Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Archttila #56896 üzenetére
ez nem genyózás, hanem meg akarom kímélni a pénztárcád...
ha feleslegesen 1500 Ft-ot, add ide inkább, meghívlak egy sörre, és mindenki jobban járt, mintha vettél volna egy ilyen valamit...
ha ilyet veszel, jó eséllyel van egy 4GB C4 kártyád... rossz esetben nem is működik
-
CoolBoy323
nagyúr
Hova lett a rendezés gomb?
Arra gondolok hogy ár szerint csökkenő, növekvő stb -
CoolBoy323
nagyúr
válasz -HajTömeg- #45584 üzenetére
Hülyeséget beszél
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz -HajTömeg- #45582 üzenetére
Írj neki.
Ha szivat, akkor kérd a törlést.ha tovább szivat, nem fizeted ki, és ennyi
-
CoolBoy323
nagyúr
Én vakultam meg, vagy a napokban tényleg eltűnt a co.uk-n a szűrés EU-ra??
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogyan tudnék felhasználóra keresni?
Ma kaptam 3db fóliát, pedig nem is rendeltem.
A borítékból annyi derül ki, h Spanyolországból jött, de bélyeg nincs is rajta.
Meg egy név: france-mobile1423041. Még a gugli sem ad rá semmi értelemeset De a nevem, címem, minden stimmel, meg a nick nevem is ott van. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Silent77 #42972 üzenetére
link esetleg Jackie?
itt is szétnézhetsz Az Aula teljesen jó cucc, nekem is van egy
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz dellfanboy #42133 üzenetére
Dobj egy privit, es megoldjuk
Lehet talalunk EUban is, es akkor meg hamarabb megerkezik. -
CoolBoy323
nagyúr
Én a "sima" elemben nem bízom, ugyanis kb 2 hónapja (valószínűleg egy széria) DURACELL elem kifolyt. Az egyik Nyíregyházán a távirányítóba, a másik Budapesten, szintén a távkapcsba.
Na ezek után, rohadjon meg a duracell... Eredeti Eneloop-ot használok mindenhol, és alig kell töltenem... több havonta (4-5 legalább) pl a billentyűzetben.
Ezek az olcsó kínaiak nem hogy nem tudják amit ráírnak, de én bele nem tenném semmibe... Jó, biztos van jobb fajta, de nem fogok kísérletezni, drága mulatság is lehet a dologból
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39004 üzenetére
Ez a mai napig nem erkezett meg, mar full refundot is kaptam termeszetesen.
Valakinek jott meg ilyesmi?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz randras #39587 üzenetére
We are glad that Mr. Pigeon have reached you on time and appreciate your friendly feedback.
Mr. Pigeon a posta az ő szlengjükben
Ez mi a szösz?
Should you receive a survey in "My Messages" on eBay with "How do you rate your experience with this seller", it would be much appreciated if you rate us a 10 if you feel it is deserved.
Én ilyet még nem láttam, és nem is találok40 csillagos vagyok már
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Mindig örömmel konstatálom, hogy kb bármit rendelek, 5 percen belül "shipped" lesz
Mennyi posta van Csájnában..... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz fardem #39386 üzenetére
magas nekem ez a postai rendszer
de már kezd tisztulni... a lényeg: rohadt lassú
Nem szeretem amúgy. Pont ma kaptam egy levelet, mert panaszt tettem, hogy a paraszt kézbesítő cseszett felcsengetni, és másnap dobták be az értesítőt, így harmad nap mehettem volna a cuccért...
A lényeg, h képes volt a bunkója azt hazudni, h nem működött a kaputelefon De nem is foglalkozom velük tovább, nem fogok tovább ezen balhézni, sz.rjanak sünt -
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Winner_hun #38857 üzenetére
micsoda gyorsaság
-
CoolBoy323
nagyúr
infrásakat próbáltam!
Én amit írtam, h nincs fehér, az hangsúlyozom még egyszer, izzónál/villanykörténél van!!!!! Ott 3 led van, és ezek "mixelnek", fehéret is! (Ha eszembe jut, és lesz időm dobok fel képet)
A szalag nem tudom hogy viselkedik ebből a szempontból, abból RGB-set még nem használtam!!
-
CoolBoy323
nagyúr
meleg fehérhez sem hasonlít, színesből nagyon nehéz fehéret csinálni, kb lehetetlen
hogy mondjam ezt... a színek ugyan úgy látszódnak, max távolról tűnik fehérnek... de a szalagnál lehet lesz egy fehér led, nem tudom, az izzókban van 3 led, és úgy lehet mahinálni...nagyon jó árban van a 230as led itt, de ez nem RGB-s, biztos van olyan is!
ehhez csak betáp kábel kell, és annyi...egy távirányító tud többet is vezérelni!
-
CoolBoy323
nagyúr
Miért nem veszel 230-as ledet? nem kell akkor a táppal bíbelődni
És itthon is vannak olyan boltok, ahol közel ennyiért kapod meg a LED-et, pl nemrég csináltam konyhapult világítást ismerősnek LED-del (230-assal) és csak párszáz forinttal volt drágább itthon... szóval simán megérte megvenninem mellesleg ezek a tápok számomra nem túl bizalomgerjesztőek
Nekem 24-es távirányítóm van, az egy LED-es E27-eshez jött, és nagyon fílinges. Cimborámnak GU10-esei vannak ilyen távkapccsal!
Ami fontos, h fehér gyakorlatilag nincs ezekben az RGB ledekben, mert azt is kikeveri a 3 ledből... erre figyelj oda, ha nem csak piros hálószobát akarsz pl -
CoolBoy323
nagyúr
válasz pepe091 #38396 üzenetére
de mennyi a "sok"?
@frici69: ha bankkártyával fizettél PP-on keresztül, akkor oda fog visszamenni a zseton!
Ha megkaptad, írj a csávónak, és gondolom ad majd egy mail címet, amire mehet a donate, vagy megbeszélitek... lehet hogy leadsz egy újabb rendelést, amit nem küld el... lehet pár megoldás[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest