Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3268 üzenetére
Fejleszthetsz szintlépés nélkül is, az gyűlik. Én pl. csináltam olyat, hogy fejlesztettem 4 szintnyit, aztán elmentem egy kiválasztott oktatóhoz. Tanultam ötöt, léptem szintet, 4x egymás után. Megspórolja az ember az utazgatás idejét.
Ez a láthatatlanság küldi nekem új. Persze, nem vagyok egy Systemroot... -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3266 üzenetére
Hát, én elég magas szinten használtam őket, aztán le is tettem róluk.
Viszont, te úgyis mindent tudsz, akkor:
Armandra várva lementem IC kazamatáiba. Vámpírok, miegyebek voltak arra, viszont a végén a Vér kazamatáiban valami szentély, ahová nem tudok belépni, mert kulcs kell. Továbbmentem, végig, amíg kibukkantam a piacnegyedben. Egy mandrónál volt kulcs, azzal vissza, de nem nyitotta. Megköszönnék némi segítséget a megoldáshoz.
Most Cheydinhalba (a kedvencem) kéne menni valami szoborért, viszont van nálam nem kevés forró cucc, az kinél tudom eladni, ha nem akarok Brumába visszamenni?
Sárkány jó. Ha sok a cucc, megidézem, felmálházom, hazaküldöm. Aztán, ha kell a cucc, megidézem, kipakolok, eladom, hazaküldöm. Utazni vele érdekes, ha városból ki, vagy kintről bemegy az ember, majd lékelek mellé képeket. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3264 üzenetére
Nekem akkor sem kellett.
Mi ez a nagy konzolozás mostanság? Kezdek kételkedni benned... -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3251 üzenetére
Télleg, most, hó' mondod!
Jorusnak akkor megvan a megoldás.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3260 üzenetére
Ennek nincs köze a luck-hoz, inkább ahhoz, mit és mennyit csináltál. Ha pl. szintlépési szintig csak erő-t igénylő dolgokat művelsz, az fog jobban nőni, ha mást is, akkor esetleg kevésbé. Az újabb szintlépéskor a következő szintig alkalmazott megoldások függvényében változik, mit és mennyire erősíthetsz.
Nekem pl. 2. szintre volt 4 +5-ös, meg 2 +4-es lehetőségem, de ezekből, ugye, csak 3-at fejleszthettem.3. szintre már nincsenek ilyen jók.
Luck akkor lehet fontos, ha nem te vagy egyértelműen a jobb. Én az előző karimmal úgy vágtam át mindenen, hogy egyszer sem tettem a luck-ra, úgyis csak 1-et lehet. Bár mondjuk kíváncsi lennék, ha mondjuk lvl50-ig mindig rakok egyet rá, akkor mihelyst meglát az ellen, lóhalálában kereket old? -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3259 üzenetére
Hát a konzol?
Most néztem, vagy 6 féle sárkányt tudok idézni. Küldjek majd képeket?
Lovagok lehet, hogy tisztességtudóak, de ha egyet is magammal vittem akármilyen küldire (pl. kapun túlra), simán legyakták őket perceken belül. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3256 üzenetére
Bioshock, az bocsánatos bűnbeesés...
1.1-et nyomod? Én azzal majd végigtolom +1x, mert új plazmidok is vannak benne.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3252 üzenetére
Hátasod neve: Cha ló.
Morag Tongost lehet, hagyom megint levadászódni. Mondjuk a kesztyűje helyett máguskesztyűt használtam. Most gyúrnom kell kovácsolásra (meg lopakodásra is), mert hótt gyenge az elf csajszi, szóval nehezen megoldható több fegyver cipelése, így muszáj valahogy mágikus cumókat javítanom. Most pont a lemerült/eltört Debaser-t cipelem ballasztként, de lehet, hogy majd bepakolom a sárkányom oldalzsebébe.Remélem, az Umbrás küldire még jól emléxem, hogy kell, ha majd eljutok addig.
Vazze, mióta neki akarok már állni TR Anniversary-nek meg Suffering 2-nek, de csak nem jutok odáig ilyen programok mellett!
Egyszer megnéznélek jófiús szerepben...Mondjuk: jó vámpírod lett már Ko9?
-
katt777
félisten
Mit találtam??? Valaki megunta a visszatöltögetéseket Sigil kavicsoknál...
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3241 üzenetére
Hát a Ko9 küldit frankón elbukod, ha nem vagy jó fiú. Ezért csinálom most elsőre DB-t és GF-ot.
Mit tud az a Mundane Ring? Nekem a Merhunes kazamatáiban talált 35%-os kaméleonos gyűrű volt a legjobb. Most az lehet, hogy a kimentett DB-s fickónál volt, mert az rejtőzött láthatatlanba mindig, de azt meg "valahogy" megölték. És jobb cuccai voltak, mint Lucien-nek, azét aztán nem is használtam a későbbiekben. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3236 üzenetére
Már leöltem egy agresszív fazont Brumában, valami lila köpenyes ürge volt, és folyton beszólogatott. Aztán találkoztunk a városon kívül...
Lucien 1x már jött, és most nem öltem meg, de aztán eszembe jutott, hogy elfelejtettem szintlépéskor az öt oktatást, úgyhogy nyomulok újra. Majd jön, ha szunyáltam egyet. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3234 üzenetére
Hónapokig magolta a legapróbb dolgokat
, és most visszatért közénk a PROFI.
Azért tényleg nem semmi, sztem jobban tudja már, mint a játéktervezők.
(Ti. azok akkor kijavították volna az említett hibákat.)
-
katt777
félisten
Kóbor macska-szellem előcsalogatható/megidézhető bármiféle hús-jellegű étel felhasználásával (és időközönként hasonló áldozat bemutatásával erősíthető). A befektetés hasznos, mert a macska soxorozza magát (nálam elsőre +4-et fejlődött
), ártó szellemek ellen pedig már az egyiptomiak is használták (ráadásul hűséges). Mellesleg megszabadít olyan kártevőktől, amilyenekre a fő karakterem nem szívesen áldoz időt és energiát, mivel most úgyis a megfelelő betegséggyógyító ital felkutatásával van elfoglalva.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3231 üzenetére
Systemroot : Oblivion fan site
X : 0
"Nem elég pontos" - és még szerény is. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3223 üzenetére
Nem is mondtam, milyen jó egyéniség-növelő módszert találtam. Bocs, ha csak nekem új. Betörök, ahol otthon van valaki, vagy kizsebelek valakit, aztán beszélgetek vele, persze alig pár százalékon a kedveltségem, aztán innen tolom föl. Azt még mindig bírom, ahogy a khajiit-ok vigyorognak.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3222 üzenetére
Viszont Sigil kővel csak 3 db kell (30%) + varázs, vagy majd Mehrunes barlangjából a 35%-os kaméleon-gyűrű.
Wood-elf? Asszem.Olyan világos bőrű, hegyes fülű. Sajna még nagyon béna, valahonnan telekinéző meg koboldidéző varázst is kéne szereznem.
Az azért gáz, hogy HL-t nem lehet kinyírni. A béna karimmal legyaktam némi tűzvarázs, és buzgó mana- és erőnlét-erősítő italokkal megtámogatva, erre csak elájul, aztán, mire kirámolnám a széfjét, megint ott van, kezdhetem elölről. Inkább visszatöltöttem.
Egyelőre hagyom, mert egyrészt elkapott valami kórság (vagy a múltkori nem múlt el teljesen), másrészt meg lebabázott a macskám, szóval ilyen evilági problémák nyomasztanak. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3213 üzenetére
Hi!
Én már lassan a 3. szintre lépek az új karival. Elf csajszi lett az istenadta, és baromi gyenge, de legalább gyors. A 2. Gray Fox-os küldinél máris szívok. El kéne hozni az adót Betűszerinti Törvénytől, de belopózni nem tudok, fent meg ébren van H.L. Most várjak a 17. szintig, és szerezzek Sigil köveket, hogy megint láthatatlanban gyakjam a népet?
Amúgy van egy sárkányom, fel lehet málházni, ez jól jön szerény 150-es teherbírással. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3206 üzenetére
Ezer bocsesz, nem akartalak megbántani!
Mea culpa!
Csak sarkítottam kicsit, hogy összehasonlítottad Obliviont az AC-del.
Szubjektív véleményeken meg ne vesszünk össze.
Mivel engesztelhetném ki szörnyű haragod, nagyúr, hogy értéktelen életem megkíméld? -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3200 üzenetére
Aki AC-vel nyomul (ráadásul Oblivion helyett), az szégyellje magát nagyon-nagyon! Én ekkora gáz game-et rég nem láttam, mint az AC. Grafika szép, ennyi. Elcseszett konzolos irányíthatatlanság, 3-4 féle, folyton ismétlődő gyilok animáció, mentési lehetőség hiánya, és még sorolhatnám. És mindezért Obliviont hanyagolni...
Fel vagyok háborodva!
Mindjárt nekiállok You Are Empty-zni, vazze...
Megj.: Gears of War-t is kaptam kölcsön, hát, az még ennél is szarabb, mert ugyanolyan béna a kezelése, semmi belső nézet, ráadásul a grafikája randa és lassú, pedig DX9. DX10-ben el sem indul. -
katt777
félisten
Most töltögetem fel az új képmentéseimet a tesztoldalamra, ha végre végez, majd beteszek ide néhány képet. Full Extrás beállításokkal készült mind (game HDR + CCC minden max 24x edge-detect AA-ig), kemény 14-16 FPS-szel városban (Bruma), és 20 körül a szabadban. Nálad a folttisztítóval biztosan nincs ilyen gond.
-
katt777
félisten
Pont azt, amit mondtam. Eddig még nem jártam arra. Vazze, tölthetem vissza a mentést, mert szintet léptem (hú, egy csomó +5-ösöm volt elsőre), aztán megint, és elfelejtettem oktatódni.
Kellett is a 3.925GHz a procinak... Beújítottál egy régiséget? Én meg elpasszoltam a 8800GT-met. Új Sapphire driver-rel szemben már nem volt olyan meggyőző a fölénye (amivel játszok, az meg úgyis megy), ráadásul a 3870 extra szolgáltatásai utóbbi mellett döntöttek. -
katt777
félisten
A sárkányra lehet csomagot pakolni!
Meg kell néznem még, tényleg lehet-e, és milyen más hátast idézni. Most vettem észre, hogy az idézés nincs a fő képességeim között. Asszem azért hagytam ki, mert úgyis szoktam sokat, csak most nincs olyan varázsom, meg telekinézis sem, úgyhogy kénytelen voltam elhagyni egy rakat weykund kavicsot. Felfedeztem egy utat messze északnyugatra, mentettem képeket, majd lesznek. Már ha feléled a topic 1x.
-
katt777
félisten
Ezeket is el lehet menteni, melónak meló, az igaz. De biztosan tudod, melyik könyvtárban vannak. Én amúgy éppen ezért szoktam minden ilyen beállítást lehetőleg másik partícióra tenni, amennyiben lehetséges.
+1 5let: Távolíts el csutkára minden drivert (alaplap, hang, háló, VGA, stb.), pucolj junk file-okat és registryt, aztán az új hardverbe téve a vinyót a rendszer nagy eséllyel elindul, csak az új driver-eket kell feltenni. persze windows-nál sosem lehet tudni, úgyhogy azért ments le mindent.
+1 5let: Az egész partíciót mentsd el (meg a szükséges reg bejegyzéseket), aztán új rendszerbe csak vissza kell másolni a fájlokat.
Az oldalam megint nem elérhető. Freeweb. Hetente 2-4 nap kihagyás. A másik odlalam domain-ét már le is mondtam. -
katt777
félisten
A procid a konfigban a szűk keresztmetszet. Persze az is kérdéses, hogy milyen mod-okat telepítesz. De több mindent kéne cserélned. Szűk anyagiakkal egy AMD procit javaslok mondjuk egy 780-as lappal, és 9600GT-t. 3GHz körül AMD egy 8800GT-t is kihajt, azzal nem lesz gondod.
-
katt777
félisten
Én meg nyomatom kilóra a Gt és a 3870 teszteket, most frissítettem az oldalamat. Hát, magas minőségben DX10-ben a 880GT nem kicsit veri el a 3870-et, bő 100%-kal.
Pedig DX9-ben egyedül a magas minőségben tudta az ATI utolérni az nV-t. Ráadásul úgy fest, hogy az ATI DX10.1-e enyhe kamu, mert egy pár beállításnál CPU limit van, míg nV-nál 3 GHz-en ki van hajtva a VGA. Jó, mi? ATI - minőség...
-
katt777
félisten
válasz
Skorbut #3172 üzenetére
Nem, mert úgyis észrevesznek. ("talán a szél...")
Jobb kaméleonra gyúrni (sigil kő, tárgy enchant, ital, varázslat), én úgy gyaktam végig fél Cyrodiilt, meg egész SI-t. Zúzó fegyver skillt kellett fejlesztenem, mert elhanyagoltam. Aztán csak nézte a sok balga, hogy lezúzom őket, a végén meg már 5-6 métereseket repkedtek a csapásaimtól. -
katt777
félisten
válasz
trassher #3155 üzenetére
Én használtam Ease Burdent, rajt előtt pajzs-varázst, mindenesetre végiggázoltam az egész választékon.
Most az új, 1-es szintű karival, ha visszamegyek IC-be (úgyis kell a Gray Fox küldi miatt), lezúzok megint mindenkit. Remélem.
Nekem anno mindenesetre 3 minotaurus lordom volt, biztosan a magasabb szint miatt. Vagy rablók is voltak, csak olyan gyorsan legyaktam őket, hogy fel sem tűnt? -
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3149 üzenetére
Nekem is olyan volt az első karim, de erős ellenfelek ellen annyit kellett varázslani, hogy jól jöttek a kavicsok, mert nem olyan gyors a feltöltődés, főleg, amíg nem vagy felsőbb szinten.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3145 üzenetére
Attól függ, mennyi mágiát használsz. Én spec elraktároztam őket, mert ha pl. nem járkálsz barlangászkodni, kifogyhatsz belőlük.
Telóm volt 20k (k300i); én ugyan nem költök telefonra azért, hogy drágább telefon legyen. -
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #3139 üzenetére
Akkor látogassatok el K9A Platinum topicba (nem lehet pl. upgrade-elni Phenomra, nagy mértékben emiatt is jött vissza az intel, ha már úgyis lapot kellett cserélnem), esetleg nézzétek meg a CF2A, és pár másik lapjukat, ahol a VGA alá helyezik a SATA csatlakozókat, így a tulajok várhatnak percekig, mire bebootol a gép, mert ott keresi a vinyókat, vagy pl. nincs NB szorzó. Szóval MSI szar.
Philips kazettám, CD-meghajtóm, monitorom is szar volt, több szó ne essék erről.
SE mobilom közepe 2 év alatt kifehéredett egy szép nagy foltba, aztán lassan elmúlt, de ez nem éppen a rendszerű működés jele.
FreeWeb-en hetente több napig elérhetetlen az oldalam, mert éppen áthelyezik valahova, a számlálóm múltkor 2 hétig nem működött, szóval még emellett is vesztettem vagy 1000 látogatót (ha meg máshova áthelyezem, indul újra, mert a szerverről veszi az adatokat), anno a másik oldalam domain-ének díját 2x akarták kifizettetni velem (azt már le is mondtam, mert mi a tökömnek fizessek egy jobbára elérhetetlen oldalért).
A CF-tapasztalataimat meg ki-ki elolvashatja a tesztoldalamon. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #3134 üzenetére
Ahogy a mai fiatalokat látom, nekem jobb, hogy régen voltam.
Ne vedd magadra!
Akkor voltak emberi kapcsolatok, akadtak értelmes elfoglaltságok, most csak pénz van, a hajtás, az értelmetlen kivagyiság. A "zenéről" már nem is szólva... Persze a mai fiatalok ezt már nem tudhatják, gyerekkoruktól marketinggel szépen bekondicionálva (tisztelet a kevés kivételnek).
Ha szimplán azt nézem, hogy fiatalnak jobb lenni, akkor egyetértek. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3126 üzenetére
Én mindenesetre azt mondom, hogy
1. telepítsd fel a játékot
2. a kiegészítőket
3. a hivatalos
4. és a nem hivatalos patcheket,
5. modokat telepítsd a data könyvtárba,
6. OMM-rel állítsd be a sorrendjüket,
7. aztán QTP3-at tömörítsd ki a Data-ba,
8. patch-ét szintén,
9. aztán az általad is linkelt kép szerint végezd el az Alterationt, ahogy a readme-ben le van írva (ill. ahogy a képen látod, még "directly edit" címen). Az oldalamról letölthető csomagban is benne kell lennie, én is onnan szedtem (Filefront).Ha mindezt megcsinálod (max 1 óra, még ha mented is a főbb fázisokat), simán mennie kell a játéknak minden gond nélkül. Nem kell BSA-kat szerkeszteni, törölni, stb.
Ha egy, a listámban nem szereplő modot telepítesz, és gond van, akkor muszáj lesz kísérletezgetni a betöltési sorrenddel, mert a conflict detector ált. nem sok segítséget ad. Nekem is elment pár napom, mire meglett a megfelelő BS ezekkel a cuccokkal.
Vagy multizzatok Jorus-szal...
- bocs, de gonodsz vagyok, csak nem hagyhattam ki...
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3122 üzenetére
Akatosh mount. Az oldalamról ezt is letöltheted. Egyébként a plug-inektől nem kapsz új küldiket, azok csak bővítik a fegyver-arzenált, a kereskedők cuccait, javítják a grafikát, stb. QAL meg különösen jó, ha idő előtt szereznél meg valamilyen küldetés tárgyt, pl. Sigil követ, vagy Escutchion of Chorrol-t, stb.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3120 üzenetére
ERŐ-t kell növelni a teherbíráshoz.
Fejleszd azt, ami tetszik, ÁLLÓKÉPESSÉGET érdemes, mert attól szintlépésenként az egészséges is többel nő.
Chorrol pajzsát megkapot a küldetések végeztével. Jó cucc az, amíg nem szerzed meg Morihaus páncélját, vagy más finomságokat, esetleg csinálsz magad Sigil kővel.
Varázslatokat Mages guild-ekben tudsz venni, vagy IC-ben. (Mindenütt mást.)Én most elfutottam Brumától nyugatra felderíteni, hagytam, hadd harapdáljanak a farkasok, így növeltem a könnyű páncél és a hárítás képességeimet, no meg persze a gyógyítást, emellett az atlétikát és az akrobatikát. Asszem egy darabig most elleszek ló nélkül, bár küldetésnek az is jó (páncél). Lovaglani ott a kis sárkánykám...
Mondjuk a meg nem nyitott városokba berepülve elég kihalt a környék.
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3116 üzenetére
Hát, nem tudom, milyen verzió az (mondjuk lehet, hogy nálam is csak a modok csinálták a könyvtárakat, már nagyon régen telepítettem), de qtp3 readme-jét, ha elolvasnád, abban le van írva, hogy csak ki kell tömöríteni a Data mappába (akár vannak azon belül ilyen mappák akár nincsenek), aztán az Archive (most már) Alteration-t kell alkalmazni az ott leírtak szerint (kép is van). Az Alteration azért kell, hogy ha BSA-ból veszi a program az original elemeket, akkor ezzel felülírd, tehát elméletileg nem szükséges a meshes, stb. könyvtáraknak ott lenniük.
Én csak ebből tudok kiindulni. De ha működik, akkor tök mindegy, hogyan érted el, nem?
Gondolom, akkor te, végül is a bonyolultabb módon, beszerkesztetted a QTP3 fájljait az eredeti bsa archívumokba.
Karidnak sok a cucc? Nem kell újratelepítened, elég, ha kikapcsolod a modokat a launcher Data files menüjében, aztán ha lesz új VGA-d, csak bekapcsolod, nem kell betöltési sorrenddel és hasonlovakkal játszani.
Armamentarium csomagban bent kell lenni mindennek. Hogy érted, hogy hiányzik? Lehet, nem jó helyre tömörítetted ki. (Van általam át nem szerkesztett mod, amelyik saját könyvtárat csinál, onnan kell bemásolni, de ezt az archívumban meg tudod nézni.) DLC-ket a Ko9 telepíti fel (végül is ezeket a küldetéseket teszi bele a játékba), valamint az unoff mods patch is DLC... néven telepíti a modjait.
Most megnéztem, Armamentarium Data mappával készült, tehát azt kicsomagolni Oblivion főkönyvtárba kell, nem a Data-ba. -
katt777
félisten
válasz
katt777 #3113 üzenetére
Most, hogy telepítem oly sok idő után újra, már eszembe jutott. Én ACV-t használtam, mert az automatikusan csinálja ezt az archive invalidation-t. De megnézem most így is. Azért az jó, hogy legalább nem a sárga sokszögekbe zárt felkiáltójeles, vagy a rózsaszín eges küldit kell csinálnom!
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3112 üzenetére
Hát nekem ez a QTP3-as probléma nem világos, ahogy a megoldása sem. Nálam simán csak elindítom, és kitelepít. Nem csomagoltad te ki a packot a futtatás helyett?
Én úgy csináltam, hogy "kifuttattam" egy külön mappába, ugyanoda kicsomagoltam a QTP3 1.1-es patch-ét, aztán az egész ment az Oblivion mappába. De most nincs fönt egy reinstall miatt (de meshes, stb. mappák ott vannak a Data könyvtárban), megnézem újra. Működnie viszont kellett, mert keményen belassította a játékot. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3108 üzenetére
Javítottam a SI unoff patch hotfix linkjét, most tuti jó. Bocs a hibáért, múlkor csak a fájlt tudtam megnézni, hogy ott van, mert az oldalam nem volt már elérhető.
Látom, te külön játékot építesz magadnak.Bocs, de ezekre nem reagálok, mert teljesen értelmetlen, amit csinálsz.
HDR bent van a komplett NE modban.A Kovatch, az jó!
Sztem Jorus lépésről végigvezet majd nemsokára a telepítésen. Amúgy nem tudom, miért nem csinálod egyszerűen azt, amit leírtam, de a te dolgod.
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3099 üzenetére
Mivel a Data mappában van a többi helyett. Rögtön megtalálta volna, és fölülírja az eredetit. Esetleg megnézhetted volna, hol van az a meshes (stb.) mappa. Persze, még mindig átmásolhatod, csak a tömörítettet nézd meg, hogy mik voltak benne. Nyilván a fölülírás miatt .esp nem kell.
Nem tudom, miért variálsz obmm-mel hülyeségeket. Egyszerűen a megfelelő helyre húzod a fájlokat, aztán ha akarsz, nyomsz egy archive invalidation-t BSA alteration-nel.
A fájl ott van, lehet, rosszkor kerested. De Jorus a felelőse.
QAL nem csalás, hanem csak a játék hibáját javítja, hogy ha túl korán szerzel meg egy tárgyat, akkor az túl gyenge legyen (mert úgy marad). Ne félj, csak a max megengedett szintig javít mindent. -
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Pedig ott aztán lehet csórni. Remélem, Zsoci elnézett az oldalam felé de., mert megint nem elérhető. Tudnám, hová helyezgetik át minden héten! Ritka lqrt egy cég ez a freeweb.
Ha meg átteszem máshová, vesztem a számlálót, igaz, az sem működött hetekig, szóval valójában +1000 látogató körül járhatok.
Pont a 175-ösök jöttek ki 8-as karikhoz, először a 169-esek óta. Még 3DMarkokkal tesztelek, de mindjárt ránézek neked Oblivionra.
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3084 üzenetére
Műxik az oldalam!
QTP felülírás, igen, ezért javaslom előtte kimenteni az egész game könyvtárat, főleg a te VGA-d mellett.
Mentett állást nyugodtan használhatsz, legföljebb új küldik jelennek meg a modokkal. Modok kikapcsolásával viszont veszthetsz belőlük dolgokat, de attól még használhatóak maradnak. Ja, és ne felejtsd el a Quest Award Levellert használni az inventory-ból, ha régi mentésre teszed fel a kiegészítőket. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3074 üzenetére
Na akkor +1x elmondom, hogy ezek összeakadnak. A régieket feledd el.
Natural-eket írtam, hogy egyben vannak. Sima Weather üti a HDR-t és viszont.
Minden weather és water ütközik egymással, ezért írtam, miket tegyél fel. Ha nem hiszel nekem, telepíts többet.
Én FileFront-ról szedtem le QTP3-at, rendben volt. Filefront, és Fileplanet Oblivion szekcióit érdemes megnézni, utóbbi regisztrációs, ahogy TesNexus is.
QTP2-t is hanyagold, mert a 3-asba egy csomó más cucc is be van építve. Másból is az újabbakat (ezért van nálam kigyűjtve, ha elérhető lenne), mert a modok készítői folyamatosan alakítgatták a többiekéhez.
Ha visszalapozgatsz, találsz egy hosszú felsorolást, egyszer feltettem, hogy mit és milyen sorrendben kell feltenni. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3068 üzenetére
Jogsi, meg kocsi? Hát, te aztán tele vagy lével!
Az én módszerem az volt, hogy feltettem a játékot a kiegészítőkkel, az off és az unoff patch-ekkel, aztán az egészet egy másik könyvtárba másoltam.
Aztán feltettem a grafikai modokat (QTP3 nélkül), és úgy is kimásoltam.
Aztán kísérleteztem a modokkal, és ami rendben volt, azt kimásoltam egy 3-ik könyvtárba, felülírva a régit.
Amikor minden rendben működött, akkor az egész megvolt, ugye, a 3-ik könyvtárban.
Akkor felnyomtam a QTP3-at, hogy elég gyors-e hozzá a gép.
Szóval, ha valami nem OK, Obli könyvtár töröl, előző mentést meg vissza bele. Persze, ehhez kell kb. 3x7GB szabad hely egy vinyón. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3064 üzenetére
Nálad biza nem a 3-as QTP volt fent, az 1,7GB-os, 4X textúrákkal.
Ha azt akarod, hogy a játék szép is legyen, meg rendesen fusson is, pakold fel a látványjavítókat, viszont hagyd ki a QTP-t. Akkor vsz. szépen megy majd, legföljebb az árnyékok összetettségéből visszaveszel kicsit. Nálam úgy ment 1280XT-n 1650x1080-ban. Tesztoldalamon vannak képek, videók is. Persze még mindig nem elérhető. A másik oldalamnak ezért mondtam le a domain-nevét is, mi a f.sznak fizessek, ha havonta több napig nem elérhető az oldalam? -
katt777
félisten
Ki adna egy TFT-t, hogy azt is hazavágja?
A nőci azt mondja, hogy csalj oda magad után egy olyan nyúzott kutyát, asszem, az kell neki (de az egy másik küldi). Egyébiránt a fővárosban egy orknak ha elintézel valamit, ad neked egy ilyen "szépséget". De ha másik állat kell, akkor marad az odacsalás.
Ezeknél bénább küldik már csak a Bartholm mod-ban voltak, na, azt le is szedtem. Meg olyanokat tudott, hogy a szigetről telepakoltan 5 fordulónyi málhával a hajót, aztán mire visszaértünk Bartholmba, mind eltűnt. -
katt777
félisten
Arról nem is beszélve, hogy az SI küldetéseinek egy jó része mekkora baromság (pl. a nyanyus, akinek 1500 hozzávalót kéne összeszedni a semmiért, vagy a léghajóépítő, akinek meg a hozzávalókat lehet vég nélkül vinni.
Mi van a betöltési sorrenddel?
Úgy fest, a 8800GT elqrta a monitoromat, már a 3870-nel is piros/kék árnyalatos a kép.Persze amúgy a kari jó, szóval még gariztatni sem lehet. Állítólag nincs már az a szabály, hogy elállhatok a vásárlástól 3 napon belül, de ennek még utána érdeklődök.
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3052 üzenetére
Telepítés:
Oblivion
Ko9
SI1.2.416 SI patch (US vagy EU english)
Unofficial Oblivion patch 2.2.0 + 2.2.3 fix
Unofficial Mods patch R11 (Ko9)
Unofficial Shivering Isle patch 1.2.0 + 1.2.0 fixHát, én több egymást ütő plugint is láttam a felsorolásodban.
Mindenesetre várd meg, amíg bejön az oldalam, mert azért raktam oda egy csomó cuccot, mert vagy már nem megtalálható, vagy nem mindig működik, vagy regisztrációs az eredeti linkjük, és némelyik több darabban van, amelyeket én már egybe raktam (pl. NE 2.12 és IW 1.1), hogy ne kelljen felülírásokkal, rossz helyre másolásokkal és hasonlovakkal vacakolni.
A betöltési sorrend nagyon fontos (Jorus tudja), azt Oblivion Mod Manager-rel tudod szabályozni, de azt is megtalálod majd az oldalamon. Sajna nem tudom, hogy ez most pár órás kihagyás a freeweb-en, vagy megint napokig tart.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #3047 üzenetére
GF az Geforce akar lenni? Mert én tegnap óta szívok. Kép szélén rendben van a megjelenítést, de balra fönt pirosodik, a kép nagy részén, középen meg kékes az egész. Ritka szar. És bármilyen rendszert, drivert (vagy anélkül) feltelepíthetek, dettó. Boltban a kari OK, de ott CRT-n nézték, gépet meg nem tudom, és nem is akarom bevinni. Ja, és ha ATI driver van fent, akkor a 8800GT ugyan használhatatlan, viszont totál OK a 2D kép. Erre varrj gombot, vazze.
Az a BC, igen. Sárkányos videómat megnézted, vagy átsiklottál fölötte, mint én a sárkánnyal IC fölött (és az nem az InterCity).
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3046 üzenetére
Lehet, hogy nem megy rá, mert mint írtam, érzékeny, hogy melyik verzióra teszed. Ha kipróbálod, megtudod.
Mentést nem bux. Legföljebb olyasmi fordul elő, hogy a "mentés bizonyos része megváltozott, ezért nem elérhető" hibaüzit kapsz, de ez is inkább modok kikapcsolásakor szokott történni. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3048 üzenetére
Ha több időjárás, víz vegetáció, stb. modot teszel fel, ütik egymást, és nincs eredmény. A tesztoldalamon megtalálsz minden szükséges/ajánlott patch-et és mod-ot a szükséges betöltési sorrenddel. Sajna a FreeWeb MEGINT nem elérhető, de pár napon belül működni fog.
Lényegében a szépséghez az alábbiak kellenek:
Illumination within
Better cities
Natural Enhancement pack
Qarl's texture pack 3Atmospheric weather van még jó, de ütközik az NE weather modjával, és azért sem tetszik, mert pl. Anvilban esik a hó, de nem marad meg, és hasonló illogikus dolgai vannak.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3044 üzenetére
Nézd meg itt, minden szükséges cuccot v. az elérhetőségét felpakoltam. A végleges patch egyébként az 1.2.416, csak játéktól függően mást és mást kell feltenni. Más kell pl., ha az alapjátékra vagy SI után telepíted, illetve az európai és az US verzió is más (no meg a gold, a collector's). Ami nekem pl. jó volt SI patch, az Jorusnak pont nem. De telepítéskor úgyis kiírja, ha bibi van. Lényegében ha felpakolod az alapjátékot, akkor csak ez az 1 patch kell, leszámítva persze az unofficial patch-eket, bugfixeket, és még sok mást. Ez az előjáték, Jorus most pont ezt tolja ezerrel.
-
katt777
félisten
Illu-t BC előtt kell betölteni, ennyi a titka. Tudom, a betiltási sorrenddel jövök, de innen vannak a bibikek.
Nem kéne ilyen rózsaszínnek lennie az égnek. Egy rakat új nV driver megjelent mostanában, valamelyik csak jó. Egyébiránt 169-től számítva most jelent meg az első, amelyik 8-as sorozathoz való, szóval ott is lehet bibi. Én töltöttem le Guru3D-ről, Omegáról, Tweakforce-ról, meg az új nV-t is, majd meglátjuk.
De ha ilyen lesz, nem a 3870-et adom el, hanem a 88GT-t. Azért szerintem nem lesz ilyen. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3035 üzenetére
Akkor valaki más volt, aki hasonlít rád.
Valaki biztos küldött. Én még nem értem addig, talán majd ma, de eddig vagy nem megy a netem, vagy alig. Tegnap egy 2MB-os állományt nem tudtam elküldeni fél órán keresztül. XXI. sz., Mo. Nem jobb Cyrodiil-ben?
-
katt777
félisten
Nézd meg a betöltési sorrendemet.
Ugye nem tetted föl egyszerre a Weather-ből a normált és a HDR-t is? Egyébként ez pont olyan, mintha a Natural Vegetation vagy Habitat (talán állatkák?) bizonyos elemei nem jelennének meg. Próbáld meg lekapcsolni az NE modokat, aztán 1-esével fel. De sztem a betöltési sorrendben van valami gáz. Nekem minden fönt van, és megy gond nélkül.
Hajnalban azért lila az ég, mert időjárást is módosít, és bizony kora hajnalban vagy napnyugtakor lehet lila.
Illu-t akkor ezexerint levetted?Hát, ha sokat renderelsz, akkor jobb egy QX9xxx.
-
katt777
félisten
Hóesés? Szerintem amúgy is többet kell(ene) számolnia a VGA-nak a havas felületek miatt (vagy bug). Mindenesetre akkor jó a karid. Mennyin megy? Amúgy én Skingrad-ban tapasztaltam még akadást. Elázott Leyawiin-t még mindig nem nézted meg kikötőstül?
Sejtettem én, hogy csak 4X az az élsimítás, pedig nV 16X-t is tud.
Szépek az árnyék hatások. Illumination within-nel még szebb lenne, az miért nincs fent? No és az NE modok? Ha már a szépség, ugye... -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Szép képek!
Városokhoz tartozó mindent. A leyawiin-i kikötő nem tűnt fel?
Tegezek (mindenk-itt) és nyilak eddig is mások voltak. Vagy nem?
Az mondjuk érdekes, hogy a szemből jövő napfény a szikla hátuljára is veti az árnyékot, amelynek általánosan sötétnek kéne lennie, mivel, ugye, az a szikla árnyékos oldala.Ez most valami nV grafikai hiba? Meg kell majd néznem ilyen helyzetben.
Vazze, hogy kiszúrok minden hibát!Pedig az élelmosásra most nem szólhatok.
Nekem tetszik egy képekkel feldobott topic.Más meg úgysem jár erre rajtunk kívül.
-
katt777
félisten
Hát, innen is meg lehet érteni, ha más nincs (pl. Tao te king, csak azt olvasni kell
). De most objektíve megmagyaráztad azok világlátását, akik szerint egy Postal 2 után áll neki az egyszeri amerikai családot/iskolát/stb. irtani.
(Pedig milyen király game!)
Egyébként ismerek olyanokat, akik, amikor már megvan mindenük, nekiállnak legyilkolni mindenki mást. Nem csak játékban.
-
katt777
félisten
És?
Én is azt teszem most. Ill. tenném, ha nem mindig más dolgom lenne már napok óta, és a TRA meg a S-TTB lemezek is nagyon ugrálnak már a dobozaikban, olyan régóta várnak a felhasználásra. Van pl. 5 szintlépésnyi előnyöd, elmész egy oktatóhoz, akire szükséged van, veszel öt leckét, alszol 1 órát, megint lecke, és így tovább. Fölnyomod az elmaradt tulajdonságot 25-tel, és nem kell szintlépésenként visszajárni ugyanoda, vagy éppen várakozni, ha alszik az oktató, vagy nincs ott. Régi karimmal én csináltam ilyet (igaz, csak 3 szintlépésnyi előnyöm volt, de meglett így is a 100 pusztítás. Mert akkor még olyan hülye voltam, hogy fő képességeket nyomattam oktatással.
Viszont az arénás oktatás jó. Kardozók nem voltak, de kicsit néztem az öklözőket, és nőtt 5 ponttal a pusztakezes harctudásom. Majd visszatérek még, hátha megint, meg a vívókat is megkeresem, mert azok reggel vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest