Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz hoffman_ #896 üzenetére

Nekem nincs olyan. Egyelőre lestoppolom a fickót egy szakasz elején, aztán visszamegyek érte, hátha még jól jön csalinak. Pl. rátámadtak a zombik, én meg lebuzogányoztam őket. ;] Remélem, ő is fejlődik a harctól.
    OOO-val elméletileg lenne nálad erősebb is. Egyelőre sajna én vagyok gyengécske a 9. szintemmel. :O
    Vista, jó kérdés. Nekem egész Obli ment Vista alól, aztán visszatettem XP-re, mert azt hittem, a hibák emiatt jönnek elő. Mondjuk, Vista alól is futtatható NoDVD patch-csel, ha a User könyvtárba átmásolod a beállításokat, vagy Launcher-rel ott is aktiválod a modokat. (Vagy oda újra felinstallálod az eredeti játékkönyvtárat megadva, csak az macerásabb.) Spec. mondjuk XP alól futtatható a Wrye Bash, mert külön partíción van az Oblivion, és csak azon dolgozik (mire nem jó 2 rendszer :D ). Vistás lehetőségeiről nem tudok nyilatkozni. Ha felinstallálod, és nem jelez hibát, akkor működni fog.
    Először elmentem mágikus fegyvert feltölteni Skingrádban, Ko9 segéd várt a kapun kívül, mire visszatértem, már megint nem volt lova. Kíváncsi vagyok, a barlangból kiérve meglesz-e még. :F :W

Új hozzászólás Aktív témák