lassan mész, illetve az út végén, mikor már megint lassan mész, és utol tudnak érni. Azon a szakaszon, ahol gyorsan mész, nemigen jön sosem interdiction.
Ezen kívül ritkán megtörténhet az, hogy ha útközben egy bolygóhoz/csillaghoz közel mész, és lelassulsz, ott is be tudnak fogni, de amúgy pont ilyen helyeken le is lehet rázni őket, ha megkerülöd a bolygót, a hülye NPC meg túl közel megy hozzá. És persze ha valami egyéb okból lelassítasz, akkor is elkaphatnak.
És amúgy igen, egyszerűen az interdictiont meg kell tanulni kivédeni. NPC ne tudjon kiszedni sosem, csak ha te is akarod!
Láttam pár hete egy videót, amelyben pont azt magyarázta a fickó, hogy SC assisttal kicsit gyorsabbá teheted az utolsó szakaszt. Majd ránézek, hátha megtalálom megint, mert érdekesnek tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Submarine
senior tag
válasz Raymond #40958 üzenetére
Az SC assist-al szoktam volt érdekeseket művelni, mikor pár fénymásodpercnél ráadom a maxigázt, és épp 10Mm-nél meg visszarakom félgázra. Így vissza lép autora.
Volt már olyan, hogy felgyorsultam világba, és úgy lépett ki full gázon SC-ből auto, hogy láthatóan "átestem" keresztben a Starporton..
Pislogtam is, hogy mi lesz de feldolgozta szerencsétlen, csak kissé vissza kellett tolatnom.. -
Raymond
félisten
válasz Submarine #40957 üzenetére
Ott probalnak kihuzni ahol epp utolertek, ez lehet roviddel az erkezes utan is meg a csillag kozeleben es lehet az allomas kozeleben is. Van hogy mar csak par milla tavolsagra vagy es ott a SC elhagyas gombon az ujjad amikor probalkoznak. De mindegy mert PvE-ben nem kene hogy kiszedjen semmi.
-
Submarine
senior tag
És azt úgy kell érteni, hogy mindig SC-ből kiszedéssel próbálkoznak először, tehát pl. érkezési oldal központi csillagánál nem támadnak sosem?
Állomás közelében meg értelemszerűen nem támadhatnak.
Tehát ha jól értem, csak "interdiction evade"-ben kell jónak lenni, és nincs gubanc?
Az mondjuk nem nagy vaszizdasz.. -
-
Submarine
senior tag
Meg biztos lesz fenntartási költsége is..
Ceos-Sothis vonalon repuzgatok(adat-futár), az anyagszállítós küldiknél mennyire jellemző, hogy megtámadnak?
Eleinte rendszeresen ki akartak szedni SC-ből, de már csak körönként egyszer próbálkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peppo
őstag
válasz undercover #40949 üzenetére
Akkor addig inkább csak óvatosan lövöldözz! Mérnökölés nélkül még az erősebb hajók harcértéke is elég alacsony. Ellenben ha rajtuk van a tuning, megállíthatatlanok egy NPC számára. (Oké Thargoidokat leszámítva. )
-
undercover
őstag
Köszönöm a tippeket Mérnökölést még nem nagyon csináltam.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
a2d2
addikt
válasz undercover #40943 üzenetére
Így fejből nyomva valami hasonló az enyém:
[link]- Lightweight alloy, mert a pajzsokra mentem rá. Ha lenullázódik a pajzs (ritkán fordul elő) akkor kicsit félrehúzódok inkább.
- Overcharged power plant hogy ki tudja szolgálni a rendszert
- 5db focused pulse + flow control, ebből 3 fixált, két kicsi pedig gimballos kis hajók ellen
- Dirty drive thrusters elfogásra és menekülésre
- Increased range FSD (de így sem egy ugróbajnok)- 5A Thermal resistance shield generator (vigyázz mert alapból 4-es van benne ne azt tuningold)
- Bent hagytam egy 4-es cargo-t is de ezt egyszer sem használtam, lehet ki is veszem
- egy kis FSD interdictort bent hagytam biztos ami biztos, de nem használom már- Chaff-ot egyszer sem használtam még, inkább helyette is Shield boostert tettem (mindegyik thermal resistance)
Talán csak az FSD van 5-ös szintre mérnökölve meg a power distributor.
De így is elég ütős lett szerintem. Rammingolni nem nagyon kell vele!Ja és ehhez a szintű mérnököléshez elégendő két kezdő mérnök (Felicity, Dweller).
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Peppo
őstag
Bányászatra nagyon nem jó a FDL, mert sem modulhely nincs benne elég, sem normális méretű raktér nem fér bele, és még kicsit is ugrik. (Ettől persze még lehet tenni rá bányász cuccokat, csak nem lesz túl produktív.)
Én annak idején full multi cannon builddel mentem vele, ami nem volt rossz, de azért lézerrel keverve szerintem hatékonyabb. Mondjuk 4x 2-es MC, és a huge hardpointra meg egy jó thermal ventes beam laser. Vagy 2db 2-es beam, 2 db 2-es MC meg egy huge MC. Ez így szerintem a legerősebb hajókon kívül elég bármire.
De persze mehet rá még szinte bármi egyéb is. Frag cannon, rail gun, ízlés szerint. -
K.Andras.Vfx
tag
válasz undercover #40940 üzenetére
Krait nagyon jó bányász, marha jó a kilátás is belőle, főleg VR-ban...
-
a2d2
addikt
Nekem van egy bounty hunter FDL-em. Holnap ha lesz időm küldök linket miből áll.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
duvi
nagyúr
Abszolúte alkalmatlan bányászatra az FDL Nagyon kevés az internal slotja. Ebben a súlycsoportban inkább egy Python, vagy Krait lenne jó.
(#40943) undercover
Ez attól(is) függ, hogy mennyire megy a fix fegyveres célzás és hogy állsz a fejlesztésekkel/engizéssel?[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Én igazából bounty hunterkedni szeretem anno. Csak abbahagytam a játékot időhiány miatt.
Szóval jelenleg most szerintem másfél éve ott porosodik a drágám egy állomáson.
Szóval azon gondolkozzom, hogy visszatérek. Most aki benne van mi lenne manapság egy jó bounty hunter build FDL-re?
-
Peppo
őstag
Attól függ, mit értesz az alatt, hogy alkalmas.
-
Peppo
őstag
válasz -ZeeZee- #40938 üzenetére
Akkor passzolom.
Elvileg a rang nem számít. Rengeteg elite rangú harci küldetést csináltam, pedig még nincs meg az elite rangom. Szállítóküldetéseket is, mielőtt meglett a rang.
Az ilyen federal (vagy imperial) navy küldetésekben az a jó, hogy ezek nem tízpercenként frissülnek, ahogy a normál küldetések, hanem kilépsz a küldetés menüből, visszalépsz, és már egy másik van ott (vagy éppen semmi), de így pár perc alatt lehet olyat találni, ami tetszik.
-
-ZeeZee-
senior tag
Ez konkrétan egy ASP Explorer volt, amivel 6.93Ly-t kellett volna ugranom. Elite rang megvan, több, mint a Broker...
Submarine
Előtte egy szállítós küldetés volt, ha jól emlékszem 10t valamit kellett volna elvinnem 21Ly-re. A hajóm 40+Ly ugrásra lenne képes telepakolva...
Szerk. Gyorsan beléptem, megnéztem most mit kínál. Valami kalózuraságot kellene likvidálnom. Ezt persze el tudnám fogadni, de ezt meg nem akarom. Na, majd este ránézek hátha lesz valami kis nyugis meló.
[ Szerkesztve ]
-
Submarine
senior tag
válasz -ZeeZee- #40935 üzenetére
Halesz!
Nekem meg beadni nem akarta..
Lépj ki, legalább menübe, és várj pár percet.
Jobbat nem tudok.
Ma már volt, hogy SC-ből kilépéskor úgy maradt. Csak a relog segített, ami meg az előző állomáshoz dobott vissza.Bocs, ez annyira szar, hogy szinte már jó:
- Képzeld, kaptam melót az űrállomáson!
- És mit csinálsz, sepregeted a starport?Muhahaha
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
ED akció a steamen! Commander Deluxe Edition 70%-os akcióban, 14,99€.
-
cabala1
tag
Bányászat: igazság szerint van egy egész jó módszer robbantgatás nélkül, a dupla painit hotspotoknál.
Szóval ott annyira gyakori a painit, hogy minden kis szir-szar sziklában van 10-20%.
Az alap egy jó kis Cutter pl. 512 cargóval, mellé 6 mining lézer, plusz pár engizett cucc, 350-400 limpet a tárba (példa)
utána irány a HYADES SECTOR DB-X D1-112 - Body 2.Itt szinte minden sziklát lehet lőni, sőt talán a legkisebbekben vannak a 30-40+%-os painit arányok.
Utána már csak jó áron el kell adni.
250 Misi/óra kb.
[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Logitech G27 sebváltó egyik gombja nyert. Rábindeltem a 2. gombparancsot a másodlagos tűznek.
Hogy ez miért nem jutott az eszembe korábban, magam se tudom a választ, pedig évek óta van ez a kormány.[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
duvi
nagyúr
válasz undercover #40925 üzenetére
-
4580693
senior tag
válasz undercover #40925 üzenetére
Deep core bányászat. Újfajta szkenerek és újfajta bányász fegyverek. Tök jó és nyugis.
96 tonna szabad kapacitású asp exlorerrel 50 tonna cumóval (volt abban void opal, low temperature diamond stb) kerestem 70 millát.[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
A turretes mining laser-eknek nem kéne automatikusan működnie? Úgy értem hogy csak megnyomom tüzelés gombot és onnantól folyamatosan tüzel az aszteroidába. Nem kell folyamatosan nyomni a gombot. Úgy emlékszem kábé 1.5 évvel ezelőtt pont ilyen turretes mining laserekkel is bányásztam.
Most viszont a turretes is úgy viselkedik mint a normál fixed... nyomva kell tartani a gombot. Próbáltam már mind a három turret módot, nem működik... Nem akarok percekig nyomva tartani a gombot, míg kibányászom az anyagokat....PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
cabala1
tag
Még az is eszembe jutott, hogy ilyen hordozót csak pár bizonyos gyártói rendszerekben (csak bizonyos idővel később utalnak ki - tehát várakozni kellene a megrendelés leadása után... Mivel ez vadi új cucc és a gyáraknak idő kell a produktumhoz.
Az is lehet, hogy a szükséges nyersanyag bizonyos részét össze is kell gründolni, nem csak a fuel-t hozzá.Közösségi goal lehetne egy ilyen gyár építése.
-
Peppo
őstag
válasz undercover #40914 üzenetére
Jó kérdés. Gondolom, nem adják oda egy-két milliárdért. Főleg, hogy manapság pénzt szerezni ebben a játékban egyáltalán nem nagy ügy. Mindenesetre gyorsan meglátogattam kedvenc painite lelőhelyemet. És alighanem még párszor meg kell majd decemberig. Jó párszor. Vagy inkább sokszor. Nagyon-nagyon sokszor.
-
cabala1
tag
Pár hónapja letettem az ED-t, mert már szinte minden részét kijátszottam, (kivéve Thargoid csata, mert attól kiver a víz) de ez a Fleet Carrier érdekel majd... meg persze a lehetőségek ezzel együtt.
Ha egy fullosan felmérnökölt konda kb. 3 milliárd (ráfordított idő+materiál), akkor egy ilyen hordozó nagyságrendileg kb 100-150 milliárd lehet saccra.
Azért ez jó kis baleset lesz még Void Opallal is
Amit esetleg várok az egy új vagy akár a thargoid fajjal egy jó kis területfoglalási csata a már így kisebb galaxisunkban.
-
duvi
nagyúr
Heti festéscsomagunk: Viper Mk III Squadron Paint Pack
-
duvi
nagyúr
Eredetileg a squadronoknak szánták, de a hatalmas sírás miatt ezt módosították. Az új felállásban minden játékos vehet egy carriert. Mióta bekerült a void opál a játékba, nem nagyon számít a pénz... Inkább a fenntartási költsége és anyagszükséglete lesz az érdekes. Pláne, hogy speciális üzemanyag kell az ugráshoz, amit majd a tulajoknak kell összegyűjteni.
-
Raymond
félisten
Olcso biztos nem lesz, de nem klan dolog mert pilotahoz/jatekoshoz van rendelve a hajo tehat egy szemely veszi meg.
-
undercover
őstag
Milyen drága lesz vajon egy ilyen vas?
Gondolom ha valaki egyedül játszik elég megfizethetetlen csak ha egy klán összedobja rá a pénzt.
-
-
Peppo
őstag
Gyönyörűek az új vasak. Azt hiszem, neki kell állnom bányászni. Gyanítom, az a "large amount of credits" több lesz, mint amennyim most van.
Jó lenne, ha lehetne rajta felszerelést is tárolni, nem csak hajókat.
-
duvi
nagyúr
válasz undercover #40906 üzenetére
Igen, többféle (explo, mining, mercenary, trade) típus lesz
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Valóban Fleet Carrier volt a beharangozó képen!
Elite Dangerous Fleet Carrier Gamescom Reveal
Fleet Carrier Frontier fórum.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Ha szükséges, akkor a Hotas X is szétszedhető.
-
Peppo
őstag
Amíg egy sima joyom volt X-Winghez, addig én is nagyrészt így használtam. Még egy olyannal is el tudnám képzelni, mint a flight x, mert az is egy darabban van. De egy nagyobb, két egységből álló hotas, mint pl. az x56, amit használok, már el sem férne ölben. Ezekhez kell valami fix felület, amire rá lehet rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest