Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz jolti05 #3116 üzenetére

Hát, nem tudom, milyen verzió az (mondjuk lehet, hogy nálam is csak a modok csinálták a könyvtárakat, már nagyon régen telepítettem), de qtp3 readme-jét, ha elolvasnád, abban le van írva, hogy csak ki kell tömöríteni a Data mappába (akár vannak azon belül ilyen mappák akár nincsenek), aztán az Archive (most már) Alteration-t kell alkalmazni az ott leírtak szerint (kép is van). Az Alteration azért kell, hogy ha BSA-ból veszi a program az original elemeket, akkor ezzel felülírd, tehát elméletileg nem szükséges a meshes, stb. könyvtáraknak ott lenniük.
    Én csak ebből tudok kiindulni. De ha működik, akkor tök mindegy, hogyan érted el, nem?
    Gondolom, akkor te, végül is a bonyolultabb módon, beszerkesztetted a QTP3 fájljait az eredeti bsa archívumokba.
    Karidnak sok a cucc? Nem kell újratelepítened, elég, ha kikapcsolod a modokat a launcher Data files menüjében, aztán ha lesz új VGA-d, csak bekapcsolod, nem kell betöltési sorrenddel és hasonlovakkal játszani.
    Armamentarium csomagban bent kell lenni mindennek. Hogy érted, hogy hiányzik? Lehet, nem jó helyre tömörítetted ki. (Van általam át nem szerkesztett mod, amelyik saját könyvtárat csinál, onnan kell bemásolni, de ezt az archívumban meg tudod nézni.) DLC-ket a Ko9 telepíti fel (végül is ezeket a küldetéseket teszi bele a játékba), valamint az unoff mods patch is DLC... néven telepíti a modjait.
    Most megnéztem, Armamentarium Data mappával készült, tehát azt kicsomagolni Oblivion főkönyvtárba kell, nem a Data-ba.

Új hozzászólás Aktív témák