-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz _X10Dead_ #28698 üzenetére
RC50 koddal meg mindig 120+5ejro a Falcon 180...
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Teréz Atya #28693 üzenetére
Imádok bütykölni, de ez nekem túl drága alap ahhoz, hogy ennyi zséért javítsam fel
Mennyibe is került a KisFalkon? Mennyiért is kapsz egy Relacc X210-est ? ;-)LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Allien
veterán
válasz _X10Dead_ #28683 üzenetére
De normál esetben az X1-ről NEM az X251-re váltanak az emberek. normál helyzetben az a kérdés, hogy X1, VAGY X251! Neked azért szerencsésebb a helyzeted, mert van devo 7E távod az X1-hez (meg ugye jó lehet az X251-hez is). No, ez NEM átlagos... A többség ebben a szakaszban megveszi a komplett szettet. Alapban ezért LEHET jobb az X251 választása. Alap beállításai nyugisabbak, de van benne bőven tartalék, egy kezdőnek bőven elegendőek. Az X1-nél meg ugyan ez NEM áll fenn, a táv miatt. Ezek után már a nagyobb kategória jön, ami azért csalafinta, mert még van fentebb is a mindent az egybe kategóriában, lásd Hubsan H501S, Cheerson CX20 ár kategóriái, 200-300 dolcsi között, miközben ennyiért már készre szerelt, MINDEN igényt kielégítő (na jó, majdnem) racerek vannak (pl Eachine Falcon 250 Pro). Tehát, jelenleg a belépő szint ez az X1-X251, de innen már a csillagos ég jön. Aki eljut idáig, annak meg KELL állnia, mert ing-gatya jön...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
válasz _X10Dead_ #28691 üzenetére
Hat, ha van hozza kedved, akkor moci + FCB cserevel akar egy meno gepet is lehetne belole epiteni. Az F3 micro rohadtul pici. Ha a gyari vevo kulon lapon van es PWM/PPM/serial-al kommunikal, nem valami egyedi agymenessel, mint az X1, akkor az is ujrahasznosithato.
Csak kerdes, h neked megeri-e beleverni cca 30 dolcsit motorba meg 15-20-at az uj FCB-be.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Teréz Atya #28684 üzenetére
Az első pillanattól fogva ilyen, de egyébként akár igazad is lehet.
Kézzel forgatva nem érezni semmit.
(a 16 dolláros motor-árakat meg elvből visszautasítom. A napokban érkezett a gagyi-szett az X1-hez - SkyRc Tornado 1806 - a négy darab került ennyibe.)LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Zsee75
tag
"Elkezd billegni, és sodródni is, mintha elmenne valami a giro-ban."
na akkor nem csak én vagyok így vele. evvel szívok az eleje óta. egy idő után kb 4-6 perc el kezd sodródni jobb előre, ilyenkor látni hogy meg van kicsit dőlve a gép
olyan tényleg mintha valami elállítódna. próbáld ki ilyenkor hogy leszállsz és megcsinálod ezt a hovering kalibrációt, kíváncsi vagyok. nekem avval helyrejön a következő repülésig. mondjuk nekem a két első motor érezhetően kevesebbet pörög ha megpörgetem kézzel. -
vandor01
őstag
válasz Zsee75 #28681 üzenetére
nalam csak az APP ban akcios a gep.... PC-en dragabb...
raadasul nekem van 4,5$ szallitas LVS... el.. igy nem jatszik a business[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Teréz Atya
senior tag
Nem csapagyas az egyik motor? Nekem az es ugyanilyen tuneteket produkal a Falcon. De annyira nem veszes es FPV-ben eleg konnyu korrigalni, 4S-en meg szinte eszrevehetetlen.
@molnigee - hat, ideje elkezdeni horizonban repulni. Amikor angle-ben hagytam multkor, mondtam is h mi ez a szar. Csakhat meg kell szokni a nem binaris iranyitast.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Jackal2 #28676 üzenetére
Egyetértünk.
Csak arra nem figyeltél, hogy én Devo-val repülök, a próbarepülést követően egy percig nem volt a kezemben az X1 saját vacka, vagyis az X7-es táv számomra semilyen előnyt nem biztosít.
Az X1-nek nem a rossz PID-ek voltak a fő problémái, hanem a borzalmas távirányító.Az X1-ben nem csalódtam, mert annak akart látszani, ami: olcsó, tenyeres-talpas, és a kefés minik után hozza az !!!AZTAQRVA!!! élményt, mert azokhoz képest gyors, erős, és hajlandó majdnem 90 fokba bedőlni, ha nyomod neki.
Csakhogy nekem innen kellett volna feljebb lépnem az X251-el. Az meg - ahogy írtad is - inkább megy az égbe, minthogy együtt virgonckodjunk. Finomabb műszer? Naná! Könnyebb vele repülni? Hogyne! Hozza azt az ugrást, amit igértek? NEM!
Az X251 (kezdeti) megítélésénél nem mehetünk el amellett a tény mellet, hogy az X1 ekkor már bő fél éve piacon volt, ismertek voltak a hibái és az XK erre adott választ, és mindenki elégedett is volt az eredménnyel.
Aztán elb@szták.
Ezt meg a nép nem díjjazza, így kénytelenek voltak árat csökkenteni. A jelenlegi 20%-os felár természetesen indokolt a jobb anyaghasználat és a kifinomultabb technika miatt.
De ez nem az a ló amit én akartam.U.I. Később, ha felhúzod a beállításokat majd rájössz, hogy ez sem fenékig tejfel.
Nem tudom, hogy az ESC-kkel van a baj, vagy egyszerűen csak az akkuból nem tud elég villanyt kivenni, de ha tolsz neki egy kövéret, elkezd elforogni (nálam balra). Ugyanez a jelenség megfigyelhető ugrásnál is, de ha lehet még durvábban: rendszerint seggel előre jön ki belőle, de mindig elforog kicsit.
Nálam 5-6 perc kínzás után rendszerint elveszti a stabilitását is (különösen, ha flippeltetem is közben). Elkezd billegni, és sodródni is, mintha elmenne valami a giro-ban.U.I.: Nagyon profán hasonlat, az érzékenyebb lekületűek lapozzanak is nyugodtan.
Szóval, olyan ez, mint egy gyönyörű, kedves, intelligens csaj, aki viszonozza is a vonzalmadat, csak NEM LEHET MEGDUGNI[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Zsee75
tag
még mindíg 31$ az x100
ja és megint van 64gb micro sd
és feladták végre a BG-osok az Eachine e010-et[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Ezzel kezdtem hogy letoltam
Molnigee: mindenképpen felfele kell mennie, ha gázt adsz, nekem az a bajom, hogy nem dől a pitch eléggé és lassan fordul, de mindet csak szép sorjában. Alapból ilyen, én csak ezt mondtam.
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #28675 üzenetére
na most ratitude -mode akkor jön:
- mikor 6G bol attolom 3D-be a bal oldali also billenovel?
persze elötte a gyrot 41% alá kell allitani...
vagy szukseges hozza meg a jobb also billenő "ON"-ba rakása is?
elotte az értékeinek max beállitasa 125%.....esetleg az is "vedelem" minden maxon kivéve a gyrot-nem vesszi vissza az ember 41% alá, aztan sose lesz flippeles hiaba billengeti az emberfia a 6G/3D billenőjét? meg rangatja a jobbkart
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz Jackal2 #28676 üzenetére
Tekerd már a fel a rateket maxra... Duál rate is mennyi. alapon? 75 vagy 100?mennyi a max? 125.
Nekem úgy volt beallitva hogy max gázra, max döntésre nem ment felfelé, szépen vizszintbe maradt. Szóval miről is megy a panasz, hogy nincs elég jól beallitva.Amúgy ef180 ugyanezzel szenvedek picit, 4s aksival már nem dől annyit stabilizált módban hogy ne kezdjen el emelkedni.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
válasz Zsee75 #28668 üzenetére
Nem az a baj, hogy mit állítok a távon (egyébként még direkt nem állítottam, mert azt a benyomást akarom megkapni, amit egy kezdő kapna, amikor kibontja, szóval csak szép fokozatosan), annyi hogy átnyomtam D/R-t , de nem is ez a baj. Xdead jól leírta a lényeget, bár nem mindenben értek vele egyet.
A fő gond az, hogy se nem dől, se nem kanyarodik, csak elmegy az égbe a picsába, de úgy meg nem lehet repülni. Semmit nem ér az erő, ha nem engedi magát dönteni, mert nem lehet vele sem íveket húzni, sem azt az élményt nem adja meg, hogy hú de borotválom a földet és mindjárt földbe áll, helyette valahol 10 méteres magasságban kavirnyál. Nagyon kevés olyan gép volt eddig, aminél azért kellett elvennem a gázt, hogy dőljön végre és nem azért, hogy magától földbe álljon. Ez viszont egy olyan, nem a mozgáshoz illő mozdulat, amit azért csinál az ember, mert nincs más, hogy a gépet lejjebb hozza.
Ugyanezt ha az Eachine Falconommal vagy az Emaxommal csinálom, előbb utóbb földbe áll, mert túldől, ezért le kell lassítanom, na itt nem, mert fizikailag képtelen elég nagy szögben elfordulni.
Terézatya: Nem tudom, nem szedtem szét
Xdead: a táv kifejezetten jó, ez egy hobby grade táv. Én az X1-et nem sokra becsülöm, ráadásul már bőven nincs 1.5x ár, ezt is ilyen 22-23 ért vették az emberek két hete. Ha így nézzük, százszor ezt venném, mert ez legalább nem egy libegő, über szarul beállított PID-ekkel rendelkező borzalom. Az X1 úgy ahogy van szar, rossz vele repülni, az XK-val meg csak uncsi, mert nem ad teret a játékra. Plusz az X1 távja egy rémálom, volt olyan, hogy annyira nem fordult, hogy egyre jobban húztam a kart, ami a végállásban a kezem alatt elgörbült. Szerintem az egy viccgép, ami erős.
Az XK szerintem magasan kiemelkedik a gyártók közól, az Aircam, X252 és az XK X250-en kívül az összes gépükkel repültem és egyik jobb mint a másik, csak az X251 nem ad akkora élvezetet, mint amit vártam. Cserébe legjobb táv, jó minőség, normális manual, hosszú üzemidő, jól látszik sötétben, szerintem jó ez a gép, de az XK X100 sokkal jobban tetszik pl.
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz kriszbon #28671 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy a szállítási időt a feladástól számítjuk. Tehát ha 10 nap processing van, és utánna shipped, akkor onnan számold a szállítási időt. És ez le is van írva...
X251, ha volt/van bármilyen racered akkor kevés lesz, ha nem akkor meg jó lesz. Ha duál raten mindent feltekersz 125re akkor azért elég jól dől úgy emlékszem.
A ratitudbe meg nem kell át kapcsolni. Ha meg atkapcsolod odafigyelsz.
Tegnap a falcont próbáltam rattitudbe, én is túl nyomtam és beflippelt szépen a földbe. Akkor most ez is szar, nem... Én voltam béna.--> http://dronearena.hu/ <--
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz DJGABI #28666 üzenetére
Szerintem Jackal arra gondolt, amire én is céloztam: Hiába könnyű a gép, hiába pörögnek a rotorok,ha nem lehet eléggé bedönteni. A videókon jól néz ki, hogy odatolod a gázt és tyű, milyet emelkedik (nyilván egy 2S-hez, vagy kefés géphez képest), de ezt vízszintes mozgássá nem tudod átalakítani, mert nem tudod eléggé bedönteni. Mivel a Yaw-ja is lassú, kanyarodni is úgy kanyarodik, mint a Syma X8-asom, ami itt nem számít dicséretnek (az enyém beceneve Thomas, ha érted, mire gondolok).
Normál rate-ben kifejezetten kezdő barát, nyugodt, mint egy leszedált lajhár. De valahogy sokkal súlyosabbnak érződik, mint amilyen. Repülsz pár kört, feltolod duálba. Sokkal könnyebbnek érződik, sokkal közvetlenebb a kontrol: kezd megjönni a bugi. Ugrik, mint egy szöcske, ha van elég hely, megy mint a golyó, de valahogy nem úgy fordul, ahogy várod. Nincs elég yaw és nincs elég roll egy szűk bank-turn-höz. Driftel.
Rendben van, ez nem egy racer, ne pattogjon, mint egy pingpong labda, de legalább kanyarodjon, cikázzon a bokrok között, végül is egy park flyerrről beszélünk. Nem teszi. Pedig érzed benne a lehetőséget, de még mode 2-ben is túl korán letilt, és a yaw sem sokkal jobb. Na ekkor kezded el buzerálni a távot, hogy az alapbeállításokat felhúzva, kicsit dinamikusabb mozgásra késztesd. Itt meg beleütközöl az autoflip-problémába.A review-kból csak úgy sütött a fun-factor: könnyű, így szinte elpusztíthatatlan és úgy mozog, mint egy fecske. Rendes, már-már hobby-grade távval adják. Acro-módban azt csinálja amit mondasz, nem köti össze kezed-lábad. Ha nem tetszenek az előre programozott beállítások, tudsz rajtuk reszelni. Mi kell még?
Másfélszer annyiért adták, mint a JJRC X1-est, de úgy gondoltam megéri. Hát nagy pofára esés lett belőle, mert hobby helyett csak egy újabb toy-grade gép érkezett.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy rossz, sőt!. De nem jobb az X1-esnél, és ez most már az árán is látszik. (A távja igen, de ez nálam a Devo miatt nem szempont).Hogy megvenném-e újra? Az X1 mellé nyilván nem.
Hogy ajánlom-e első brushless-nek? Persze.Akinek a fenti dolgok kicsit zavarosak, de tervezi a vásárlást annak összefoglalom 2 mondatban:
Az emberek 90%-a elégedett lesz vele és nem fogja megbánni a vásárlást. A Nihui U807-en szocializálódott kollégák viszont felejtsék el.[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
Ha vállalja és fizettet érte akkor küldje is, vagy írjon másnap hogy erre meg arra várni kell, és várakozom, vagy nem kérem akkor.
Érdekes néha meg tudják ezt lépni, csak az a baj hogy legtöbbször meg nem.
Nehogy már nekem kelljen arra vadásznom hogy ugyan már mit ne tegyek bele a csomagba, mert akkor nem küldik.
Egyébként pl. a 21.-i rendelésem 1db nyomorult aksi, ami amúgy is járt volna a géphez.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
qqzs
őstag
válasz kriszbon #28671 üzenetére
Figyelni kell ra hogy ne rakjal bele par aprosagot még. Nalam elofordul aztan mar tobbszor jartam ugy hogy csak allt a rendeles es rakerdeztem es valaki kis mutyur nem volt raktaron ezert kepesek lettek volna hetekig varatni a nagy erteku megrendelest. ha ket napon belul nem indul el ra kell kerdezni miert, szonte mindig talalatak valami t amire varni kellett es olyankoprszetszedetni velua rendelest. En order gomb megnyomasa elott mindig mindegyik tetel lapjara ramegyek es megnezem nincs e akar par nap varakozasi lehetoseg aztan kiszedem ha van
Eladó: GTS450
-
kriszbon
őstag
Mostanában nálam is leszerepelt a Banggood elég rendesen.
Pont az ilyen szállítási késések miatt, fizetek érte külön, valami 7-10 nap van írva, és nem hogy ideér addigra, hanem akkor adják csak fel, vagy még akkor sem.
Van vagy 6-7 küldeményem(több tízezres cuccok), amit kb. 8-10. napon adtak fel, de van 21.-én rendelt cucc ami a mai napig nem jött meg(ja 7-10 nap ugye).
Na és még csak a fáradságot sem veszik, hogy 1 napon belül válaszoljanak a reklamációkra.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
vandor01
őstag
itt van jobb oldalon.... Magyarorszag RC reptetoi
halasztelki? duna felett és környéke? csak van 5km-nyi hely?
-
mobbo
senior tag
van ötlete valakinek bp környékén (inkább budai oldal környékén) hol tudnám tesztelni biztonságosan a windsurfert?
sajnos egy légifolyosó közelében vagyok (LHTL) és idegesítő forgalom van itt a levegőben, ma volt olyan hogy 300m alatt egyszerre 3 repcsi volt 1km-en belül, mentek összevissza, egy szúnyogírtó AN2 meg közvetlen a fák felett jött ment este, lassan már egy létrára se merek felmenni...amit most ki tudok repülni biztonságosan 40-50m körüli magasságban az 3-3.3km, ezt windsurfer nélkül is megcsinálja a gép, szóval nagyobb hely kéne (5km?)
2 fajta windsurfert is tesztelnék, egy réz és egy alu bevonatost
-
üszök
őstag
válasz tipuka #28660 üzenetére
A képek amiket mutatott Saccco lényeges különbség,hogy a felső összesen tud 500 mA az 5 ágra, a "dobozos" pedig áganként tudja az 500mA, ha van töltő fej amiből ki tud jönni a 2-2,5 A áram. A hozzá adott természetesen nem fogja tudni. Nekem a H101 150-es aksikból 4 darabot fél óra alatt feltölt a dobozos az Expansys töltővel.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
_X10Dead_
aktív tag
Az új kör nagyon ütős!
Nyihaha
(ezek nagyon nincsenek a toppon...)LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Saccco
nagyúr
válasz tipuka #28594 üzenetére
Esetleg az rcgroups topikjában lehet más akkuról szó.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Zoty4
őstag
válasz KaiotEch #28651 üzenetére
Ez mire jo?
En mindenkeppen megyek, ha nem lesz szel, hetvegen az idojaras eleg keplekeny, szar idoben meg nem nagyon lehet, no meg megjott a +3 akksi az x251hez
Tenyleg Kaio, ugye multkor dumaltuk a hinuit amit megrendeltem, alapbol vmi 8$os express postaval kuldik, ez volt egy hete, ma jott meg a trackimg rola, ma adtak fel, szoval a banggood nalam leszerepelt, gearbestes cuccok, 8 nap alatt itt vannak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Dejó hogy én 280Ft-ért vettem 4 db ilyen szivacsot...
(#28650) [chelloZotya: Zsee, FID és én tuti vasárnap, holnap nem biztos, hogy jó, sőt inkább azt mondom, hogy nem.
(#28652) [chelloZotya: Leszállótalp szivacs. Ilyen nekem most a Falcon alja, így jobban néz ki, ám nem a legjobb, mert picit pattog tőle és így nem tudok szépen leszállni, mondjuk azzal még amúgy sem
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Holnap delutan szokott helyen? Jon valaki?
-
czanga
őstag
Eddig sokszor volt, hogy beírtuk ide P3S -el elért távolságokat. Az eddig ez a max amit elértem a sajátommal. Windsurfer, és minden mod nélkül 70-80m körüli magassággal 1103m -re repült el a kis bestia Szécsényben. Remélem lesz majd ez több is.
-
vandor01
őstag
válasz Zsee75 #28643 üzenetére
valamikor beadja, hogy akcio van 30,99$
de miutan a kosarba tettem: "Sorry,flash sale is over"
amugy a belga szallitasert: 4,5$ ker.... sum:41.89$
ez mar egy fel x251!ne mindegy Alirol lehet rendelni ott 28ejroert van TAV nelkul...
csak a pontokat nem lehet eltapsolni ra.... es free szallitasvagy alkatreszenkent 35ejro 2 csomagban 22eu alatt...
aksi, tolto, extra prop nelkul[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
ma jött egy fluorka. hát vagy új revízió vagy csak elszoktam tőle, de tök élveztem a lakásban röpködni vele. még a végén megtartom GB-n kb kéthetente 8$-ért megy
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
vandor01
őstag
válasz Zsee75 #28639 üzenetére
lehet csak APP-al megy!?
en PC-rol vagyok.....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Allien #28635 üzenetére
Mindent kikommentelsz, ami nincs.
Az "enable-" sorok mondják, hogy ha van, akkor hol keresse. Ha nincs, akkor kikommenteled.
A "has_pa-" sorok mondják meg, hogy van-e "végfok" a modulon. Ha nincs, akkor kikommenteled.Plusz kapcsolókat (még) nem tettél be > ;
Külső cyrf6936 nincs, nem csináltál range-modot, így nem is erősített.> ; ;
A7105-öd nincs, így nem is erősített. > ; ;
CC2500-ad nincs, így nem is erősített. > ; ;
nRF-ed van, és erősítettnek tűnik
multi-modulod nincs. > ; ;A TMS (bal 2.) port az A13
A TCK (középső) port az A14
Az A15 az közvetlen egy prociláb, arra biztos nem kötötted.Tegyük fel, TMS-re drótoztad (A13). Ekkor így nézel ki:
blablabla
;enable-haptic=1
blablabla
;extra-switches= 3x2
blablabla
;enable-cyrf6936 = B12
;has_pa-cyrf6936 = 1
;enable-a7105 = A15
;has_pa-a7105 = 1
;enable-cc2500 = A14
;has_pa-cc2500 = 1
enable-nrf24l01 = A13
has_pa-nrf24l01 = 1
;enable-multimod = A13[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
most működik az x100, és már nem
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Zsee75 #28636 üzenetére
vege nincs elfogyott ... kincs ami nincs
-
Allien
veterán
válasz _X10Dead_ #28634 üzenetére
Ja, már "CSAK" be kellene tudnom üzemelni. De, JÓ úton haladok, mert vannak itt a fórumon, akik segítőkészek.
Ennek ellenére, mivel már van tarantula távom, annyira nem izgat, főleg, mióta megvan az X251, elő se vettem. Nincsen rá időm se, de lehet, holnapra haza viszem az X250-t, galambokat kergetni...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
vandor01
őstag
válasz Allien #28628 üzenetére
en is hulyet kapok ettol a lenyomod aztan majd csipog azt jo lesz by HK solution
kozben a x100-as tavon van fent jobb oldalon egy gomb ami semmire nem jo..
ja toyotatol a lexus luxus markaja... de kinyaiCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Zsee75 #28630 üzenetére
nekem basszik levinni... 38ejro a kotelezo 4ejros szallitassal
irtam nekik ticketett megkoszontem a lehetoseget es elmentem az ALI-ra
megvenni 28-ert free shippinggel igaz TAV nelkul de az nem kell[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
X250 nagyon jó kis gép, DE! NEM brushless, szénkefés. Ettől még jó. De, az eredeti táv kicsit döcögős. Viszont, 66.99-t ír az egyik helyen, ha megnyitom már 80-t ír... Nekem még mindig nem sikerült elő csalni az eredeti távval a 100% trottlet, csak a 60%-ot. Ergo, nekem még mindig KELL a tarantula távja, hogy minden klappoljon vele, Ráadásul, így külön gombokra kerülnek főbb funkciók, mint flippelés, és nem kell bénázgatni, hogy az irányító kart nyomd be.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
vandor01
őstag
X350-es menne... de az x100-as nem sikeral.. 34ejro
-
kimista
aktív tag
rc50 meddig működik? van most vmi jó kupon? erre kéne
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
nagyúr
válasz mrrr74 #28611 üzenetére
Megvan mind1 is, átgondolva ennyit nem ér már ez a gép max az a 70$-t, de jövőre ez már sehol sem lesz, lesz 3 új helyette. De szerintem a Falcon180 se. Jövőre már a 2204-es motor 4x lecserélődik.
(#28621) Teréz Atya: Most vettem 5db 3S-t. Először azzal kéne megtanulni úgy, hogy nem töröm szarrá a gépet, eddig csak az antennákat törtem le.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Durva a memoriakártyáknak már deal ended és még el se kezdődött az action
x250 az mennyire jó gép, érdemes kipróbálni? Látom már 5,8Ghz FPV-je van, még ha kicsi is a panel de brushed gép
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Zsee75 #28615 üzenetére
remelem akcioban ingyeee lesz!
-
vandor01
őstag
megeri 86ejroert? szallitassal mar 92ejro azt meg sarc is beugorhat!?
EU raktarbol occcositott szallitassal 97ejro.. nekem nem erne meg kinyabolraadasul az x100-ra is raugrik 4ejro szallitas pontozas utan nem lesz 22 alatt
a sok pontb...o miatt! nem minden szallitas van ingyeee mar[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz KaiotEch #28609 üzenetére
na veszel? vagy viszed az enyemet 15-ert a 20meteres fa tetejerol?
-
vandor01
őstag
válasz mrrr74 #28607 üzenetére
en az x100-as 28euros aranak orulok
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Teréz Atya #28598 üzenetére
angle- horizon. Na jovan, faradt vagyok.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Jackal2 #28601 üzenetére
Nem szoktam én sírni, csak ha nagyon fáj :-)
Sajnos, nem vagyok olyan májer, hogy érezzem a jostick dőlésszögét tizedfokra pontosan. Ha gyorsan akarok csinálni valamit, akkor az koppanni fog, nem tudom megfogni egy hajszálnyival előtte.
Más lenne, ha temporary kapcsolóra lenne téve, mert azt tudod, hogy mikor nyomod. De így simán "élesben" lehet felejteni és akkor jön a MEGLEPETÉS!!!Az auto levellinget még valahol értem. Valami manager elgyávult az XK-nál, és kiheréltette, mint az X250-est. Csak ezt Devo-val sem tudom visszacsinálni.
Lehet, hogy jót akartak, de ez így kifejezetten veszélyes, szvsz.
Ha a gyerekkel megyünk ki, ez marad a dobozban.[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz vandor01 #28599 üzenetére
A V1 kb az, amit írtál.
A V2/V3 ugrik, amint 100%-os inputot kap, és pörög, ameddig tartod, majd szintez magától (rattitude-szerű).
A baj csak az, hogy 100% előtt nem dől be rendesen. Szóval, dől-dől, de kb 45-50 fok után hirtelen ugrik.
Ilyenkor elég sok magasságot veszít, és 1-2 másodpercre össze is zavarodik. Nálam legalábbis rendszeresen seggel előre jön ki a mutatványvból és mindketten nézünk, hogy akkor hol is vagyunk? Hova is akartunk menni?Az X100-on át lehet kapcsolni 6-ról 3 tengelyes módra.
-
Jackal2
senior tag
válasz _X10Dead_ #28600 üzenetére
Nem mondod? Bazzeg, ezzel akartak jót tenni? ez a gép gyenge mint a nyári szellő, ez nem fogja magát kihúzni egy földközeli flip után (igaz, én 4S-hez vagyok szokva), szóval ettől csak veszélyesebb lett a cucc.
Mondjuk én erősnek sem éreztem, tegyük hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Escape from Tarkov
- Debian GNU/Linux
- Assetto Corsa Competizione
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest