Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #928 üzenetére
Az is érdekes része, hogyan lehet kölcsönözni, de néztem, hogy lesz némi változás a normál és az inkonzisztens formájú játékosoknál, ha mondjuk B formafrissítést kapnak.
Illetve sikerült ha jól olvastam elérni 1 év után, hogy a játékos részleteknél majd láthassuk melyik játékos hányas szinten áll. Így, hogy lehet már bajnokságra is szűrni, nem csak csapatokra, ez is hasonlóan hatalmas előrelépés lesz.
Engem ez konkrétan idegesített, hogy sokszor nem költök trainingre, hanem beteszem ai elleni eventbe a nem kimaxolt játékosaimat, viszont nem tudok visszaemlékezni legtöbbször ki érte el a max szintet és ki nem. Ezért mindig lépkedjek vissza a my teambe megnézni. Ennek ha jól olvastam legalább szintén vége. Meg szerintem régi pesekbe írva volt game planbe is ki milyen szinten áll, aztán itt totál elfelejtették kiírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest