Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
YellowFlash
aktív tag
válasz Heroes fan #38 üzenetére
jajj, na ezt ne kezdjük itt el, herótom van tőle...
tökéletesen tisztában vagyok vele (a saját felhasználási körömtől függően), hogy mi kell alá meg mi nem, 20 éve építek gépeket
az nem a 5800X hibája, hogy az optimalizáció egy rakat kakaps: amúgy sem "egymillás" a kártya
megjelenéskor sem volt az, most sem annyi (akciósan - amennyiért én hozzájutottam, meg aztán végképp nem)[ Szerkesztve ]
They don't know... PepeLaugh
-
myckey
veterán
válasz formula01 #48 üzenetére
Nem csak a nézőpontjukról szól az, amit mutattam.
Ezt már leírtad, meg mások is. Nem is mondtam az ellenkezőjét annak, amit produkáltak.
Az is egyértelmű, hogy magyarázzák a bizonyítványukat."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
formula01
senior tag
Olvastam.
Nem állásfoglalást kell írni, amikor rájukborul release után a szartenger, hanem egy évtizedig fejlesztett játékot igazán ki lehetett volna kevésbé gusztustalan módon is adni. Ezzel kb. csak a bizonyítványt magyarázzák, hogy ne legyen refundcunami.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
myckey
veterán
Neked persze, mármint jó értelemben. De nem is írtam ellenkezőjét.
kicsako
Nekem mindegy minke örülsz, de valós dolgokat mutatok, amik most történnek. Elkerülvén az irreleváns köpködést.
Nem célom ide vagy oda beszélni.
A játék minősége, játékélmény,mechanika pedig ugyanúgy adott. Amiért a fejlesztők és a munkájuk felelős.Vagy cask köpködni meg ócsárolni lehet a topicban ? Szerintem ne menjünk el ebbe az irányba.formula01
Ott egy állásfoglalás azzal kapcsoaltban is, amit írtál most negatívnak...[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
formula01
senior tag
Mókolás nélkül nem tudsz új játékot kezdeni. Ha túl sokat mókolsz letilt a Denuvo. Elmúltam már 30, több, mint 20 éve játszok, én ilyennel még nem találkoztam, hogy egy játékot amit megvettem nem kezdhetek “hivatalosan” újra.
Hosszasan bullshiteltek, hogy miért nem jó a fast travel, és a felfedezést kell érdekessé és élvezetessé tenni, aztán gyakorlatilag egy fizetős DLC lett a fast travel.
Nekem már ez a 2 dolog elég ahhoz, hogy keserű szájízzel üljek le a játék elé, ami igenis levon az értékéből.
Ráadás ami a leggusztustalanabb az egészben, hogy a tesztelők még nem ezt a mikrotranzakciókupacot kapták, hogy korrekten be lehessen számolni, aztán ennek fényében dönteni a vásárlásról.
Mindenesetre egy dolgot megtanultam, soha az életben nem rendelek elő semmit, vagy max csak lemezesen PS-re, amit ha akarok eladhatok.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
myckey
veterán
To Dragon's Dogma 2 players on Steam
We would like to update you on the status of the following items, about which we have received numerous comments from the community. To all those looking forward to this game, we sincerely apologize for any inconvenience[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
-
Heroes fan
őstag
válasz YellowFlash #20 üzenetére
Egy majdnem 1 millás VGA alá nagyon karcsú az a proci. 14900ks vagy ryzen 9 7900x3d kéne alá.
-
senior tag
Nagyon próbálkoznak a management részről sunyiban beletolni a mikrotranzakciókat, és ha ez ilyen 13. fölösleges waystone megvétele, illetve játékkönnyítések irányába menne, akkor a hülyéket is jobban vonzzanák ezek a játékok, és költenének rájuk, a 26.call of duty és Fifán kívül is, ami meg nem lenne baj, mert a hülyék a legjobb vásárlók. Ha kialakulna ilyen ki nem mondott egyeszség, hogy a rendes játékban nem veszem észre, viszont a zoknik is támogatnák a játszásomat, azzal hogy tápolják a mamagmentet, meg a vezetőséget, hát nem a legroszabb kompromisszum.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
nanocry
tag
Remélem a rezsó 9-ben az unlockolható fegyverek fizetősek lesznek, az annyira király lenne, hogy csurog a nyálam, ja nem..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Ganzer
aktív tag
Nálam i5, rtx 3070, 50-60 fps mindenhol, kivéve a városban, ott behasal 30ra sajnos. Remélem javítanak rajta. Eddig az ötödik vocation szintig vittem a fightert, warriort, sorcerert. Bajban vagyok mert mindegyik tetszik, és délután még átváltok rangerre és thiefre
Nálam kb 10 éve nem volt ilyen hogy reggel 4től délig játszok egy huzamban, igazad van, magával ragadó.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Bad Pritt #31 üzenetére
Ezt a förmedvényt csak a full release változatba rakta bele a Capcom. A tipikus példája annak, hogy mi a baj a modern AAA játék fejlesztő és/vagy kiadó cégekkel. Nem találok szavakat, hogy ez mekkora böszme tett volt a részükről. Remélem nagyon, hogy a net népe haragja hamar elsodorja a kibe****ott mikrotranzakciós bullshitet és a következő patchben ki is veszik.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Bad Pritt
félisten
Én a teszt elejére raknék egy Frissítés!-t a biztonság kedvéért és esetleg újraértékelném a végeredményt ennek függvényében.
Amúgy szerintem nem Te vagy bamba, mások se említették, pedig tuti szemet szúrt volna valakinek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
formula01
senior tag
Ez így egyébként még gusztustalanabb, megvárták még ki megy minden review, aztán teletolják szarral.
Megtévesztik a vásárlókat is, a tesztelőket is, és ahol nincs kommunikácó a tesztelők meg olvasók között, mint itt most veled, ott aztán majd azok is kapják a köpködést, akik nem azt érdemelnék.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
-
formula01
senior tag
61.5 euróért tudtam megvenni a deluxe editiont fanaticalon, már letöltöttem, játszani csak este lesz alkalmam.
Ugyanakkor azonban ez, hogy egy 65 eurós standard, 75 eurós deluxe edition singleplayer játékban fizetős legyen a külső megváltoztatása, vagy hogy nincs fast travel, vagy csak nagyon korlátozottan, hogy még életszerűbb legyen, de azér ha kinyitod a pénztárcád persze megveheted, valami olyan szinten gusztustalan húzás, hogyha nem fanaticalon vettem volna meg a kulcsot hanem steamen, most anélkül kérném a refundot, hogy elindítottam volna a játékot, pedig baromi rég várom baromira.
Megérdemelten fog baromi nagy szarvihar a capcomra ömleni. Mindenesetre ha már refundolni nem tudok, este belevágok, aztán igyekszem a gusztustalan üzletpolitikájuktól elvonatkoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunpriest
senior tag
Hüha már épp zsákoltam volna be Steam-en, de hála a review-knak ez kimarad. 75 EUR-os Single Player játékban microtranzakciók? Ezt elvböl nem veszem meg. A CAPCOM meg elmehet ahova akar. A fejlesztöket sajnálom kicsit, mert ez a játék jó nagy shitstormba kerül hamarosan és gondolom nem a devek ragaszkodtak a denuvo-hoz és a mikrotranzakciókhoz.
Inkább megveszem a Baldur's Gate 3-at és az Elden Ringet minden platforma ami itthon van, mint hogy erre pénzt adjak.
-
kicsako
őstag
Tesztben hogyhogy nincs megemlítve a mocskos mikrotranzakció?
2$ minden új karakter, vagy a jelenlegi módosítása. További mikrotranzakcióért unlockolhatóak Fast travel pontok stb.. -
Ganzer
aktív tag
válasz YellowFlash #20 üzenetére
Nálam rtx 3070-essel meg valami i5 procival 2k-ban kb minden (dlss balanced) maxon: 60-50 fps között ugrál, amivel együtt tudok élni. Mondjuk félúton vagyok a capital felé perpill, ott gyanítom betérdel 40-30 alá is az fps
Maga a játék viszont nagyon tetszik. -
YellowFlash
aktív tag
Mocsok szarul fut
4090 - 5800X, 1440p UW, intro 120FPS körül ment (szinte minden maxon, DLSS quality-re rakva), de ahogy elértem az első outpost-hoz, leesett 60 környékére (van ahol csak 50 FPS körülre)
felraktam aztán a legújabb nvidia drivert, mert a március 19-i kiadásban van DD2-es cucc, de semmit sem segítettThey don't know... PepeLaugh
-
Kvelstadt
veterán
Köszi a tesztet DaemonX!
Nekem baromira tetszik hogy nincsenek quest markerek és hogy le lehet maradni questekről, meg hogy nem annyira van fast travel
Ezt a világpt nem csak játszani kell, hanem sokkal inkáb beleélni magad.
Egyébként az első réaznek is baromi erős storyja volt ha az ember nem rakta le a joyt a final boss és a credit lista után.
SoloQ sem véletlen csinált a játékról egy baromo jó több mint két órás podcast részt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Neurotoxin
őstag
Oh, a várva várt játék teszt Annyit beszéltek róla a podcastekben, hogy kedvet kaptam hozzá! A trailer borítóképén, csak nálam van joviális házmester feje a sárkány úrnak?
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
nubreed
veterán
Én kicsit félek azoktól a questektől, amiket ha nem csinálsz meg időben failed -re futnak. Szeretem úgy játszani az RPG -ket, hogy bezsákolom a questeket ahol csak és amikor lehet, aztán majd megcsinálom amikor épp kedvem tartja. Most ezekkel az időre menő questekkel ezt már nem lehet kényelmesen megtenni.
-
Ganzer
aktív tag
válasz YellowFlash #13 üzenetére
Ja, ezt én is csípem hogy olvasni kell meg józan paraszti észt használni. Nincs kilóméteres neon csík hogy hova kell menni, meg két méteres célkereszt hogy ide üss.
Ezért kedveltem annó a Morrowind-et is.[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
Köszi a tesztet. Baromi rég nem vártam már úgy játékot, mint ezt.
-
YellowFlash
aktív tag
Ajjjj de baba. Pont melóváltásban vagyok, mától szabadságon, 3 hétig. PONT A LEGJOBBKOR.
Azért pedig továbbra is pacsi, hogy nem "casual friendly" a játék. Git gud!
Borzasztó, hogy milyen irányba kezdett el haladni a játékipar az utóbbi évtizedben. A DD2, hasonlóan a DD1-hez kellően nehéz tud lenni, nincs kézfogósdi.[ Szerkesztve ]
They don't know... PepeLaugh
-
nubreed
veterán
Köszi a tesztet, jó volt szöveges formában és ráadásul magyarul olvasni a tesztet, miután megnéztem ma már vagy 5-6 video reviewt angolul.
Hát kíváncsi leszek 3060 Ti -on hogy fog menni a játék medium-high (ahol lehet) beállításokkal, mert írtátok, hogy nagyon inkonzisztens egyelőre a performancia PC-n.
Amúgy már én is várom a pénteket...
-
CapriBoy
tag
Köööszi a tesztet
-
Televan74
nagyúr
Köszi.
Akkor ez nálam megmarad valami akciós vásárlásra.
E hónapra már megvan a szerencsés jelölt(Horizon Forbidden West Complete Edition). Április(Dragon's Dogma 2) kimarad, Májusra meg ott Ghost of Tsushima.Mindenbe beleugatok!!!
-
senior tag
Most elgondolkodtam hogy akkor érdemes lenne kipróbálnom a Dynasty Warriors-t, de nem, az olyan tipus aminél egy kardcsapással 200 embert le lehet gyakni. Jó volt a DD1, ugyan nem teljesen értettem meg a történetetben hogy whatafa@z van, és nem is tudnám elmesélni hogy miről szólt azon kívül hogy sárkány, ráadásul gyakran nem jól sejtettem meg hogy mit kéne csinálnom így rengeteget keresztbe-kasul rohangáltam a térképet, enyhén és közepesen ingerülten, de a DD2-is ki fogom játszani mindenképp.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
NemMo
őstag
Én nem akarok senkit megbántani a véleményemmel, de elnézve a gameplay és review videókat nekem erről a játékról ami zsigerből az eszembe jut az a mérhetetlen tipikus japán gagyi. Dynasty warriors rpg köntösben. Bocsánat mindenkitől aki szereti és nem fogok itt erőlködni a továbbiakban, csak leírtam a saját véleményem
-
myckey
veterán
More of a redo than a sequel, Dragon's Dogma 2 is a strange and wonderful action-RPG that bolsters the original’s strengths without addressing its weaknesses.
IGN cikk...
Minden jót is hoz, leszámítva a gyengeségeket."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Ganzer
aktív tag
A dark medieval setting nagyon bejön. Elsősorban a harcrendszer, számomra a top. A legtöbb skill, az animációk, főleg a nagyobb bossoké. Pl sehol máshol nem érzed egy mágussal hogy milyen erős vagy, mint itt, pl mikor megidézel egy b*szott nagy hurrikánt. Vagy mikor a warriorral egy sokáig töltődő skillt eldurrantasz és majdnem instant agyonversz egy 8 méteres küklopszot.
Itt ha vizes vagy, a tűz támadások kevésbé sebeznek, de a villám.. Vagy pl egy ogre szereti elragadni és megcsócsálni a női társakat. Ha férfi vagy női ruhában, kap egy stun-t mert nem kedveli a férfi húst.
A wyrm vagy drake van hogy elkapja a társadat, felemeli szemmagassagba és elkezd neki suttogni amíg ki nem mossa az agyát, aztán rád ereszti.
És a játék semmit sem rág a szádba, olvasni kell, agyat használni. Kedvelem mikor nem néz egy játék hendikeppesnek. De ezek csak apróságok, napestig sorolhatnám hogy mi tetszik ebben a játékban.
A második részben ugyanezt várom el, plusz néhány extra. Es ahogy olvasom a tesztet, SZÁMOMRA ez az évtized játéka.
Ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.
Hallod 40 leszek idén, de mint egy kisgyerek, úgy lelkendezek jelenleg ezért a játèkért, már kb 10 éve nem volt ilyen. Sorry. -
Ganzer
aktív tag
Jézusom de várom már a pénteket. Decemberben előrendeltem már Pc-s deluxe-ot. Most is a DD1-et tolom hard mode-ban már hete hogy visszarázódjak.
Kérdéseim vannak:
Itt van ilyen nehézségi szint váltás?
Meg akkor gondolom itt nincs "eternal ferrystone" mint az 1ben hogy bármikor visszateleportálhass a nagyobb városokban?
Illetve itt van lehetőség játékon belül újraszerkeszteni a karidat? Mint a DD1ben a "secret of metamorphosis"? -
myckey
veterán
Köszi a tesztet !
Ez eléggé jónak tűnik, azért majd meglessük még a kritikákat, meg játékmenet anyagokat...Skyrim után kellene valami igazán jó cucc, ebben a témában. ( Eldent leszámítva )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 23 hónap garanciával, dobozával eladó! Euronics vásárlás. Garancia 2026.11.25-ig!
- Intel Core I7-9700K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE E-sim okosóra 43mm, ezüst szürke Új állapotban eladó
- LEGO 71798 / Nya and Arin's Baby Dragon Battle
- Pioneer SC-LX86 9.2-es ClassD felsőkategóriás THX-es házimozi erősítő.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest