-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kivágott a google play szolgáltatásból és folyamatosan hibát dadogott az android. Gyári visszaállítás és újra beállítás segített, de érdemben nem léptünk előre.
tehát egy nyomorult fejezetkeresés még mindig nincsen
külső felirat beragad- Bugfix: When SPMC/KODI was used as a player, there could be problems when
switching to/from SPMC/KODI in some cases.ember b..meg először a gyári lejátszót rakd rendbe, ne az alternatív utakat
...
Carasc0 a Pro-nak még legalább egy év kell, hogy kiderüljön lehet-e valamit kezdeni vele a jövőben!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
-
-
Összességben nagy gond nem lehet belőle, szerintem, mert a többi rendszerhez hasonlóan a memória tárolja az indításhoz szükséges információkat amiket feszültség alatt tart.
Ebből gyakorlatilag az következik, hogy az üresjárati "alvó állapot" energiafelhasználása egy hangyabokányival magasabb lesz.
(gyakorlatilag azt csinálsz amit akarsz)
Android:
Szóval a Kodi működik, de alapvetően nekünk arra lenne szükség, hogy a Dune GUI legyen flottul megírva, ugyan a realtek csipes liszenszek és kodekek (az én személyes véleményem szerint) magára a GUI-ra vannak aktiválva, tehát emiatt a kodi tudása szerintem részben korlátozott.
Stabilitással egyelőre gondom nincs, formátumban sem válogat (mp4 akad - ez bug), amennyiben a felirat és a BD menü javítódik szoftver szinten hozza nekem a 102 szintjét!
Teszteltem a hangot, nekem a HDMI hang meggyőző, semmilyen negatívumot egyelőre nem tudok elmondani a bekapcsolástól a lejátszásig.
A kép minőségét remélhetőleg felhozzák a zappiti szintjére, akkor pedig az is rendben lesz - ahogy írtam korábban önmagában jó dolog lenne ha sikerülne a DUNE GUI-t közel tökéletesre megcsinálni és ezzel számos lehetőség nyílna a fejlesztésre az androidnak köszönhetően.
Amit várok:
- telefonnal kezeljem a cuccot
- legyen zenei Jukebox
- HBO GO android TV applikáció
- Youtube többcsatornás hangAmit ki akarok próbálni:
- webkamera csatlakoztatása és messenger használataTesztelt okosságok:
- képernyővédőnek óra helyett lehet változószínhátteret adni
- ha az android háttérképét változtatod, akkor a bekapcsolás után amíg feláll a DUNE GUI ezt a háttérképet lehet látni, a rendszerem alkotóit raktam ide be érdekesség képpen (logók..stb)
-Androidhoz hasonlóan a nagy helyet igénylő applikációk mehetnek külső tárolóra, pl ami nagyon jól sikerült az a Syno DS Photo alkalmazás, teljes mértékben a TV távjával irányítható Android TV apllikáció, ugye itt sokszor az a szar, hogy egérre lenne szükség.....
Le kell tesztelnem:
Dune GUI fix ip címet ad
Android DHCP-t ír (valószínűleg utóbbi az igaz)Andorira az applikáció telepítéseket az Aptoide TV-n keresztül kell csinálni, akkor minden működik rendesen!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Androidban nagyon nem vagyok otthon, ezt leírnád esetleg egy kicsit részletesebben (akár pm-ben is, hogy ne off-oljunk)?
Mivel szorosan a lejátszóhoz tartozik nyugodtan vesézzétek ki itt a topikban.Hidd el sok embernek lesz új ez a rendszer az új Dune-öknél akiknek ez ugyanúgy hasznos infó mint neked.
-
NFS-t próbáld így >>
Távolítsd el az összes google szolgáltatást! A youtube-ot telepítsd aptoide-n keresztül, aktiváld újra a goole szolgáltatásokat, a telepítés közben ugrik az android felületre és be kell lépni, majd elfogadni az adatvédelmet..stb
A DTS hang probléma bug lehet, ezt remélhetőleg javítják, miért nem HDMI-t használsz?
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut