Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Akkor a lényeg, e-mail cím, azután összeg és a megjegyzés hogy ki, mire küldte, a következő képernyőn a küldés módjának kiválasztás majd azután az összesítő és a küldés.
Az én képeim:Nálam alapból a védelmes küldés van bejelölve, így szerintem nálad is
Ezután még jön az összesítő oldal és azután küldöd a pénzt. De ha így fizetnél akkor az eBay szabályainak megsértése, az eBay-en kersztül is menni kellene a fizetésnek, ha ez a PayPal azonosító e-mail cím össze van rendelve az eBay fiókjával.
Nem írtad hogy melyik bank milyen kártyája lényeg az hogy ha nem €-os akkor a kártya vásárlási árfolyamon legyen meg a 102,5 €-nak megfelelő pénz hozzáférhető.
A kártyásnál én nem látok hibaüzenetet, be kell írnod az adatokat, de ne jelöld a Remember this... szöveget, lesz egy kártyaszám ellenőrzés, azután lehet választani a Confirm and pay-t.
Ha forintos a kártya vagy nem €-os, akkor viszont ne felejtsd el átállítani a konverziót a bankodra, lásd itt az Összefoglaló, 15. Az eBay-en bankkártyás fizetéskor a deviza árfolyam kedvezőbbé állítása[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest