Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz csasaKKP #69943 üzenetére
Nah, itt a fejlemény:
"We have reviewed your case, and do see the tracking showing the item as delivered even though you are stating you did not receive the item. We strive to create a great buying and selling experience here on the platform, and because of your history of not having this issue in the past, I am able to issue you a ONE time courtesy pay out for the price of this item since you did not receive it.
You should see this refund issued in 48-72 business hours, to your PayPal account."
Őszintén szólva ezzel továbbra sem vagyok megelégedve, és kellemetlen a szituáció számomra. Mert TN továbbra sincs! És tényleg nem kaptam meg a csomagom.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
See full tracking history-ra rá sem lehet kattintani. A terméket még mindig árulja az eladó, és jó értékelései vannak (az eladónak). Szállítási lehetőségek pedig ezek:
A legolcsóbbat választottam, angolokkal még nem volt bajom. Sőt, ez a második Case-em hosszú évek óta, mert nem jött meg egy csomag.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
Bocsi, ezt nem írtam. 4 GBP volt kereken a szállítás a kütyü értékén felül, "Royal Mail International Standard". Vagyis ehhez TN nem is járna, vicces, hogy az eBay-nek mégis tudta bizonyítani. Már írtam nekik ismét, elvileg 48 órán belül kapok választ. Köszi a segítséged egyébként.
-
csasaKKP
senior tag
Már nyitottam egy Case-t egy hete, ma lezárták azzal, hogy: "We're sorry you had a problem with your purchase. However, the seller provided tracking information that shows the item was delivered to your address." Nem találok sehol TN-t viszont. Ezért érdeklődtem nálatok.
Szerk.: Jah, persze a csomagot sem kaptam meg. Egyébként Angliából jönne.[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Valószínű, hogy rossz helyen teszem fel a kérdésem, kérlek segítsetek vagy igazítsatok el. Van egy csomagszámon (Tracking Number), amit lövésem sincs, hogy hol kéne nyomkövetni, 17track.net nem dob semmit rá. Erről lenne szó:
47917920331389[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket Hong Kong-ból, e hó 16-án. 17-én jelölte be feladottként az eladó, és kaptam tracking numbert. Ma nézem, és azt írja, hogy 20.-án célországba megérkezett. Ilyen hamar ide ért volna?
-
csasaKKP
senior tag
válasz Dluinet #48899 üzenetére
Igen, valóban ciki, de ~12k-ért úgy tűnik ennyi fért bele, de fényerővel és színnel is komoly gondok vannak, pedig elsőnek jól hangzott a cucc.
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! Nagyon valószínű, hogy csaló eladóba futottam, ma vettem tőle egy Sony Bluetooth-os fülhallgatót. Aha, de csak azután néztem utána a terméknek (aminek valójában 4x-es az ára még eBay-en is), miután megvettem, ráadásul az eladó feedback-jeinek sem néztem utána. Úgyhogy szeretném visszakérni a pénzem már most. Hogy csináljam?
Ez lenna az a termék
Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
válasz CoolBoy323 #42900 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, és bocsi, ha félrement.
-
csasaKKP
senior tag
Szisztok!
Korábban olvastam itt (vagy Logouton?), hogy a PayPal fiókomban be lehet állítani, hogy a bankom váltsa át a forintot más valutába az aktuális árfolyamon. Hol lehet ezt beállítani?
-
csasaKKP
senior tag
válasz Abysmal #40612 üzenetére
Igen, mikor megnyitottam a case-t, azután vettem észre, hogy előbb fel kellett volna venni az eladóval (termék leírásba bele szokták írni), de mivel ez volt az első eset velem, nem tudtam. Legközelebb felveszem az eladóval én is e-mail-ben a kapcsolatot. Egyébként ha flegma volt veled az eladó, akkor nem sok levelet váltottam volna vele.
-
csasaKKP
senior tag
válasz Abysmal #40608 üzenetére
Én személy szerint negatívat anék annak az eladónak, aki modortalan, húzza az időt és még át is akar verni. Hiába refundolt kényszerből.
kaliber: Pedig úgy lenne tisztességes, ha az eladó minimum ír, hogy nem sikerült a postázás, mi legyen. Végülis csak egy case-be és két napomba került, hogy visszakapjam a pénzem, rendes volt.
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
(#40593) Abysmal
Figyelj, te döntöd el, de ha visszatéríti a pénzed, akkor mehet a pozitív. De amúgy is, hamár visszatérített, akkor már mindegy, adhatsz neki negatívot vagy semlegest is. Csak akkor többé ne rendelj tőle.[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy 35 napon túl sem érkezett meg a rendelésem, ezért nyitottam egy Case-t, és vissza is kaptam a pénzem, de újra megrendeltem tőle a kütyüt. Azon gondolkodtam, hogy lehet azért nem érkezett meg a multkori rendelésem, mert Li-ion akkut tartalmaz. Mi van akkor ha most sem fog megérkezni a cucc? Ha a repülőre nem engedik fel, akkor azt visszadobják az előadónak (gondolom). Tehát akkor neki kérés nélkül írnia és refundolnia kellene, nem? Illetve szerintetek van esély rá, hogy a korábban megrendelt termrék a postaládámban landol valamikor?[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Rendben, nyitottam. Azért fura, hogy kértek telefonszámot, remélem nem hívnak.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
December 30.-án rendeltem egy kütyüt Kínából. Ez volt az első rendelésem, még nem érkezett meg és tracking sem volt hozzá. Azóta túl vagyok pár egyéb rendelésen, azokkal nem volt gond. Elvileg 35 napon belül meg kellett volna érkeznie, egyéb esetben az eladó refundol. Szerintetek nyissak case-t, vagy várjak még? Hogy csináljam, esetleg tudtok pár tippet/linket adni?
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! Boldog új évet!
Ezek a töltők szerintetek milyenek? [link]
-
csasaKKP
senior tag
Köszönöm neked is, és mindenkinek a választ!
Végülis megrendeltem.
Ez a police kulcstartó meg jópofa nagyon, furcsa, hogy az ára ellenére ingyenes a szállítás. Mondjuk az LED benne kicsit túlzó, nem hiszem, hogy hozná a szintén 3 W-os Varta Indestructible (Cree LED azthiszem) fényerejét.[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
válasz kaliber #38608 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, az volt az első, amit elolvastam, illetve a PayPal számlanyitást. Valóban nagyon hasznos írás, ennek ellenére nem igazán merek még innen rendelni.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy [ilyen] kütyüt, kollégiumba. Ez lenne az első rendelésem ebay-ről, még soha nem rendeltem külföldi országból, aukciós oldalakat sem látogatom, szóval tapasztalatom e téren tart a 0-hoz. Tudtok pár tanácsot adni? Illetve mire figyeljek oda rendeléseknél? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest