Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz Bad Pritt #11150 üzenetére
Amíg én screenshotokkal mutatom, hogy milyen builddel és statokkal ölök meg 1-1 nehezebb bosst, addig tőled sehol semmi
Nem tudom mire volt ez a nagy hype a játék körül, vagyis de, mivel a játék eleje - max feléig igen élvezetes, és vannak benne újítások de aztán átmegy egy shitshowba. Open worldtől is el vannak ájulva, ami csak arra jó, hogy mégkönyebben el lehessen cseszni a küldetéseket, aztán egy idő után úgyis visszavált lineárisba... Witcher 3 óta még nem láttam jó open world RPG-t...
Sárkány boss harcok még mindig Midir a valaha legjobb dizájn és mechanika, érdekes, hogy ott egy percet nem sírt a szám Guts buildel, valamiért ott működött minden, főleg a kamera
Változtatni, alkalmazkodni? Igen, egyre jobban megtanulod kivédeni a boss movesetjét, időzítését, az nem az, hogy nah akkor még +500hp meg +200sebzés, az csak annyi, hogy a menübe átállítom a nehézséget easy-re...
De szívesen leírom újra, hogy egyszer sem azt kaptam, hogy "az adott bossnál figyelj arra mikor a feje/karja/lába/fegyvere stb. így meg úgy van, meg ne használj lockont mikor ezt meg azt csinálja" hanem azt, hogy "legyen több HP-d, több armorod, használd a holy gránátot".
Persze ott a lecke, beraktam képeken a statokat, buildem mivel ment le az a madár, lehet utánam csinálni És Neked lehet van annyi előnyöd, hogy már ezer órád van a játékba, miközben nekem ez az első végigjátszásom.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest