-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy72
aktív tag
Valszeg alkeszpista a lidliből dülöngélt kifelé, aztán meglátott titeket. "Há itten dróóónoznak, aztat fel köll jelenteni, meee megmondta azemeggy!!!" Halló Rendőrség. - "Itten drónoznak gyüjjenek gyorsan, me sok zember meg fog hóni!!!!"
Kb. így képzelem! -
tboy72
aktív tag
Na ezért a választékért kár volt felkelni!!!
-
tboy72
aktív tag
Na ma megérkezett nekem is egy kis csomagom.
Már nézegettem, hogyan kell összeépíteni, kap egy 6ch vevőt meg van 2 db 2200mah akksim, azzal elleszek amíg nem jönnek újabbak.
NAZE32 rev.5-el jött majd kíváncsi leszek rá. -
tboy72
aktív tag
válasz Jackal2 #20866 üzenetére
Az hogy nehéz, csak attól függ mire rakod! (Nekem az 550-es hexán nem nehéz)
A Storm32-es lap már bizonyított, a motorok nem tudom milyenek, de elég sok pozitív visszajelzés van róla, a többi meg cnc alu, ha nem tetszik akkor nyomtatnak neked 3e-ért másikat müanyagból.
-
tboy72
aktív tag
válasz molnarpeter #20063 üzenetére
Emailt kell küldeni!
-
tboy72
aktív tag
válasz _X10Dead_ #20009 üzenetére
Nekem a Tinydeal-el volt hasonló sztorim, ott is egy másik vevő trackingját adták meg a PP-nek! (Ez bevett kínai szokás, ha nem tud működő tr-et adni!!!) A Paypalnal a lezárt claimet is újra lehet nyitni, ha új bizonyíték kerül elő!
Írj a customer service-nek email-t a részletekkel, meg a claim számmal és ott magyarázd el, hogy a track fake volt és nem hozzád érkezett meg a cucc! (Az eredeti kamerát rendes track-el adták fel, vagy követhetetlennel?) -
tboy72
aktív tag
No megérkezett nekem is a jóárasított SYMA X5C banggiéktól.
Egyelőre ismerkedünk, de nagyon mókás. Az biztos, hogy addig nyüstölöm majd, míg biztonságosan tudok majd repülni, aztán jöhet saját építés! Jihááá!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik