Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- PlayStation 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Assetto Corsa Competizione
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz molnigee #22155 üzenetére
Mi drón videó: Git 2, SJ5000X, Yi meg társai szerintem azért messze vannak. Először is ez egyáltalán nem hordós, ami az akciókamerákról nem mondható el. A gép elég stabil, nem jellózik, bár ez nem a kamera érdeme első sorban. A színek nem gázosak szerintem. Picit szürke az egész videó, de Kínában vagy nem tudom hol készült, a szmog miatt ez még talán meg is érthető. Máshol lehet élénkebbek lesznek.
Yi 4K csere: Hát nem tudom. A Yi 4k GB-n 250 dodó, ami vámmal nagyon nem 60k. Rárakod az XK-ra, sose lesz olyan stabil, mint egy P3 (vagy talán Mi drón). Biztos szépek a színei meg mintha nem is lenne annyira hordós, mint a többi akciókamera, de én biztos nem érném be vele a helyedben P3/Mi drón helyett. Plusz gondolom neked is 2D gimbalod van. Ha közelíteni akarsz a P3 minőséghez, akkor kell egy 3D... Máris bőven 100k kiadás fölött vagy.
[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kupon kunyeráló
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest