Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodolfoHu
lelkes újonc
Lefutottam aThematic A havas szakaszait,ahogy haladtam előre,egyre jobban tetszett,csak sajnos túlzottan elbíztam magam,aminek az eredménye egy fejreállás lett az S4-en,amiért plusszban még 30 mp."jutalmat"is kaptam,így sajnos ugrott a jó végeredmény,pedig végig jó volt menni....
Találtgyerek : köszönöm szépen a szervezést és az összefoglalókat. -
rodolfoHu
lelkes újonc
Sikeresen befejeztem a Thematic B-t is.Mindent megtettem a siker érdekében,még a hátramenetet is kipróbáltam,de így sem sikerült szakaszt nyernem
[link] Mondjuk azért itt egy komolyabb sérülést sikeresen megúsztam.
-
rodolfoHu
lelkes újonc
válasz
snecy20 #7879 üzenetére
Köszönöm a méltányosságot,így legalább lesz eredményem itt is...Ma lefutottam a Thematic A-t is,most legalább figyeltem,milyen autók voltak az ajánlottak,nem úgy,mint múltkor
Az eredményem a szokásos,de legalább be tudtam fejezni.Tovább kellet volna finomítani a setupot,kissé bizonytalan volt vezetni,de egyrészt keveset értek hozzá,másrészt meg egyébként sem szoktam sokat próbálgatni,egyszerűen nincs rá több időm,dehát a részvétel a fontos.
És köszönöm szépen a szervezést. -
rodolfoHu
lelkes újonc
Megpróbálkoztam az Oceániával is,jelentem,ő győzött
Igazából csak egy szakasz sikerült,a többinél legalább egy megpördülést sikerült összehoznom hol egy kis padka,hol egy villanyoszlop segítségével.A csúcsot sajnos az S5 jelentette,ahol sajnos a játék nemes egyszerűséggel megelégelte a bénázásom és "game files missing or corrupted"hibaüzenettel kilépett,így overallban nem is rangsorol.A bosszantó,hogy ez már a második alkalom az utóbbi 1-2 hónapban,csak az okát nem tudom....
-
rodolfoHu
lelkes újonc
Szerencsésen végigcsordogáltam ezen a téliesített görög hajtűkanyarhalmazon,ami ezzel az autóval relatíve könnyebbnek tűnt,mintha nagyobb géposztállyal mentem volna,még így a nehezebb körülmények ellenére is.Se TD,se komolyabb lecsúszás,egyedül egy defekt,de az is párszáz méterre a céltól,kis időveszteséggel.
Végignézve az eredménylistán egy dolog tünt fel : mindenki a Clióval ment,egyedül én mentem a Fiestával ... -
rodolfoHu
lelkes újonc
válasz
Kornelmelted #7682 üzenetére
Szia,nekem pár napig csinálta azt,hogy ha az EA appból indítottam (epic-en vettem a játékot),akkor az epic launher összeomlott valami hosszú hibaüzenettel.Ha viszont először elindítottam az Epic-et,majd utána az EA appot,akkor már gond nélkül elindult a játék.
-
rodolfoHu
lelkes újonc
Ma megcsináltam az RWD bajnokságot is, meglepően élvezetes volt,pedig elégé tartottam tőle.Ehhez képest a japán számomra felért egy katasztrófával,alig tudtam értékelhetően befejezni 1-2 szakaszt,a többségében hibát hibára halmoztam,talán az egyetlen pozitívum ,hogy a sok bénázást megúsztam TD nélkül .
-
rodolfoHu
lelkes újonc
Befejeztem én is a VB-t.Az elején még bátran mentem,kb az S5 -ig jó is volt,onnan jött a lejtmenet és az S12 utáni szervizem így nézett ki :
Talán a felét ha javithattam,innentől már csak reménykedtem a befejezésben.Füstőlgő motorral,csúszó kuplunggal vágtam neki a maradéknak,szerencsére ezek már rövid szakaszok voltak,több sérülés nem lett,így S15 után a kuplung is javítva lett,így az utolsó 3 szakasz tűrhető lett.Természetesen azért itt is sikerült elhagynom egy ajtót(nem ez az első eset nálam ) :
Örülök,hogy be tudtam fejezni,3 nap alatt csináltam meg ,de így sem volt könnyű főleg a közepe a hosszú szakaszokkal,rendesen beleizzadt a hátam a székbe,még így nyitott ajtóval is
Köszönöm szépen a szervezést. -
rodolfoHu
lelkes újonc
válasz
Mike Farrel #6722 üzenetére
Hali,nekem (is) Epic-ről van a teljes játék+kieg,kb 2 hete csak úgy tudtam belépni,hogy törölni kellett az eddigi profilt,mondván hogy "corrupted save",ezzel minden setup-omat elvesztettem,ma pedig "content removed "fogadott,és csak így tudtam belépni.
Namármost Epic-en a "WRC 24 Season Expansion Bundle" van meg (in library),ehhez képest EA-ban már csak a "WRC 24 Locations & Cars Content Pack"-ot mutatja....már bánom,hogy Epic-en vásároltam... -
rodolfoHu
lelkes újonc
válasz
Találtgyerek #6531 üzenetére
Köszönöm,hogy így is megemlítettél,sajna nincs meg a tempóm a szakaszgyőzelemhez,de szerencsémre nagyobb hibák és főleg TD nélkül sikerült végigérnem.Ami nem volt egyszerű,hisz szinte midnen szervíz előtti szakaszon komoly gondokkal szembesültem : S12-en a motor akadozott,S9-ben már csak nyomokban volt fékerőm,itt voltam a legközelebb a TD-hez,mivel lecsúsztam egy kanyarban,de szerencsére 40 mp időbüntetéssel - és komolyabb sérülés nélkül,ami lényeges ! - visszakerültem a pályára.Ha horrornak nem is nevezném,de a görög túlélő(show) jelzőt nálam is kiérdemelte.
Köszönöm szépen a remek szervezést,az összes résztvevő megérdemel egy nagy tapsot,hogy ezt az emberpróbáló versenyt így végigcsinálta . -
rodolfoHu
lelkes újonc
válasz
Találtgyerek #5963 üzenetére
Köszönöm szépen.Az igazság az,hogy régóta játszok,csak többnyire a lazább műfajban.A rallyba csak alkalmanként kóstolok bele,emiatt a technikás,nehezebb pályák,mint pl.a mostani görög is,kemény kihívást jelentenek,de azért nem adom fel könnyedén.Köszönöm a befogadást.
-
rodolfoHu
lelkes újonc
Sziasztok ! Meszol barátom javaslatára csatlakoznék én is a csoporthoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest