-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Jackal2 #59394 üzenetére
Köszönöm, akkor tudásban hasonlóak, csak a Spark ugye mini/összecsukható, plusz van rá hazai garancia illetve szervizhálózat?! Elolvastam 1-2 Xiaomi tesztet, jókat írnak róla, de tény, hogy hatalmas, akkora mint egy Phantom... És árban kb. a Spark szintjén van.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Üdv!
Kezdő drónos lennék, még egyáltalán nem volt velük dolgom, de nagyon izgatja a fantáziám a repkedés és a kamerázás.
Kicsit olvasgattam már a topicot, de szeretnék kis indulási segítséget kérni:A terv egy könnyen irányítható, jobb felvételeket készítő és legalább 200m távolságra repülő drón lenne. Annak is örülnék, ha valami garancia és/vagy könnyen és gyorsan beszerezhető alkatrészbázisa lenne.
Amiket az ismerősök használnak: Wingland S6, ez árban abszolút versenyképes lenne, viszont ha jól sejtem csak kínai beszerzés (Banggood, Ali, stb.) és nincs giroszkóp/stabilizátor a kamerán, se nem jár hozzá távirányító, így a távolság is kötött.
A második az itt is ajánlott Hubsan H501S, ennél is csak annyi a hiány, hogy a kamera fix, és kínai beszerzéses de van távirányító!
Az álom egy DJI Spark, de ugye nem ez az árkategória, azonban ha van vele tapasztalatotok, azt szívesen venném. Melyiket ajánlanátok hobbi/amatőr szintre, réten való repülésre és kamerázgatásra?
(A Spark gyűjtést kíván, így pár hónap csúszás lenne, ami nem feltétlen gond, ha megéri az árát!)
Előre is Köszönöm a segítséget!
-
nagyúr
Üdv!
Kezdenek érdekelni ezek a drónok, érdekelne, hogy teljesen kezdő vagyok repülés tekintetében, milyen eszközt érdemes venni, ami bírja az esetleges esést, vagy könnyen és olcsóbban lehet cserélni az alkatrészeit. Plusz van rajta egy kamera ami használható felvételt készít.
Kis extra, hogy Overmaxot javítunk gariban, és van nekik egy X-Bee 3.1 nevű kis huncutjuk, és ahogy láttam szinte szögre ugyan olyannak tűnik, mint a korábban linkelt JJRC H8D FPV link. Ezekről mik a vélemények?
Kb ebben az árkategóriában (nagyon maximum 50k) mit lenne érdemes venni?
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest