Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz lafaty80 #26980 üzenetére
Én úgy tudom a jobb oldal >>>return this item menüponttal te is tudod kérni, majd az eladó jóvá hagyja.
Más: Ma éri el a 45-ik napot egyik csomagom, írtam az eladónak, hogy kérek refundot, azt írta vissza a karácsony miatt késik a csomag (evidens) és várjak péntekig akkor téríti vissza a vételárat, és itt a dilemma, de addigra kicsúszok a 45 napból, szerintetek indítsak case-t?
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
rocket
nagyúr
válasz lafaty80 #20796 üzenetére
Nem tudom kene-e masik SMS-t kuldeniuk, en netbankban kovetem a dolgokat, ott jol latszik a zarolas, es aztan a vegleges levonas is.
Ha forint szamlad van, akkor forintban zaroljak.
Het elejen volt egy kisebb osszegu vasarlasom aminel 1313ft-ot zaroltak, de erosodott a forint a dollarhoz kepest a 3. napra amikor levontak, igy vegul 1300ft kerult levonasra.#20797: Igy van, ezzel mar en is jartam rosszul, partial refund utan 217forinttal kevesebbet kaptam vissza, mint amennyi ennek a partial refundnak az erteke volt kifzetesnel.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz lafaty80 #20712 üzenetére
Ez a dolog az eladón múlik. Ha ennyiért rakja fel és megveszik ennyiért, akkor ennyit kell fizetni a szállításért.
Ha nem értesz egyet ezzel az árral, akkor vedd másnál meg a terméket vagy esetleg vedd fel a kapcsolatot az eladóval. De nem köteles eleget tenni semmilyen kérésednek.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest