-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz Találtgyerek #4039 üzenetére
Az ismerősök közül mindenki maximum csak a hazai versenyekre vagy esetleg 1-2 osztrák versenyre hajlandó eljönni.
Mellőlem meg kikopott a társaság ezért jó ideje még hazai futamon se voltam. Tavaly fiammal ketten voltunk Monte-Horváto.-CER aztán a CER-n összeismerkedtünk egy hasonló cipőben járó sráccal+lánnyal aki pont hasonló cipőben járnak, a srác kezdett el összeverbuválni egy csapatot, idén már együtt járunk. Veszprém-Horváto. ami nekem meg volt, de Barumon is voltak. Szeptemberben a fiammnál egy Ír bajnoki futam utána CER-re megyünk és a jövő évet is tervezzük már. Grand Canaria+Eifel ami a terv meg majd még kitaláljuk. Észt futamon gondolkodok nagyon az hasonló mint a finn és olcsóbban megúszható.
Sajnos sokan járnak ebben a cipőben, hogy elkopott a társaság vagy csak itthoni futamra mennek. Pedig egy VB még ha 8 autó is ami a show akkor is más dimenzió. Na meg a hangulat.
Monte vasárnap reggel -5/8°C és ez nem a Tourini hágó. ~4Km sétáltunk reggel 5-6-kor a kocsitól olyan sor parkolt az út szélén"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
dundi94
tag
válasz Találtgyerek #4039 üzenetére
Oksi, mi szerintem 100% hogy megyünk jövőre, összehozzuk
Pont az ellenkezőjére kezdünk rászokni, nagyon tré a haza bajnokság úgy hogy inkább kevesebb de minőségibb versenyekre szeretnénk járni. Barum valami VB ilyesmi....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest