Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz Chieftec #44906 üzenetére
Az eladó nem kapja meg a pénzt amit utalsz neki azonnal, hanem csak pár nap (vagy hét) elteltével, attól függően, hogy mennyire jók a visszajelzések róla, addig visszatartják tőle (=ott van a paypal számláján, csak zárolva) pont azért, hogy ne futhasson el a pénzzel.
Ha visszakaptad a pénzt, akkor szerintem megtarthatod, amennyiben nem kaptál erről más tartalmú levelet. De ha igazán jóarc vagy, akkor eladod és olyasmire fordítod azt a pénzt, ahol szükség van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Chieftec
őstag
válasz Chieftec #7197 üzenetére
Na hali!
Released from customs utan, kicsit erdekes volt, hogy ertesito jott vamaru erkezeserol.. Fedex ezt konnyen megoldotta, csajszi hivott elmondta mit, hogy, mindent elinteztem emailben..
EMS nel meg kuldtek egy levelet, hogy ugorjak fel Pestre meg: "A vámkezeléshez számlát kérünk!!"
Ugye jofej kulfoldi arc kevesebbet irt ra a valos erteknel gondolom ez miatt kell a szamla..
Legyszi aki tudja irja le reszletesen, hogy mit hogy kell akkor intezni! -
pentium4
senior tag
válasz Chieftec #7192 üzenetére
tudom énse találtams emmit a vam.gov on egy nagy tré oldal!
nekem már a telómba vannak elmentve ezek a szar számok, külön csoportba
tehát:
Vám: 1/477-6584
Vám: 1/477-6590
Vám fax: 1/210-0703
EMS központ: 1/333-7777
Posta ügyf.: 40/464-646Előbb hivd az ems központot ott érdeklődj, ha ott aztmondják hogy vámkezelés alatt van akkor hivod a vámos tel számok közül amelyiken felveszik!
ha azt mondják hogy tényleg vám lesz, a fenti fax számra küldöd a számlát, amin feltünteted a track számot és ráirod hogy vállalsz minden vámkezelési költséget!
és kész!P4
-
oceanearth
őstag
válasz Chieftec #7146 üzenetére
30 napon belül mindenképp indíts dispute-ot, ha nem kapod meg az árut. 30 nap után már nehezebb elintézni a dolgot.
PP-on belül start a dispute itt kiválasztod a cikket, majd leírod a problémát nekik. Írj a csávónak, hogy adja fel a csomagot EMS és adjon egy élő trackinget és, h erre 5 napja van, különben lezárod a dispute-ot és claim-et indítassz. Másnap írj neki, h már csak 4 napja van, már csak, 3,2,1. ha nem történik semmi, amit kizártnak tartok, főleg power sellernél, akkor lezárod és "escalade the dispute to claim" Ennek a vége már inkasszó lesz.Nem kell aggódni, de én a helyedben még ma elkezdeném a dispute-ot.
üdv
-
pentium4
senior tag
válasz Chieftec #6553 üzenetére
azért enynire ne legyünk lusták!!
fedex.com/hu:
Cég: Federal Express Corporation Magyarországi Fióktelepe
Telefon: (+36) 29 551 900
Helyi (kék szám): 06 40 980 980
Fax: (+36) 29 551 901
Cím: Airport Business Park
Lőrinci út 59
2220 Vecsés
Elérhető szolgáltatások: Export/ImportP4
-
-
lúzer
veterán
válasz Chieftec #5307 üzenetére
leírtam:
paypal -Resolution Center
Report a problem
Report a problem
Item dispute - continue
select transaction id - kiválasztod a megfelelőt dátumon esetleg állítani, continue
I have not received anything from the sellerés itt írhatsz pár sort
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest