Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Tegnap 5 db 100k-s packot nyitottam ki... mondanom se kell, hogy a legjobb lap 87 es Modric ami legalabb 3 packban benne volt ....
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #1098 üzenetére
[link] itt megtudod nézni kit érdemes leginkább
[ Szerkesztve ]
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Kristof_94 #1096 üzenetére
Annyiból érdemes, hogy a későbbiekben további evolutiont tolhatsz majd rá, ha jön valami.
Csak emiatt akkor érdemes már alapból olyat választani, aki:
- értelmes traitjei alapból vannak, lehetőleg minél több
- akinek jó a weak footja, magassága, work rate
- olyat akinek jó általános statjai vannak a szintjéhez mérten
- minél több pozíción tud játszani, annál esélyesebb hogy tudod majd fejleszteniAzért érdemes először a traiteket nézni, mert azok teszik jóvá a legtöbb játékost és azok csak úgy nem fognak teremtődni. Felfejleszthetsz valakit 85-ösre, ha egy darab traitje nincs, olyan lesz mint a felesleges sbc playerek java.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezt a CB-s meg bronzos evolutiont érdemes erőltetni?
A CB esetében Lascelles ugrott be, de lehet még a boost után is nagyon kevés lenne... A bronznál meg szintén valamelyik Newcastle játékos. -
marcess
senior tag
2 napja nem olvastam a fórumot, látom a luck volt a fő téma.
Nekem 1 sb, 1 divriv, 4600 pont plusz az összes pár meccs alatt elérhető pack után ez a csapat jött össze, én elégedett vagyok, Shaarawy helyén Chiesa volt, de egyszer élünk alapon azt az 50kt beraktam az evolution-be.
Ezen kívül van vagy, 1 88-as csapatnyi fodder, majd valamikor el lesznek használva.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Azt még büszkén hirdetitek is Fel a fejjel srácok Majd vasárnap elkenjük a City száját.
-
-
raven84
senior tag
Tiral után úgy döntöttem ismét beszállok a mókuskerékbe bár nyilván sokadszor fogadtam meg hogy most aztán biztos nem. Májusban abba hagytam a 23at, mert nem nyitottam lapot 200k fölött egész évben. Lehet az idei most más lesz, legalábbis remélem a folytatás is hasonló lesz. 83x10ben volt: Természetesen 0 PL lapom van, de nem baj, indulhat az átépítés.
MU szurkoló vagyok, szóval nagyon örültem.
-
ThuG4LifE
senior tag
Daily objectivet nem szamolta, ez is bugos?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
miro.
senior tag
La liga honap jatekosa? Serie a? Vagy ezekbol egy sbc?
Semmit nem raknak ki a sracok?
Az eddigi jatekos sbc-k is harmatosak..Meg nem fix,hogy tovabbmennek.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
válasz Digestive #1072 üzenetére
Mondjuk nekem saját tapasztalat, hogy amikor sokat kerestem kereskedéssel, akkor sosem adott semmit. Persze ez csak érzet, de nekem olyan éreztem van, hogy alapvetően a klub érték, ahogy nő úgy esélytelenebb a jó nyitás. Te meg elég jól űzöd a kereskedést.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Természetesen nem lett meg a kvali. Az 5/1-es kezdés után váltottam 4-3-2-1-re, valamennyit javult a dolog, de csak minimálisan. A 6. meccset 2-0-ról vesztettem el, aztán egy sima 4-0, majd egy sima vereség, de az utolsó előttin megint kikaptam. Persze az utolsót tét nélkül 7-2-re nyertem. Kibaszottul játszhatatlan ez a játékmenet, részemről jöhetne vissza az elmúlt évek agyatlanul rohanós foshalmaza, mert még az is jobb volt, mint ez. És őszintén nem hiszem, hogy az én bénaságom lenne az oka, hogy a 3 perccel korábban becserélt Danjumámat (89 pace) 1 méter hátrányból lazán lefutja Bonucci, és persze az ebből elindult ellentámadásból kapom a győztes gólt. Bonucci utána Chiesát (91 pace) is simán lekocogta, könyörgöm, egyféleképpen tudom nyomni azt a kurva sprintet... Azt sem hiszem, hogy profi játékosnak kellene lenni ahhoz, hogy Barellával vagy KDB-vel 10 méterre pontosan lehessen odapasszolni azt a szájbavert labdát, vagy hogy ha megy egy labda a védőm felé, ami 20 centivel a lába mellé érkezik, akkor Bremer ne csak álljon és nézze, ahogy elgurul mellette a labda, hanem odanyúljon érte.
Tényleg elképesztően elkeserítő az egész, sosem éreztem még ennyire kilátástalannak ezt a játékot. Egyelőre csak a play pro van befizetve, hát most nagyon erősen elgondolkoztam, hogy mégse vegyem meg a játékot, és hagyjam lejárni az előfizut...
-
Digestive
veterán
Láttam ma a pack luck volt a fő téma. Én pl még így sok év után is a szerencsétlenek közé tartozok.
Ma a passz, gól, first owner, stb objektívekből 3db Jumbo Raret, Rare Playert és még jó pár sallang packot tudtam nyitni. SB Elite reward. Ja és a Level 19ből a 83+ x10-et is. Azér ezek így együtt nem szar packok...
Eredmény: 87 Ødegaard, még egy 86os valami és a többi mind semmit érő szutyok. Na ezt tessék überelni.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Gabeszfoci89 #1062 üzenetére
De kifizetési lehetőségeknél nem volt oaypal feltűntetve csak ilyen amerikai bankok, USD only és társai.
We are only Stardust...
-
toxicjew
addikt
válasz thebigK #1067 üzenetére
Még mindig stability patch ha jól látom, remélem ez fixeli végre, hogy psen lefagy időnként a menüben. Vicc, hogy 5 év PC szopás után atjottem konzolra (nem csak emiatt persze), annak reményében, hogy már nem kell ezzel a bullshittel foglalkozni. Hát tévedtem Inkompetens cég.
-
thebigK
addikt
pc-n megint patch
-
miro.
senior tag
Melyik streamernek lopta mindenki a taktikajat?
Div7be olyan vedekezes van hogy nevetseges.
A kozeppalyara alig lehet felpasszolni,mert azonnal harman tamadnak a labdasra.
Majd visszapassz a vedonek es tokeletesen visszazar az ellenfel csapata.
Tuti egy taktikaja van az osszesnek.
illetve mit csinaltok akkor ha valaki csak sprintbe vezeti a lbdat es huzogazja el iranyba ha kilepsz?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #1063 üzenetére
Hát azért tud élvezhetetlenebb lenni. Ha a passzok még inkább nerfelve lesznek, meg a helyezkedés. Ez minden évben eddig eljött. Én azon nevettem, hogy én balga azt hittem a plusz csillió animácival, hogy csökken a lábon átmenő labda, de nem. Ugyanúgy bizonyos helyzetek azért helyzetek, mert a játékos bárhogyan tudja mozgatni a labdát. A gond, hogy a fizikát jobban kiterjesztették a védőre, de ez a másik oldalon nincs meg. Viszont ez kell sokaknak. Sok labdás dribling. Szóval érthető, hogy ezt részesítik előnyben. Csak régen még pl a szélső játékost beindítottad, arra figyelni kellett, hogy fuss vele. Erre régóta nem kell, de arra, hogy a csatár tizedmásodperc alatt irányt vált, arra reagálj 50+ ms késéssel.
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #1061 üzenetére
azt látom és ez a fő bajom - bár lehet már írtam - hogy semmivel nem lett korrektebb a játék. Átfolyás, rebound, glitch, press, kapcsolati előny (nálunk inkább hátrány) minden van ami miatt nem élvezetes annyira. És tényleg ez még csak az eleje, bár legtöbben ott tartotok talán most ahol a hasonló játékosok, szóval ha feljebb mentek valszeg ugyanez az érzés marad, rosszabb talán nem lesz.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
bodnar123
őstag
Amúgy vicces ez a pack luck téma. Sokszor előkerül, de azért a frusztráló szerintem sokak számára az, hogy iszonyat különbségek vannak. Ennek a tagadása meg végképp. Én rendszeresen új acc-ról játszok. Általában olyan átlagos "szerencsével". Viszont azt összehasonlítani, hogy valakinek kb 1000 óra játék alatt ad egy-két jobb nyitást egy évben, vagy hetente ad egy millás trade nyitást értelmetlen. Egyértelmű, hogy nem puszta szerencse kérdése. Bár azért Dávidnál nem elhanyagolható az a mondat, hogy idén megfogadta, hogy nem költ plusz pénzt. Az itteni játékosok legtöbbje szintúgy nem költ. Amúgy még ami vicces, hogy pl Kristóf szuper luckja is az új xbox acc óta mintha megcsappant volna. Nándinak 1000 évente jön valami, de cserébe nem játszik sb-t. Persze minél több időt öl bele az ember, annál nagyobb az esély. A gond, hogy itt olyan kicsi esélyek vannak egy jó lapra. Ha ezt tudnánk, akkor lehet nem is játszanánk. Viszont a másik véglet, ami a 23-ban volt, hogy mindenki ingyen megszerezhető. Ott számomra kiderült a valóság. Nem is játszottam, mert nem "kellett". Egy jó játékot kéne csinálni. Az meg valami miatt nem megy.
Mondjuk azt nem értem, hogy ez a controlled sprint minek kellett. Gyakorlatilag még esélytelenebbé tette a hátrányos körülményűeknek a védekezést. Valahogy az lenne a jó, ha a passzok és a helyezkedés irányába próbálnának fejlődni. A lábon át cselezve egy pillanat alatt irányváltó csatárt próbálj meg megállítani egy sokkal lomhább, rásegítés nélküli védővel játék szerintem rossz irány. Olyan, mintha a fizika szabályai csak a védőre lennének igazak, de a támadóra nem. Mondom ezt úgy, hogy még egyelőre nem értem el azt a divet, ahol felcsesződnék ezen, és állandó kárvallotja lennék. Viszont látható, hogy ez magasabb osztályban esélytelenné tesz majd, és élvezhetetlenné teszi a játékot. Minden jobb játékos folyamatosan azon a sávon rohangál, ahol anno a 21-ben a bridge csellel ment. Csak már igazán az sem kell. Elég jól megtolni a controlled sprint után sima sprintel a labdát, majd bepassz, ahol a csatár úgy veszi át a labdát, hogy tuti legyen a ziccer. Nehéz. Majd patchelnek, csak félek, hogy az lesz a megoldás a sok gólra mint tavaly, hogy mindenki rongyol lesre. Ez most nagyon tetszik, hogy megállnak a leshatáron. És a precision passz is jó irány. Szerintem. -
gjoe
addikt
válasz EA's hit #1055 üzenetére
Én a héten nem fogok bele az biztos. De még pont is kb 800 van. Div 8 és nem tudok tovább menni. 1w 1l sorminta. Minden meccsen több a helyzetem, lövésem de gólt alig bírok rúgni. Ellenem minden kapus parádézik.
Loveseknel van valami beállítási lehetőség? Rendszeres hiba a lövés ereje. Kidolgozom az akciót és a 11es és ötös közti területről rendszeresen a lövés olyan erős mint egy hazaguritas. És az a baj nincs benne logika mikor miért ilyen. Van hogy hosszabban nyomom és akkor is, máskor meg ez miatt kivagja még a stadionbol is a labdát. -
Nandinagy
addikt
válasz Szigma70 #1057 üzenetére
Nem is feltétlen idegesíti ez az embereket.
Csak ez: "Ezt azèrt erôsen càfolnàm, ez a csapatom pèntek este òta+ 8 ora trial, mindenki untrade, 0 fifa pont."
Ennek konkrétan semmi értelme nincs. Ahhoz, hogy ilyen Brunot meg Rashfordot vagy Walkert nyiss nem kell semmiféle érdemi tudás. De Dávid meg úgy írja le mintha ő feltalált volna valamit és azért nyit jókat mi meg hülyék vagyunk hozzá.Szinte minden objectivet kifarmoltam, rivals,sb,moments anyámkínja és kaptam egy Son-t aki untrade meg egy eladható Alabat=38k). Persze így sem panaszkodok mert kaptam jó untrade lapokat mint Llorente,Barella vagy épp Ödegaard, de ezek Son-on kivül nem, hogy Bruno vagy Rashford de Walker árát sem érik el sőt inkább a harmaduk.
De hozzáteszem engem egyáltalán nem zavar ez. Nem kapok attól jobbat ha más nem nyit semmit, innentől kezdve nem is érdekel, maximum gratulálok neki aztán kész.
[ Szerkesztve ]
-
-
thebigK
addikt
válasz EA's hit #1055 üzenetére
ha nem megy az első gondolatból való gólszerzés, helyzetkialakítás, érdemes inkább járatni, tartani a labdát, nem kapkodni, használni a manuális beindítást, valamint a játékos odahívást a labdáshoz (l1/r1), az ellenél mindig könnyebben belehibázik a védekezésbe, mint a labdatartó játékos, ha nincs nagy nyomás alatt.
-
EA's hit
őstag
válasz thebigK #1054 üzenetére
Szűk, két CM és egy CDM.
AP: abbahagytam most, bár magamat ismerve biztos le fogom nyomni a többit is még ma. De ez sem fog segíteni, mert rivben is hasonlóan szenvedek, csak ott a checkpoint rendszer miatt simán kilépkedek, ha szarul alakul a meccs. Itt meg ugye kevés meccs van teljesíteni.
-
|AP|
veterán
válasz EA's hit #1052 üzenetére
Ha nem visz tovább az ideg, akkor talán érdemes leállni és máskor folytatni. Van ilyen, hogy annyira szar a kapcsolat és annyira rossz szerverekhez kapcsol folyamatosan a játék, hogy teljesen esélytelen. Máskor meg hirtelen elkezd működni minden.
Ez a része továbbra is totál szerencsejáték.
Kívülről persze könnyű okoskodni, általában engem is elkap ilyenkor a gépszíj és inkább végigtolom idegből, minthogy félretegyem. Mondjuk ilyenkor érem el a legrosszabb eredményeket
Talán érdemes várni csütörtökig is, akkorra több embernek lesz meg a pont és talán hígul is a mezőny -
EA's hit
őstag
-
thebigK
addikt
válasz EA's hit #1050 üzenetére
milyen formációt, taktikát használsz? 4-4-2/4-3-2-1 nagyot megy idén eddig, érdemes az elején ezeket erőltetni
a védekezéshez: minden eddigi résznél nehezebb, és minden eddiginél érzékenyebb a kapcsolatra a játék. Ajánlott minél jobban használni az egész csapatot védekezésnél, minden eddiginél kevesebbszer kimozgatni a CB-ket, szélső védőket, mert esélytelen utolérni bárkit is, ha már lefordultak rólad. Valamint támadásoknál ha van terület, meg a boxon belül erőltetni a controlled sprintet'I hope you win the war you tell no one about'
-
EA's hit
őstag
Őszintén nem tudom, mit csinálok rosszul, de ez a játék ez játszhatatlan. Elkezdtem a kvalit, bár ne tettem volna, 5/1-ben állok. Az első meccset vért izzadva fordítottam meg, azt is emberelőnyben, két 11-essel, azóta csak vereségek. Védekezni képtelenség, a védőim iszonyat lomhák, nem lehet velük megindulni, mozdulni, fordulni, semmit. Az a vicc, hogy cserébe nálam a támadók is lassú szarok, Rashford és Danjuma sem tudnak megfutni senkit, de pl. a csereként behozott, friss Carrasco is képtelen volt sprintelni. A gólok 80%-át vagy alapvonal bepasszból kapom, amit nem lehet sehogy levédekezni, vagy ide oda pattogó szarokból. Nálam 10 alapvonal bepasszból talán 1, ami gól lesz. A kapusaim nevetséges lövéseket engednek be, ellenem minden kapus Superman. A passzok borzalmasak, egy KDB vagy Maddison nem képes 70%-nál jobb passzpontosságot hozni, ha 5 méternél messzebbre kell adni a labdát. Az átvételekről nem is beszélve, passzolok Rashfordnak egy sima lapos labdát, és 5 méterre pattan el tőle.
Kurvára nem tudom, mit kellene máshogy csinálni, de így ebben a formában ez a játék totálisan játszhatatlan és élvezhetetlen. Sosem voltam jobb egy átlagos játékosnál, de ennyire még életem legelső FUT-os heteiben sem szenvedtem. Ahogy írtam reggel, szar kontrollerrel játszok átmenetileg, de mindent nem lehet arra sem fogni. Oké, hogy teljesen más a játékmenet, mint a tavalyi, de nem tudom elhinni, hogy mindenki ennyivel gyorsabban átszokott rá, mint én. Tavaly szinte mindig megvolt a 6 win kvalin, most arra sem látok semmi esélyt, hogy a 4 meglegyen, pedig az enyémnél eddig csak gyengébb csapatokkal találkoztam. Kibaszott elkeserítő az egész.
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz david368 #1046 üzenetére
En azt nem ertem,hogy a nagyresze a forumnak abszolut nem “haragszik” vagy irigy rad.
Viszont amit most itt lemuvelsz,hogy kikered magadnak,hogy ne mondjuk rad hogy jobb a packluckod mint az atlagnak.
Kurva irritalova tesz.
De ha fasza csavo vagy es tenyleg nem igy gondolod,akkor csinalj egy uj accountot,ezt torold.
Nekem ma volt ket 83+os meg ket 84+ os csomagom az assistok stb miatt.
Ket 84es jott a 84+bol.
A ket 83+bol meg egy 85 meg egy 86.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
thebigK
addikt
uefa marquee vajon jöhet pl ma? lesz egykét jó párosítás, aki gondolja, quicksell ár körül vegyen napoli/real játékosokat, szerintem lehet rajtuk fogni, ha lesz, és ez a párosítás benne lesz
-
david368
aktív tag
válasz csaszika87 #1044 üzenetére
Nem kötelező itt lenned és elolvasnod😉
-
|AP|
veterán
válasz EA's hit #1038 üzenetére
nem mondanám, hogy csak a pro-k nyomják.
Az első meccsen viszonylag simán kikaptam, aztán egy hosszabbításos, 120. percben lőtt győztes góllal kiszenvedős win, utána meg nagyjából már a szokásos. Kicsit nehezebbnek éreztem, de nem teljesíthetetlennek.
Mondjuk rá is voltam stresszelve, mert tavaly buktam az első kvalit.
Továbbra is kikapcsolt crossplay mellett játszom, nem tudom ez előny-e vagy hátrány[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz david368 #1039 üzenetére
Köszi, kick off glitch-el jöhetnek nyugodtan, tavaly összesen 2 gólt kaptam belőle, idén egyet sem. Cserébe az ilyen paraszt majmok ha megszereznék a vezetést, kapásból alt+f4-ezek még mielőtt bemenne a labda De ellenem idén talán ha 2-3-at megpróbáltak eddig, nem volt sok.
-
EA's hit
őstag
válasz david368 #1025 üzenetére
Az a toty Dinho nyitás nyilván a szabályt erősítő kivétel, vagy láttál másoktól is tavaly ilyeneket a fórumon? Nekem tavaly egyetlen millió fölötti nyitásom volt, egy prime Cafú wl-rewardb ból valamikor március körül, ő 1,5 milláért ment el, meg volt egy 600 ezres fs Gavim, és ennyi. De 2 éve pl. egy 170 ezres captain Lloris volt a legjobb trade nyitásom. Ilyen nyitásokat te túlzás nélkül hetente, de maximum kéthetente raktál fel tavaly. Nyilván nem csak a te accod ilyen mázlis, de itt a fórumon kiemelkedően jobb a luckod kb. mindenkinél, mert nem 1-1 alkalommal nyitsz nagyot, hanem rendszeresen. Szóval nem, nagyon nem egyenlően oszlik el az a mák.
-
EA's hit
őstag
Mennyire tryhard most a kvali? Én is gondolkozok rajta hogy lenyomom ma, de amíg szervízben van a kontrollerem, addig egy ősrégről megmaradt Logitech kontit használok, amivel rivalsben meg sb-ben el lehet döcögni, de ha csak a prok nyomják még a kvalit, annak nem feltétlenül esnék neki vele És div6-ban még elég hosszú idő újra összeszedni az 1250 pontot, ha esetleg nem sikerülne
-
Jinxb1rd
addikt
Van valami egyszerűbb, magyar módja a coin eladásnak? Lenne 500.000-em. Meg lehet a csapatomtól is megszabadulnék (Messi, De Bruyne, van Nistelrooy, Kimmich, Rolfö, Joe Cancelo, Marquinhos, Rudiger, Di lorenzo stb.... )
Nézegettem elöző évben, amit egy kolléga osztott meg, a playerauctions.com-ot, de nem tetszik, hogy ennyi személyes adatot bekérnek előre.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
mr.dana
aktív tag
Áááhhh elmegy ez a játék a csába ... minden évben ez a szenvedés .. most játszottam zsinórban 3 meccset
5-5 4-4 3-3 de nem kamu .. tényleg ebben a sorrendben - minden meccsen a 93 ban kaptam a gólt .. ami után ugye már csak középkezdés van -
|AP|
veterán
ma én is kinyitottam az eddigi legdrágább eladható lapomat: Rolfö A kvali rewardból jött. Kicsit stresszesen indult, de 6 win lett végül, mondhatni szokásosan.
Barcásként egy kicsit elgondolkodtam, hogy megtartsam, mert amúgy egész jó kis lapnak néz ki, de végül inkább ment piacra 30k-ért.
A 7 win is megvan div6-ban, szerintem ezen a héten nem stresszelem magam tovább a div5-ért. Most SB meccseket grindolok és közben kipróbáltam az új kamerát. Először kicsit szokatlan, de egyre jobban tetszik. Sokkal jobban belátom a pályát, mint co-op-ból, csak azt kell még szokni, hogy a két kapunál már egész nagy szögben fordul a kamera. De összességében tetszik, és már gólokat is lőttem abból, hogy hozzásegített olyan meglátásokhoz, amiket korábban nem vettem volna észre -
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #1022 üzenetére
Ne menjünk ebbe bele, mert mondhatnám hogy Te meg TOTY Ronaldinhot nyitottad ki , amit okosan el is adtál egy PS5 áráért. Szóval, hogy kinek melyik státuszban lesz szerencséje a játékban az változó, de az tény, hogy rohadtul van itt mák, csak ahogy miro kolléga fogalmazott, hogy én álszerény vagyok az esetben másnak sem kell messzire mennie érte
-
miro.
senior tag
válasz david368 #1021 üzenetére
Szamomra semmilyen szinten nem bun,sot.
Legalabb latom,hogy valaki ezeket tenyleg kinyitja.
Ha ez lenne a normal ami nalad megy,akkor itt most mindenki azon agyalna,hogy ki legyen a csatar a promo haaland mellett.
Ehelyett kb senki nem nyitott promo lapot.
Leirtam mar,hogy 1 88,2 87 es igy tovabb allok,cirka 7000 ea pont utan.
Told csak a posztokat,mert mindig fasza erdekes csapataid vannak ezaltal. Viszont az alszerenyseg nagyon gagyi.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
maximus4
csendes tag
Sziasztok!
Bocs ha hülyeséget kérdezek.
De én a standard kiadást vettem meg series x-re. És abban kérném a segítségeteket,hogy nálam nincs hypermotion a játékba. A beállításokból is hiányzik. Néztem róla videót,de nincs a visual fül alatt se. Ez mitől lehet? -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz david368 #1021 üzenetére
Nem bűn csak valamit tudsz jó helyre vagy bekötve vagy titokban ea dolgozó vagy?Haverral egy accot viszünk ketten mindent szétfarmoltunk semmit nem nyitottunk speciális nemis láttam még csak drafban...Én kezdem elengedni a történetet a wlben a 14-18wint belerakom ráhagyom a többit már.Tavaly komolyan vettem sok időt elvett nem adott annyit vissza küzdöttem az elitben a bugos csíra gyerekek ellen.De idén nem vettem volna meg ha mem ketten csináljuk.Igazságtalan a játék de legalább neked szerencséd van
Mgplayz89
-
EA's hit
őstag
válasz david368 #1018 üzenetére
Nem ritka az, hogy neked hetente voltak tavaly millios nyitasaid, es az idei evet is ugy kezdted, ahogy? Ugyan mar, amiota itt vagyok a forumon (4 eve) senkinek a pack luckja nem erte el a tiednek a 20%-at sem. Meg a legjobb napjait elo Kristof luckja is csak kisinas lehetne a tied mellett. Plusz mivel te szinte soha maskor nem posztolsz, toled annyit latunk, hogy hetente egyszer megjelensz, akkor bekuldesz 1-2 brutal nyitast, es kesz, masnak meg minden 100. posztja tartalmaz egy komoly nyitast, es ennyi.
-
david368
aktív tag
Persze, tudom, hogy vannak jó nyitásaim, csupán próbáltam rávilágítani, hogy másoknak is van, azért ez nem olyan ritka itt a fórumon, mint ahogy most ezt beállítjátok.
-
toxicjew
addikt
válasz david368 #1012 üzenetére
Most hiába tetteted magad hülyének, te is pontosan tudod, hogy a te pack luckod talán a legjobb a fórumon az elmúlt nem is tudom, bő 1 évben Nincs is ezzel semmi baj, nem a te hibád, hogy igazságtalan a játék. De tőled kb. semmi mást nem látni általában, csak az aktuális heti op csomagokat, meg az ennek köszönhető op csapatokat Hasonlítsd össze a tiédet az én csapatommal, abból is remekül látszik, mivel egyszerre kezdtük. Szóval te a kivétel vagy inkább.
[ Szerkesztve ]
-
-
miro.
senior tag
Nem vagy mervado,mert egy kivetel vagy. Nem ez az altalanos.
-
david368
aktív tag
Ugyanolyan mérvadó vagyok, mint Te vagy bárki más , aki fifázik Ezek alapján, ha valaki kinyitja R9-t decemberben, de addig semmi nagyot nem nyit, akkor utána már nem lesz mérvadó a szemedben? Aki Messit nyitott első nap itt a fórumon , az sem mérvadó? Vagy aki ma nyitott IF Sont (500k) 2 rare gold players packból az sem mérvadó? Mi alapján osztályozod itt az embereket? Jó nyitások száma vagy esetleg értékhatár?
-
Mrguba
őstag
válasz david368 #1006 üzenetére
Nem ertem te miert es milyen okbol vagy egyaltalan mervado?
A te packluckoddal nem lehetsz az.
Elorendeltem kb senkit se nyitottam egy B.Fernandes es D.Nunezen es Edersonon.. kivul akik mindd untradek.. es nem latom az elorelepest semerre..
Nem vagyok egy sztar de azert nem div 9 ben szenvedo looser vagyok mint amit jelenleg erzek...es mar mindent is kinyitottam ami eddig volt es semmit se nyitok h elore lepjek.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz david368 #1006 üzenetére
És csak rivalsoztal? A játékot most így értettem semmi sbc semmi farmolás. De persze ezzel korábban se lehetett haladni mert semmit nem kapsz érte szinte.
Exp nulla negyedik szinten vagyok. De szerencsére lexarom
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
david368
aktív tag
válasz Woodslave #1004 üzenetére
Ezt azèrt erôsen càfolnàm, ez a csapatom pèntek este òta+ 8 ora trial, mindenki untrade, 0 fifa pont.
Coinok pedig gyûlnek szèpen, Araujot mèg megveszem jôvô hètvègèn futchamps elôtt, csak most mèg felesleges kiadnom 80k-t. Jelenleg div5-ben vagyok ès most kezdem a fut champs kvalit is -
Jinxb1rd
addikt
Ez a "war drum"-olásos hanghatás a stadionban a meccs alatt szuper idegesítő lett a játékban. Konkrétan ilyenkor nem tudok játszani, mert olyan szinten idegesít. Hogy lehet iylet beletenni??
We are only Stardust...
-
-
miro.
senior tag
válasz Woodslave #998 üzenetére
Jo azert ilyen vak csapattal persze,hogy nem fogsz legyurni konnyen senkit.
Ehhez sokkal jobb jatekosnak kell lenni a masiknal.
Nekem van 200k-m.
Amig vannak loan jatekosaim,addig fix nem veszek,hatha addig jon a valaki.Akik kore szeretnem az alaba,kounde,adeyemi,totw dybala,kolo muani. Ezeket nyitottam.
Tudom kurva nehez,de max nem lesz 33-as chemie.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.