-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz kriszbon #28671 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy a szállítási időt a feladástól számítjuk. Tehát ha 10 nap processing van, és utánna shipped, akkor onnan számold a szállítási időt. És ez le is van írva...
X251, ha volt/van bármilyen racered akkor kevés lesz, ha nem akkor meg jó lesz. Ha duál raten mindent feltekersz 125re akkor azért elég jól dől úgy emlékszem.
A ratitudbe meg nem kell át kapcsolni. Ha meg atkapcsolod odafigyelsz.
Tegnap a falcont próbáltam rattitudbe, én is túl nyomtam és beflippelt szépen a földbe. Akkor most ez is szar, nem... Én voltam béna.--> http://dronearena.hu/ <--
-
qqzs
őstag
válasz kriszbon #28671 üzenetére
Figyelni kell ra hogy ne rakjal bele par aprosagot még. Nalam elofordul aztan mar tobbszor jartam ugy hogy csak allt a rendeles es rakerdeztem es valaki kis mutyur nem volt raktaron ezert kepesek lettek volna hetekig varatni a nagy erteku megrendelest. ha ket napon belul nem indul el ra kell kerdezni miert, szonte mindig talalatak valami t amire varni kellett es olyankoprszetszedetni velua rendelest. En order gomb megnyomasa elott mindig mindegyik tetel lapjara ramegyek es megnezem nincs e akar par nap varakozasi lehetoseg aztan kiszedem ha van
Eladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest