Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
A téma összefoglalóval kapcsolatban egy kérdés: Nem lehet valahogy egy linkekkel ellátott tartalomjegyzéket generálni az elejére? Úgy tapasztaltam, hogy rengeteg új játékos van aki csak feltesz egy kérdést - ami persze nem baj - anélkül, hogy a keresőt használná vagy az összefoglalót átnyálazná. Meg tudom érteni a kollégákat aki kicsit ingerültek ez miatt, ugyanis rengeteg időt öltek bele, hogy anyagokat gyártsanak a kezdőknek és úgy tünik hiába.
Más részről meg az újaknak is unalmas lehet, hogy folyton visszapattanak a nézz videót, vagy olvass összefoglalót válasszal.Szóval szerintem ha linkek lennének az elején akkor talán nem tántorítaná el a kezdő érdeklődőt a hosszú szöveg és rögtön az általa érdekesnek talált részhez tudna ugrani.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy engem annyira érdekelt a játék, hogy még a vásárlás előtt az összes magyarul elérhető anyagot elolvastam, sőt igazából az EDHU cikkei alapján döntöttem a vásárlás mellett. Azt látom, hogy egyszerűen túl sok és túl részletes az anyag amit felhalmoztunk (ami szerintem nem baj) és ezt a kezdők nem olvassák végig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest