-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyRed101st
csendes tag
Lezavartam az rwd-t gyorsan én is, hogy jövő hétre csak a fun maradjon, mert holnaptól újra munka aztán sűrűsödnek a napok...
Annyira siettem, hogy egy fél gyorsot át is ugrottam megint ..
Első kettő kicsit görcsösre sikeredett, volt is egy-egy félforgásom amiből ki kellett tolatnom illetve egy tempós 360, de összességében szerintem túl sok időt nem hagytam bent. A harmadik gyors eseménytelen volt, aztán jött a negyedik, egy kb semmilyen szituációban lecsúsztam az útról sacc.-ra 15km/h-val egy olyan helyre ahonnan lábon ki tudtam jönni, de egyből le terminalozott a mocsok. Ez kicsit rátette a maradék két gyorsaságira a bélyegét, de ennek ellenére ez megint jó volt!! Köszi szépen!
Most indulhat a gondolkozás, mit válasszak a nagyvadak közül. Lehet maradok a lancianál, azzal azt hiszem mentem márMooD
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest