-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz koko 959 #9983 üzenetére
Én repültem vele, szerint 1 az 1-ben koppintották, bizonyos alkatrészek gyanúsan ugyan azok voltak (lehet a Syma gyártotta a nagy bevásárló kp.-knak, szoktak ilyet) logo nélkül. Az biztos, hogy az X5SW akksija belemegy, repültem is vele, szerintem a motor is ugyan az lesz, de ha nem, akkor sincs semmi, mert általában 8x20 vagy 8x25-ös motorokat kell rá rakni, csak a feszültség legyen ugyan annyi. Én megpróbálnám az X5 C alkatrészeit, esetleg előtte megmérném az akkumulátor befogadó részt egy tolómérővel.
akksi: Mi ezt vettük akksiban és elosztóban, ez működik, mert próbáltam.
hatos "mega pack" töltővel TD-ről
giga akksi 100mAh-s, ehhez már megmérném az akku befogadó részt.
- motor óra járásval forgó
- motor, ellentétesen forgó, a motorokat rendelheted EU raktárból is, csak 2x annyiba kerülnekÉn még tennék egy próbát az Aliexpressen is, ha akarsz jobb árakat és egy kicsit nagyobb rizikót
Terézatya:+32 a szállítás. Szokásos Gear Best csapda
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest