Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz littlemole #22459 üzenetére

    Szia!

    WiFi-n keresztül megy. Több lehetőséged is van.

    Egyrészt van egy [Trinus VR]nevű kezdeményezés, aminek van egy PC-n futó része, és egy Android-os app-ja, amit Wifin keresztül tudsz összekapcsolni. Ez a program aféle "joker", mindent tud amit szeretnél.
    Viszont nekem elég komoly problémáim vannak a teljesítményével. Se a telefonra küldött kép, se a szenzoradatok feldolgozása nem volt az igazi. Támogat USB-s csatlakozást is, de én semmilyen különbséget nem véltem felfedezni a teljesítményben.

    Ezért, ha nVidia kártyád van (és támogatja a Gamestreamet), akkor a következő progikra lehet szükséged, én most ezeket használom, és teljesen meg vagyok elégedve, szerintem jobb, mint a Trinus.

    A PC-n:
    - nVidia GeForce Experience (ez támogatja a játékok telefonra streamelését)
    - Opentrack (ez fogja feldolgozni a telefon szenzorainak adatait)
    - TriDef: ez fogja 3D-s, ún. side-by-side képpé alakítani a játék képét, ahol ez nem támogatott (az Elite alapból támogatja, szóval erre nincs szükség)

    A telefonon:
    - Moonlight : ez a Play Storeból telepíthető, ez a streamelő program. Kapcsolódik a PC-dhez és el tudod vele indítani a játékot.
    - FreePIE IMU : ez benne van az OpenTrack installerben, ez fogja átküldeni a szenzoradatokat a PC-nek.

    Ami erősen ajánlott még ezen felül, az egy minimum 1080p-s kijelző, és 802.11ac -t támogató router (és persze telefon).
    A fenti dolgokkal szerintem közel az Oculus DK2 élményénél vagy.A refresh rate nem lesz az igazi, de kísérletezgetésre teljesen jó.

    Ja és a Google Cardboard teljesen felejtős, szerintem legalább egy 25 dolláros kínai keretre fizess be, ha sikerül összelőnöd az egészet.

    További kérdésekre szívesen válaszolok privátban, és bocsi a hosszú off-ért :)

Új hozzászólás Aktív témák