-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kriszbon #43980 üzenetére
A KGB projecten iNAV 1.6.1 teszi a dolgát. A PID-eket a BF-ból szedtem, majd azokat tuningoltam meg, a level strengthet tekertem fel, meg a max. kitérési szöget.
Itt a diff a profile 1-re:# profile
profile 1
set mc_p_pitch = 58
set mc_i_pitch = 53
set mc_d_pitch = 35
set mc_p_roll = 43
set mc_i_roll = 43
set mc_d_roll = 30
set mc_p_yaw = 70
set mc_p_level = 40
set max_angle_inclination_rll = 450
set max_angle_inclination_pit = 450
set dterm_lpf_hz = 80
set dterm_notch_hz = 260
set dterm_notch_cutoff = 160
set roll_rate = 75
set pitch_rate = 75
set yaw_rate = 30[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
NightLord
tag
válasz Peaceliker #43986 üzenetére
Hát ezaz, én tökéletesen megértem az igényt, csak ugy látom, a technológia még igencsak hiányzik ahhoz, hogy 8-10 es tömegarányok mellett 1-2 percnél nagyobb legyen a repidő súlycsökkentéssel érdemes játszani szerintem, de ezek a csillagászati teljesítményű motorok zsákutcába vezetnek ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
NightLord
tag
KingKong 130GT vázra építettem, de a távtartókat lecseréltem 5mm-el hosszabbakra , hogy az 1000TVL kamera rendesen elférjen, és a dőlésszöge állítható legyen.
Propellerek, és akksi nélkül 145g a cucc. Az 4s 550mah infinity XT30-as csatival 71g, szóval a felszállósúly bőven 250g alatt van, kb 235g.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Ajánlott vétel a Phantom 3? Esetleg alternatíva ami kisebb, de nem drágább?! Mavrick Pro ami tetszik, de az nem hiszem, hogy megér akkora pluszt! Kezdő vagyok még gép ügyben. Kis drónokkal volt csak dolgom.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Baku
aktív tag
Én a Walkera gimbalját vettem meg. Egyszerű mint a faék, tápot adsz neki, és működik.
Én összeraktam neki egy saját kis 3S- es pakkot (mert mindkét gépem 2S),
és így gond nélkül feldobhatom akármelyikre, és szinte bármilyen gépre, ami elbírja.
Teszi a dolgát: Nem imbolyog a kép össze-vissza, mint előtte, nélküle ...Egy próbát megér a keresés, mit veszíthetsz vele?
Lehet olyan is, hogy rommátört, vagy motorhibás gép ott fekszik valahol az ágyneműtartóban ....
Esetleg kereshetsz olyat is (pl. Facebook csoportokban ), aki elvállalná a távod javítását ... -
csmat
senior tag
-
varadigabor
senior tag
Át akarom építeni a JJPRO 130-at, de már két vázat is rendeltem és a karnál a motor felfogatásnál középen a csapágynak kicsi a furat... egyet átfúrtam de pisztoly fúróval jó ferde lett. Ki reszeljem esetleg ? Nem tudom mit lehetne vele csinálni?
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Peaceliker
addikt
válasz NightLord #43983 üzenetére
Közben ezen agyaltam és hát olyan 40 fok körüli kamera dőlésszög hozzá járulhat hogy marhára nem felfelé indul el a gép amikor oda tolom neki, így az emelkedés nem meggyőző. De aki fura hogy pl power loopnak úgy van vége hogy látod hogy még felfelé repül a gép amikre te már lefelé nézel, szal van power. :-)
Igazából sztem jó propot kéne találni. Gyári túl puha azért nem ugrik vele ez tuti. Mert ha össze kapja magát nagyon gyors, gyorsabb mint 5 colos gépet volt. 3045x3 bullnose meg energia pocsékolós ez tuti.Nyilván jól el lehet repülni 4/1 el is, de az engem már nem köt le, igényem hogy mérgesebb legyen. :-) Ha terveim össze jönnek és gyári thrust adat igaz akkor 1105 ös gépem (ami most még kb egy er130) is 8/1 körül lesz :-) bár ott a repidő növelés a cél mert már most is jól megy csak keveset (2p az is) :-D
"Oh my Goa'uld!"
-
elszabi
tag
1. húzd ki a szalagkábeleket is dugd vissza (mind a hármat). a kamerát nem kell szétszedni, csak a műanyag pöcköket kell kivenni. [link]
2. ha ez sem segít, akkor lehet, h berágott a tabletedre. nálam újabban csak a 8 magos, 3gb ram-os telefonnal működik. egy 4 magos, 2gb-os asus tabletnél mindenféle hülyeséget csinál. -
NightLord
tag
válasz Peaceliker #43849 üzenetére
Azért kemény, hogy nem érzed "vadnak" a punchoutot, pedig ha jól sejtem, 10:1 es thrust-to-weight aránynál járhatsz azzal a 3B-R cuccal. A motoronként 400W körüli fogyasztás mellett az viszont nem csoda, h 2p alatt kivégzik az akksikajaidat, a hatásfok borzasztó ezen a szinten, szóval mást nem is nagyon lehet várni sztm.
Én ilyen primitiv 1306-3100kv motorok köré építettem a 130-as gépet. 4s-en, DYS 3045-el vhol 250 - 300g körül van a thurst, 550mah infinity 4s-el 250g körül az auw, vagyis 4:1 körüli a thrust-to-weight, de nagyon elégedett vagyok géppel, tényleg élmény vele menni
[ Szerkesztve ]
-
Krisz81
csendes tag
válasz Teréz Atya #43907 üzenetére
Én is parázok milyen FC-t rendeljek a géphez. A társaságunkban is pusztúlnak az FC-k ezek a kínaik csodákra képesek ha szart akarsz venni. Próbáltam blheliben is, nincs változás. Úgy hogy hagyom a f.....
-
kriszbon
őstag
válasz varadigabor #43978 üzenetére
Na persze tudom, így már beugrott hogy a Walkera Runner 250 Advance is azon keresztül jött szabadon, és ráadásul rá volt írva az eredeti ár (több mint 300 dodo).
De az már régen volt(1éve) az utóbbi 3 küldeményemet is megviccelték nem kevéssel.
Most meg egy Telót akartam volna venni, de ha elakad már nem éri meg.
Hja ezt azért venném hogy videót tudjak készíteni az eszetlenkedéseimről repkedés közben, hogy ON is legyen kicsit.Amúgy már van kamerám.
Más. A legutóbbi iNAV 1.7.1 amit felraktam gépre, elég gyökér módon viselkedik Angle módban.
Ki sem mertem így mást próbálni vele, mert így is alig úsztam meg hogy a szomszéd házba bele ne menjek.
Ez volt az első próbám az új megépített géppel, és majdnem összetörtem.
Valamelyik előző verzió jobb volt, mert a Falcon 210 vázas gépem nem viselkedett így, ha jól emlékszem.
Lehet a V-tail is azért viselkedik ramatyul mert annál sem stimmel ez a verzió, bár az alapból is vacakul repült eredeti Cleanflight alatt is.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz varadigabor #43976 üzenetére
Hmm... gondoltam, csak reménykedtem hogy 3 betűs akció nélkül is be tud valami jönni.
Köszönöm!Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
A Warehouse: HK az tulajdonképpen mit is takar, honnan jön az árú(Bg oldal).
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Roli5
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem apróhirdetési topik, ezért nem is szúrok be linket jófogásról, csak megemlítem, hogy elkapott engem is a láz. Berendeltem egy 2MP-es Hubsan X4 h107c - t, egy 2MP-es JJRC H8D - t Ez FPV-s távval van. Mindkettő bontatlan. MERT közben megláttam egy 5MP-es JJRC - t, és az marad a háznál.
Az első kettő megy fel apróra holnap este. Ha esetleg valakit érdekel, sporttársi áron átadók, privátban elértek.
Üdv. : Roland[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
Méghogy unalmasan lassú a syma x5.....
Csak egy Devo 7e táv kell hozzá....
.... és rögtön NEM IS OLYAN UNALMASAN LASSÚHa minden igaz szombaton megjön a Devo 7e nekem is...
-
varadigabor
senior tag
Antennát ha rendelek 2,4 ghz radiolink vevőhöz ez jó? Jól kiszakítottam , vissza nyomtam fogóval de olyan 50 méteren már sípol a táv hogy kevés a jel.
update: lehet inkább ezt veszem meg, több is hosszabb is.
[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
-
Baku
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
kd
aktív tag
Nem tudom menyire vagytok képben a következő hiba jelenséggel (DJI P 3 A)
A hiba videó felvétel indításkor jelentkezik. A felvétel gomb lenyomását követően a felvétel néhány másodperc elteltével indul el ( jellemzően 10-20, de gyakori a 30 s. is.) A felvétel megkezdése után 10-40 s elteltével meg áll a felvétel számláló,ez követően kb egy perc múlva automatikusan az app ban átvállt az" ikon" mintha én kapcsoltam volna ki a videó felvételt.
Előfordult már az is, hogy amikor meg állt a felvétel számláló( automatikusan leáll a vid. felvétel) Az élő kép is kifagy a kijelzőn. A gép továbbra is irányítható marad, de kb 15-20 s. ig élőképet nem küld a kijelzőre.
sd kártya format,cserélgetés,usb kábel csere,go app reinstal, androidon, és iphone megvolt.A controllert is frissítettem .van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?JAJA DE MI HAJCSA
-
FingR86
őstag
jóárasított akksi: Charsoon 14.8V 1500mAh 50C 4S
4564Ft
20% off coupon: charsoon20
3651Ft
repkedni csak jó lesz, egyet berendeltem tesztrea kód működik a többi Charsoon akksira is.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
attól függ hogy 3.8 felett van a töltöttség, akkor annyival merít amennyivel töltő tud, ha alatta akkor nyomja többel...mmint normális töltő, de b6 pl lehet 1a ami beállítható oszt majd nyomja ahogy tudja
(#43963) NightLord
köszi :9 szemcsit meg is rendeltem
"Oh my Goa'uld!"
-
Baku
aktív tag
Sokat javít a gimbal a képstabilitáson.
(Főleg nálam, mert én szarul repülök .... )
A gimbal nélküli felvételeimtől hányingerem volt, mióta meg gimbalom van, úgy néz ki, mintha tudnék repülni ....
Hirdesd meg a gépet táv nélkül. Mindig akadhat valaki, akinek elszállt így, vagy úgy a gépe ....Vagy azt hirdesd meg, hogy keresel hozzá távot...
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
válasz Teréz Atya #43936 üzenetére
Errre jó lett...az 1-es motort láttam hogy nem ugy pörgött fel az elején, azt hittem csak kicsi minimum fordulat értéket adtam meg. Kicseréltem azt az esc, vissza raktam 14,6-ra a többit és alap beállításokra...erre jó lett Lehet az az esc szórakozott...pedig betaflightban szépen pörögtek a mocik...
Legalább van egy gépem.. jjpro p130 4" átépítését is be kellene fejezni, holnap jön hozzá egy 180as váz.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Hasznal valaki omnibus fct?
-
Teréz Atya
senior tag
Régi protokol és nincs failsafe, azaz duplán nem. A flysky vevős listám AFHDS 2A lapján nézz szét.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
PNP
őstag
Sziasztok!
Ez jó lehet A8S helyett? (Flysky i6S távhoz)
-
Peaceliker
addikt
válasz syler123 #43949 üzenetére
Hát lehet alkatrész miatt nem kell aggódni, csak olyanra gondolok, hogy ember elejti stb...persze nem kell, értem én
Tudom hogy kaki lesz a hang, de nekem vmiért bejön amikor az idegesítő sivítás is rajta van a vidiket vagy úgy érted, hogy a szemcsi veszi kakin a hang jelét vagy úgy általánosságban érted?(#43951) david335
köszi, sztem veszek egyet, oszt kettő közül majd vmelyiket eladom, valszeg ennyibe elmegy bármelyik szemcsi
"Oh my Goa'uld!"
-
david335
tag
válasz Peaceliker #43941 üzenetére
Ev800 kíváló tx02-vel használom
-
m4rk.89
aktív tag
SKYRC imax b6 mini-vel storage módba raknám az akkumlátorokat amiket nem használok, tudnátok segíteni milyen értékeket adjak meg a töltőn?
Akkumlátorok: 7.4V 2700mAh 10C 20Wh
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #43947 üzenetére
Hangot azért ne verd nagy dobra, én kipróbáltam, rettentő zavaró volt. Analog képpel már van tapasztalatod (botrányoshoz közeli), hát a hang az rádob egy lapáttal Nem is bánom, hogy az új kamerámban nincs mikrofon. Úgysem használnám.
Szerintem mire tönkremegy úgyis másikat kell venni, addigra már a digitális FPV lesz a menő 1080P-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
csmat
senior tag
Kameraplatforként. Igazából a hubsan teljesen jó volt, néha hiányzott a k3p stabilitása miatt a gimbal, nem tudom egy ilyen olcsó gépen mennyit érhet, és az egésznek a minősége mennyire lehet elfogadható, vagy mennyivel gyengébb mint a hubsan, mert az jobbnak tűnik. A bugsot igazából most kizártam.
Szerintetek el lehetne adni a gépet táv nélkül?
Vagy vegyek egy távot és adjam el úgy? -
syler123
veterán
válasz Peaceliker #43943 üzenetére
Kiskőrösi vagyok. Az picit távol van Pest-től De ha erre jársz, kipróbálhatod. Itt nincs fókuszállítás, tehát ha nem látsz jól közelre, akkor nem biztos hogy jó lesz.
Ha lefele nézel ki is lehet belőle látni az orrnyílásnál, ez van akinek jó van akinek nem.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz syler123 #43942 üzenetére
köszi
igen képek alapján ez értelmesen kialakított orr résznél...amúgy nem értem cyclopse is miért nyomja, mert sztem sem Pinokkio orrom meg sem ilyen szélesre vert bokszoló orrom nincs, szal nem értem
Helyileg merre vagy? Vagy ha nem Pest környékén van, erre felé van valakinek ilyen szemcsi? Megnézném közelebbről, ha..."Oh my Goa'uld!"
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #43941 üzenetére
Sosem volt gondom az EV800-al, pedig (nem nagy eresztés VTX-el és antennákkal használom). Teljesen jó szemüveg, én ajánlom. Orrodat kétlem hogy nyomná, hacsak nem te vagy jepetto teremtménye és sokat kamuztál mostanában
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
ev800 most akciós. semmi bajom cyclopsal, ellenkezőleg, nagyon jó a vevője, csak nyomja ez is az orrom.
lehet ev800is nyomná, de amennyibe most bg n adják lehet tennék vele egy próbát. de fontos kérdés, hogy ev800 vevője jóféle? azért kérdem, mert havernak van egy vr009 (csak turnigy néven) és annak a vevője sokkal rosszab jelet vesz azonos körülmények között mint enyém."Oh my Goa'uld!"
-
Neoka
aktív tag
válasz Teréz Atya #43906 üzenetére
Alacsony gázon remegnek, nem is indul el mindegyik.
Teljes gázon az csak egyik hátsó pörög maxon az elsők akadozva pörögnek.varadigabor: este teszek fel képeket.
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #43938 üzenetére
Zajmentes környezet hahaha :-D
Amúgy propwash t mivel lehet csökkenteni ha f3 van az embernek?"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Peaceliker #43937 üzenetére
Az F7 is tud invertálni meg van egy rahedli UART és integrált baro is. De egyelőre semmi értelme a KGB projectben cserélni az F3-at, így amíg az meg nem pusztul, nem lesz F7. De elvileg képes lenne 32k-ban olvasni a gyro-t, ami zajmentes környezetben eliminálná a propwash-t. Meg a 32k az 4X több a 8k-nál, így lehet vakítani a parasztot.
Az F4 öregebb az F3 és F7-nél, azért ilyen fapados, meg sokat is zabál. Btw annál nincs beépítve az inverter, külön áramkör van a lapkán, azért van csak egy dedikált bemenet a vevőtől, amit vagy invertálsz vagy nem.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz varadigabor #43935 üzenetére
Hmm, lehet tényleg megmakkant a gyro. Blackboxban mit látsz?
Ezért van minden körülmények közt két gépem. Az egyiket szerelem, a másikkal repülök. A legnagyobb hülyeség az volt, amikor a KGB project ESC cseréjekor kezdtem átépíteni a Falcon 180-at. Na, akkor majdnem megütött a guta, mert egy héten át nem volt mivel repülni.
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
válasz varadigabor #43934 üzenetére
Újra raktam a Betaflight ott.. vissza raktam az esc oneshotra...tuti valami gyro hiba amit mondtál, mert ameddig nem mozdítok rajta addig szépen pörögnek a motorok.
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
válasz Teréz Atya #43927 üzenetére
Volt olyan is hogy körbe körbe forgott akadozva, de az már jó lett Ez nagyon durván nyomja
Ilyen, propokkal körbe-körbe forog. Mikor bejöttem akkor még nem csinálta rendesen repült.... előtte a bokornak csaptam oda ,meg 1-2 a fűben de nem durván. Úgy is átépítem csak jó lenne addig használni még.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Peaceliker #43932 üzenetére
Hu de jo hogy ezt megemliteD, mi alapjan dol el h invertaltan kotjuk be vagy csak siman? Azt latom h vannak fck amiken igy mashol ugy kell, de logikat eddig nem tapasztaltam
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #43931 üzenetére
fúdázsír ezt nem is tudtam
de ha úgyis a régi "lassút" használom, jó nekem az f3, smartporton kívül másra nem kell uart és invertált jelet sem kell forrasztanom vevőről meg most van 3 sf f3 am, egy darabig kitart, majd mire ezek elfogynak kijönnek az f20-30as vezérlők és akkor elgondolkodom"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Peaceliker #43930 üzenetére
Az eredeti F7 ominubusban 2 gyro van - a régifajta nem érzékeny lassú és a hűdegyors új. Aztán azt kapcsolod be, amelyiket akarod.
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #43929 üzenetére
Én ezért nem hajtom legujabb meg csiri viri FCk re mert azt látom hogy kinél újabb annál több softmount kell. 3e ft os spr f3 tényleg elmegy bárhogy tapasztalat.
"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
Az SP F3 EVO tervezői azért használtak MPU9250-et, mert ez a gyro nagyon gyors tud lenni. Cserében megköveteli a tökéletes környezetet. De míg az eredeti SP F3 MPU6050-el bármilyen összecsapott propit és kotyogós motort elviselt hard mountolva, addig az SP F3 EVO nagyon háklis a zajosabb motorokra, csálé propikra.
Ja és gondolom kínai barátaink azért raknak mindenbe MPU9250-et, mert az SP F3 EVO-ban is az van, és azt kopizzák agyatlanul. Ennyike.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Teréz Atya #43927 üzenetére
Ha ez a gyro ennyire szar miert nem mas gyrot raknak az fckre?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz varadigabor #43924 üzenetére
Nem yaw twitch?
A yaw twitchnél a gép cca fél másodpercenként ugrik egyet egy irányba és tipikus csúnya hangja van ugráskor. Ezen csak gyro csere vagy softmount segít.
Accelerometer : MPU9250 - paszki, ez biza a zajra érzékeny MPU6500-ra épül. Babyhawk ugyanezt használja, azt is softmountolni fogom.
-
Baku
aktív tag
Szerintem is elsősorban azt kell eldöntened, hogy mi a célod a géppel, mire akarod használni majd.
A Bugs3 megvan mindennel együtt kb.35k- ból, nagyon jó kis gép, erős, fürge, dinamikus, de fapados.
Úgy ahogy megjön, semmi másra nem tudod használni, mint önfeledt, céltalan repkedésre.
Ha kameraplatformot akarsz belőle faragni, akkor + még 1x az ára (minimum)...
Ha FPV a cél, akkor kb. 15-20k a plusz költség..... -
varadigabor
senior tag
válasz varadigabor #43923 üzenetére
Igazából ha prop nélkül armolok úgy remeg/oszcillál mint egy bolond..mikor motorokat tesztelem semmi baja... FC-vel lesz valami vagy Betaflightban állítottam el valamit szerintem.
-
kriszbon
őstag
válasz varadigabor #43921 üzenetére
Nem tudom miért erőlteted azt a funkciót, nem elég neked az Oneshot125?
Lehet az végett bolondul meg a gép, hogy azt nem tudja igazán kezelni.
Ha próbáltad máshogyan is, és nem jó, akkor nem szóltam.
Egyébként azon a gépen szerintem nem segít az sem hogy az ESC más Firmware-t kap.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
fape
senior tag
válasz varadigabor #43919 üzenetére
max/min throttle-t állítja be a esc kalibrálás, az úgy jó ahogy a kalibrálás kiadja. (De az csak max gáznál okozna gondot) Diether kb mindegy hogy 7 vagy 15.
Sztem a demag comp lesz a ludas, az tud desync-szerü hibát okozni. Ha visszarakod high-ra akkor megszűnik a hiba?Nem ezeket a drónokat keresik!
-
fape
senior tag
-
varadigabor
senior tag
Megkérdezem itt is.Felraktam Mulitshot firmewaret az esc-re (emax lighning 20a ). Minden rendben volt, csak mintha kicsit lomhának éreztem volna a gépet. Állítgattam Joshua videója alapján. Felszállok el kezd pörögni yaw irányba. ESC újra kalibráltam. Gyro-t reseteltem, ACC-t reseteltem, távon sincs elnyomkodva a trimmelés. Betaflightban se forog a gép. Valami ötlet hogy mit rontottam el?
-
Allien
veterán
A) mennyire használtad ki a távját? pl fpv-re? Monitorját a távon mennyire jó használni?
B) Bugs3 nem rossz egy gép, de most mire is kellene a quad? Me nem 1 kategória. A Hubsan h501s ugye belső kamerás, a Bugs 3-nak meg NINCSEN kamerája! Rakhatsz rá, de ugye az is pénz, ha nincsen jelenleg. Bár, elvileg már talán külön beszerezhető. Aliról rendeltem wifiset, két fajtát, de lehet, rosszul tettem, mert ugye ezek wifisek, és van ennél elvileg jobb is, C5830 5.8G 720P-s, de ugye ez meg nem full HD-ba vesz fel... Viszont, ahhoz képest olcsó, mert nincs 30 dolcsi, és ugye felvevős is! Állítható, igaz csak 90 fokban, de az azért elégséges. De, ami hasonló a Hubsan H501s-hez, az a Bugs 2, csak hirtelen elszállt az ára. Én még asszem az alap verziót megkaptam 110 dolcsi alatt! Ráadásul, ebben is van kamera, ami full HD-s elvileg, de nem látod ugye, mert se nem wifis, se nem 5,8-s. De legalább van benne gps is.
3) AOSENMA CG035 tudásához képest nem rossz a kb 170 dolcsi, de tutira vámolják, ez akkora dobozba jöhet, szerintem. Kicsit olyan toygrade kinézet, szappantartó műanyag, de ha tényleg tudja a follow me-t, fix pont kerülést, még elgondolkodtatós.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
csmat
senior tag
Szerintetek mi tévő legyek?
Adott egy alig használt hubsan h501s aminek elromlott a távirányítója.
A) Vegyek 30 körül egy új távot, vagy
B) banggoodos akcióban lévő bugs3-at vagy
C) esetleg az Aosenma CG035-öt és próbáljam meg eladni a hubsan gépet? Tetszene az aoesenma a gimbal miatt, de egyébként más fícsört nem láttam a hubsanhoz képest. Mennyivel tud követni az Aosenma? Súlya mennyi lehet?[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #43909 üzenetére
Köszi, megvilágosodtam (legalább ebben) (jobbulást! )
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
varadigabor
senior tag
válasz Teréz Atya #43907 üzenetére
Az jó lenne ha megcsinálnád. Én is olyat akarok majd , jó ha van magyar tapasztalat Eredeti Omnibus is banggoodról lehet rendelni?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #43901 üzenetére
Itt egy videó, hogyan cserélnek gyro-t reflow-val.
Na, megyek iszok egy kávét, mert a tegnapi kocsmatúra után még zsong a fejem. Lyuly!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Krisz81 #43905 üzenetére
Blheli_S-nél mindig aktív a damped light, talán ki sem kapcsolható. Amúgy a PWM Frequency/Damped menüpontban lehetne kapcsolgatni.
A kamerában meg valszeg meghalt az egyik feszültségszabályozó, akkor olvaszt meg magán mindent.Amúgy azért vagyok mérges, mert Z-84, aka lopakodrón után a Reptile S800-at akartam megépíteni. De mivel nem akartam patkányfészket, így ment volna bele egy Omnibus. De a BG-n kapható összes F4 Omnibus lutri - vagy jó, vagy nem, minőségellenőrzés a Holdon. Aztán megnéztem, és kiderült, hogy 10 dollárral többért van eredeti F4 Omnibus.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Csak alacsony gázon remegnek a motorok vagy a teljes tartományban. Ha csak lent, akkor a min throttle-t olyan magasra kell tenni, amikor már szépen járnak a motorok.
-
Krisz81
csendes tag
válasz Teréz Atya #43887 üzenetére
Nem látok semmi hibát BF alatt. Rátoltam vagy 5 féle fajta BF-et, nincs változás. A8as reciver ilyen király akkor? Nekem is volt 2 napig, de elengettem Nem hiszem hogy bármi szofveres hiba lenne, simplán szar az FC. Az FC sütögetése az egy utolsó kísérlet lesz amikor itt van a másik. Vagy megtanulok gyorsan acroban repülni, még csak simulátorban toltam acrot Az active brakinget akartam volna kikapcsolni mert azt olvastam segíthet, de nem nagyon megy Nem tudom hol kell, nem találom.Rendelek egy FC-t és közben mehet a refound szerintem. A kamera is olyan ezen a kis Lizardon hogy a palacsinta kisűl rajta egy fél perc alatt. A gumigyűrű ami a lencse alatt van 10 másodperc alatt olvadt le róla
-
varadigabor
senior tag
válasz varadigabor #43902 üzenetére
Betaflightban Motor PWM speed separated PID speed legyen bekapcsolva vagy ne?
(#43903) Neoka Kép lehet nem ártana
[ Szerkesztve ]
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok
Kopter Géza írás szerint végig csináltam a CF beállításokat a v tial 210-en.
De csak nem akar összejönni.Ha a CF-ben nyomok egy motor tesztet, akkor gyönyörűen mennek a motorok.
Ha a távról adok gáz, akkor akadozva szaggatottan mennek.
PPM-en van összekötve.MIt hagyhattam ki, mit nem állítottam be a távon?
Köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
varadigabor
senior tag
válasz varadigabor #43898 üzenetére
Jól van béna voltam nem tudtam hogy azt külön le kell szedni a multishotos filet Köszönöm a segítséget.
Kell itt nekem valamit állítani?www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #43900 üzenetére
Már az első szétszedésnél átnéztem a forrasztásokat, és szerencsére ott nem láttam javítani való dolgot.
A reflow meg nekem egyenlőre nyelvidegen. Mit is kellene csinálnom, bár gyro problémát még nem tapasztaltam.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dyson akkumulátoros porszívók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest