Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Hangminőség szempontjából nem biztos hogy jobb ha arról üzemelteted (kivéve ha valami audiofil célokra kifejlesztett hub de azok ára horribilis), akksis táplálás a legjobb mert ekkor teljesen izolálod a hálózattól.
Vagy alkalmazhatsz egy USB izolálót ami drasztikusan redukálja a zajt amit a tápból fel tud venni: USB2ISO - Isolated USB 2.0 with build in powertransfer
Egyébként ahogy nézem, ebben a 0204-ben már komolyabb DAC chip van (AK4396 a korábbi CS4392 helyett), ugyanaz mint a 0404-ben úgyhogy lehet hogy nagyon közel van a kettő hangban.
A fejhallgató kimenete ezeknek sajna nem a legjobb bár használható, egy jó dedikált erősítő sokat javít a hangon. Jó lenne egyszer összevetni a saját DAC-ommal is egy ilyet. -
VS461
tag
Sziasztok!
Update: megjött a K272 HD-m, beüzemeltem hát az E-MU-t: a dobozán van W7 matrica is, a drivere simán felment, felismerte a cuccot (x64 van a lapin).
Első lépések a tisztességes zenehallgatás ösvényén. Gondolom, a fülest is be kell (be lehet) járatni, meg minden, de eddig nagyon tetszik! Eltűnt az alapzaj (nem mondod!). Tudtam, hogy van, meg nem túl jó az alaplapi Realtek, de megszoktam már valószínűleg, úgyhogy a zaj hiánya döbbenetes. Ezt kellett hallgatnom eddig, mindenféle EQ-beállításokkal szerencsétlenkedve... Nem, ezután nem nézem le azokat, akik integrálttal nyomják
Ööö, ugye nem baj, hogy a 0204-ről itt írok?
[ Szerkesztve ]
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla