Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodolfoHu
újonc
Ma megcsináltam az RWD bajnokságot is, meglepően élvezetes volt,pedig elégé tartottam tőle.Ehhez képest a japán számomra felért egy katasztrófával,alig tudtam értékelhetően befejezni 1-2 szakaszt,a többségében hibát hibára halmoztam,talán az egyetlen pozitívum ,hogy a sok bénázást megúsztam TD nélkül .
-
rodolfoHu
újonc
Befejeztem én is a VB-t.Az elején még bátran mentem,kb az S5 -ig jó is volt,onnan jött a lejtmenet és az S12 utáni szervizem így nézett ki :
Talán a felét ha javithattam,innentől már csak reménykedtem a befejezésben.Füstőlgő motorral,csúszó kuplunggal vágtam neki a maradéknak,szerencsére ezek már rövid szakaszok voltak,több sérülés nem lett,így S15 után a kuplung is javítva lett,így az utolsó 3 szakasz tűrhető lett.Természetesen azért itt is sikerült elhagynom egy ajtót(nem ez az első eset nálam ) :
Örülök,hogy be tudtam fejezni,3 nap alatt csináltam meg ,de így sem volt könnyű főleg a közepe a hosszú szakaszokkal,rendesen beleizzadt a hátam a székbe,még így nyitott ajtóval is
Köszönöm szépen a szervezést. -
rodolfoHu
újonc
válasz
Mike Farrel #6722 üzenetére
Hali,nekem (is) Epic-ről van a teljes játék+kieg,kb 2 hete csak úgy tudtam belépni,hogy törölni kellett az eddigi profilt,mondván hogy "corrupted save",ezzel minden setup-omat elvesztettem,ma pedig "content removed "fogadott,és csak így tudtam belépni.
Namármost Epic-en a "WRC 24 Season Expansion Bundle" van meg (in library),ehhez képest EA-ban már csak a "WRC 24 Locations & Cars Content Pack"-ot mutatja....már bánom,hogy Epic-en vásároltam... -
rodolfoHu
újonc
válasz
Találtgyerek #6531 üzenetére
Köszönöm,hogy így is megemlítettél,sajna nincs meg a tempóm a szakaszgyőzelemhez,de szerencsémre nagyobb hibák és főleg TD nélkül sikerült végigérnem.Ami nem volt egyszerű,hisz szinte midnen szervíz előtti szakaszon komoly gondokkal szembesültem : S12-en a motor akadozott,S9-ben már csak nyomokban volt fékerőm,itt voltam a legközelebb a TD-hez,mivel lecsúsztam egy kanyarban,de szerencsére 40 mp időbüntetéssel - és komolyabb sérülés nélkül,ami lényeges ! - visszakerültem a pályára.Ha horrornak nem is nevezném,de a görög túlélő(show) jelzőt nálam is kiérdemelte.
Köszönöm szépen a remek szervezést,az összes résztvevő megérdemel egy nagy tapsot,hogy ezt az emberpróbáló versenyt így végigcsinálta . -
rodolfoHu
újonc
válasz
Találtgyerek #5963 üzenetére
Köszönöm szépen.Az igazság az,hogy régóta játszok,csak többnyire a lazább műfajban.A rallyba csak alkalmanként kóstolok bele,emiatt a technikás,nehezebb pályák,mint pl.a mostani görög is,kemény kihívást jelentenek,de azért nem adom fel könnyedén.Köszönöm a befogadást.
-
rodolfoHu
újonc
Sziasztok ! Meszol barátom javaslatára csatlakoznék én is a csoporthoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest