Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
OK, ezt nem tudtam de köszi a pontosítást. Ez így meg megint más fénybe helyezi az egészet. Egy csomó video review-t megnéztem mikor elérhetővé váltak, senki nem említette. Vajon a Capcom megtiltotta nekik?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Nem tudott róla senki. A review copykban egyszerűen nem volt benne az MT. Ez mindenkit hideg zuhanyként ért, hogy a végleges release -be ezt bele rakatta a Capcom, csendben, a legaljasabb módon. Arról is szó volt, hogy az előzetesen letölthető karakter generátorban generált karaktert egy az egyben át lehet emelni a végső release -be. Na most ebből se lett semmi, én legalábbis csak a main pawnt tudtam, a saját karakteremre nem volt ilyen opció... pedig meg lett ígérve.
Mikor tanulják már meg ezek a rohadék cégek, hogy pontosan az ilyen alantos, fű alatt, suttyomba belerakott dolgok pontosan azok amiktől egy cég ázsiója pillanatok alatt hatalmasat bukhat. Nézzük már meg az elmúlt másfél évtizedet, ezen mindenki végig ment aki korábban szeretett és közkedvelt volt (viszonylag): EA, Activision/Blizzard, Bethesda, Square Enix, CDPR stb. folytassam még? Különböző vagy éppenséggel hasonló okok miatt ezek az egykor elég népszerű cégek hatalmasat zuhantak, mintha törvényszerű lenne, hogy valamiért egy ilyennek BE KELL következnie. Pedig egy kis odafigyeléssel és a többiek esetéből tanulva a Capcom elkerülhette volna a gyűlölet cunamit. De nem, nekik is muszáj volt tátott szájjal besétálni abba a bizonyos f... erdőbe.
-
nubreed
veterán
Most én ugyanígy vagyok a DD2-vel kapcsolatban. A Capcomot nagyon mocskosnak tartom, a már kitárgyalt dolgok miatt, de ettől függetlenül én nagyon jól elvagyok a játékkal, szórakoztat, kikapcsol, tetszik, mert maga a játék szvsz. tényleg jó és pont emiatt próbálom kicsit félre tenni a Capcommal szembeni ellenérzéseimet mikor játszom. Csak a hétvégén sikerült összesen kb 25 órát bele tenni a játékba.
-
nubreed
veterán
válasz Bad Pritt #31 üzenetére
Ezt a förmedvényt csak a full release változatba rakta bele a Capcom. A tipikus példája annak, hogy mi a baj a modern AAA játék fejlesztő és/vagy kiadó cégekkel. Nem találok szavakat, hogy ez mekkora böszme tett volt a részükről. Remélem nagyon, hogy a net népe haragja hamar elsodorja a kibe****ott mikrotranzakciós bullshitet és a következő patchben ki is veszik.
-
nubreed
veterán
Én kicsit félek azoktól a questektől, amiket ha nem csinálsz meg időben failed -re futnak. Szeretem úgy játszani az RPG -ket, hogy bezsákolom a questeket ahol csak és amikor lehet, aztán majd megcsinálom amikor épp kedvem tartja. Most ezekkel az időre menő questekkel ezt már nem lehet kényelmesen megtenni.
-
nubreed
veterán
Köszi a tesztet, jó volt szöveges formában és ráadásul magyarul olvasni a tesztet, miután megnéztem ma már vagy 5-6 video reviewt angolul.
Hát kíváncsi leszek 3060 Ti -on hogy fog menni a játék medium-high (ahol lehet) beállításokkal, mert írtátok, hogy nagyon inkonzisztens egyelőre a performancia PC-n.
Amúgy már én is várom a pénteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest