Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amarth #11079 üzenetére
Akkor még egyszer (mielőtt indintáncot járnál a welkynd kövek körül):
nem a magyarosítás a fő ludas, hanem az azzal együtt járó eredeti patch. Amiatt a magyarítás nélkül is előjöhet ez a hiba.
Úgyhogy azt javaslom, hogy tedd fel az oblit tisztán, és hozzá a legfrissebb hivatalos patchét. Ha SI is van hozzá, akkor sorrend: Obli-SI-SI patch (mert más jár SI-s Oblihoz, és másik van SI nélkülihez!) Ezután próbálkozz a magyarítással, de NE pipáld ki azt, hogy a patchet is tegye fel.
Aprópopó: milyen verzió? Steames? Mert akkor se pipáld ki a magyarításban a patchet, hiszen a Steames verzió a legfrissebb patchel együtt jön.
Ja igen: ugye NAGYON gondosan végignézted, végigolvastad a magyarításban a szöveget? Érdemes, mert nem olyan egyszerű a felrakása, és a srácok igyekeztek érthetően, szájbarágósan leírni, hogy mikor melyik részét kell pipálni vagy nem pipálni.
(ettől még az előző hsz-emben lévő dolgot nyugodtan próbáld meg!) -
válasz
Amarth #11079 üzenetére
Mindenképp ellenőrizd, hogy a /Data mappába ott van-e a magyarítás által fölrakott dummy.bsa. Ennek be kell lennie írva az Oblivion-.ini-be is (Dokumentumok\My Games\Oblivion\Oblivion.ini). Ott van egy sor, aminek így kell kinéznie, a dummy.bsa-nak kell az elsőnek lennie:
SArchiveList=dummy.bsa, Oblivion - Meshes.bsa, Oblivion - Textures - Compressed.bsa, Oblivion - Sounds.bsa, Oblivion - Voices1.bsa, Oblivion - Voices2.bsa, Oblivion - Misc.bsa
(ezt elvileg megcsinálja a magyarítás is, de lehet hogy mégse)
Elsőre ez az ötletem. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Amarth #11079 üzenetére
Kérdésedben benne foglaltatik a válasz: ezt a magyarítás okozza. Okát én nem tudom, de a fórum történetében nagyon sokan, nagyon sokszor panaszkodtak lila földre a magyarítás telepítése után. Talán Varlaisaran ha benéz, el tudja neked mondania részleteket, esetleg a megoldást is, mert nemrég ő is belefutott . Jómagam sosem tettem fel, ezért nincs róla tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest