Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
válasz
Heroes fan #114 üzenetére
999. De gondolom csak New Game+ban érhető el.
Vannak akik eljátszogatnbak 80-100 órát az elsőben 60-80. szinten már. -
Heroes fan
őstag
Itt mennyi a max szint?
-
D013
aktív tag
A végére értem mindkét befejezésnek kb 50 óra alatt, level 55-ön. Magik Archer volt a végső vocationom. A végére a csapat elég op lett. Maradt ki kontent, de egyáltalán nem próbáltam completionst végigjátszást tolni, csak amíg jól esik. Erős 8.5/10-es játék. A konfigommal viszonylag jól is futott.
-
formula01
senior tag
Abszolút így vagyok én is. Nem azt mondom, hogy nem szórakoztató, 56 órám van benne, és még mindig elvagyok vele, a vocationok kb felét használtam aktívan, érdekel a többi is, stb. Csak a fő sztori az olyan, hogyha nem lenne, csak meg lenne töltve a világ mondjuk 2-3* ennyi sidequestel, konkrétan jobb játék lenne.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Ganzer
aktív tag
válasz
formula01 #110 üzenetére
Hali! Jól látod a dolgokat! Az előző DD1-et is a harc vitte el a hátán meg a felfedezés, az összes többi aspektus felejthető. Én mégis imádom. Kb 66 órám van benne, a true endinget csináltam meg hogy tudjak mászkálni még a posztapokaliptikus világban (olvass utána ha nem vágod, nem spoilerezek, de ott is vannak még questek, felszedhető über fegyók/páncélok), aztán elkezdtem a new game +-t. Most még fullra maxolom a maradék classokat aztán ennyi, nem hiszem hogy megint végig tolom.
Összességében én imádtam a cuccot, de nem vagyok vak, látom a gyengeségeit is. -
formula01
senior tag
~50 órám belement a játékba, úgy érzem muszáj kiírnom magamból a véleményem, nem lesz spoilerfree.
Pozitív:
- A világ szép, érdekes, el lehet benne kóborolni
- A combat élvezetes
- A vocationok változatosak
Van pár ötletes és változatos sidequest, amik minőségben bőven meghaladják a main questeket.Negatív:
SPOILER!!!
- Ennyire kusza, sehova sem vezető, rövid sztorit én még nem láttam RPG-ben. Teljesen jól, izgalmasan indul a történet, elindulunk 1 úton, végrehajtunk a fővárosban kb. fél tucat questet, aminek a kiteljesedése a koronázáson kellene megtörténjen, ami előtt letérdel a pawn, mert valami nem tetszik neki, ezért mi is hátraarcot veszünk, és elindulunk a világ másik nagy területére, és a történet ezen szála itt kb. ennyiben is marad. Nem mellesleg ezzel, amiről azt gondoltam, hogy kb. a játék első ötödében ha lehetünk, nagyjából letudtuk a fő történeti szál konkrétan kétharmadát. WTF?
SPOILER!!!- Totál logikátlan a játék, a legkisebb faluba is mindenki felismer minket, mégis egy hamis "Arisen" van a trónon? Bemehetek Disa szobájába a palotában és még vele is beszélhetek? WTF?
- Teljesen semmilyen felejthető karakterek
- Ha magadtól nem indulsz el felfedezni, a játék ~80+%-ából nem látsz semmit.
- Konkrét területek le vannak tudva 1 db teljesen opcionális side questel, ami 1-2 óra alatt teljesíthető. (Pl. elfek).
- Vannak szintén totál opcionális területek, ahova ha véletlenül nem vergődsz oda, nem látsz semmit. (Pl. Mist Land)
- A lopakodási rendszer nevetséges, bárhova, a legjobban őrzött helyekre, a palotába bemehetek, bár a játék figyelmeztet, hogy elkaphatnak, gyakorlatilag ha körbe futkozok az őr körül sem csinál semmit, 1 perc múlva meg random odajön hozzám és elkezd ütni. Naívan thiefre átváltottam a vocationom a "lopakodós" küldetések előtt, teljesen felesleges.
- Mivel a combat élvezetes, alapvetően élvezetes a felfedezés, de tizedszer végigmenni ugyanazon az úton, ha épp nem akarsz portolni, mert spórolsz a kővel baromi unalmas.
- Az ellenfelek nem változatosak, goblin, nagyobb goblin, farkas, másik fajta farkas, repülő szar, éneklő repülő szar, emberek, meg 2-3 féle gyík
- A nagyobb szörnyekből szintén van 3-4 ami állandóan ismétlődik, később lesznek sárkányok, akikkel egyáltalán nem nehéz a harc csak hosszú és unalmas. A medúza elleni harc volt egyedül valóban érdekes.
- A pawnok időnként nagyon hasznosak, időnként full retardok.
Olyan érzésem van a játékkal kapcsolatban, mintha megalkottak volna 1 baromi jó, érdekes világot, élvezetes harcrendszert, lett volna 1 elképzelés a sztorira, aminek aztán a közepéből kivágták úgy legalább 60-70%-át, benne hagyták az elejét, meg a végét, és végül lett belőle ez, ami még DLC-nek sem lenne túl combos. Vannak a játéknak nagyon szerethető pillanatai, abszolút jól elszórakoztam vele, valszeg még NG+ba is 1 kicsit el fogok kóborolni ha nemsokára a végére érek, de ez egy abszolút befejezetlen játék, egy óriási kihagyott ziccer, és szerintem nagyon elfogultnak kell lenni, hogy valaki ezt ne lássa. Ennél a játéknál a 2006-os TES Oblivion a grafikát leszámítva konkrétan MINDEN szempontból jobb játék még ma is, a Skyrimot, Witchert meg már meg sem említem, nem egy liga.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Hintalow
senior tag
Hát megnèzegettem..., goddamnit ezt a f@shalom, lehúzós cuccot
Majd 5 dolcsis bundle-ban, annyit talán megèr.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Csandi
őstag
válasz
Heroes fan #55 üzenetére
Legolcsóbb 4090 aprón jelenleg 580.... nem túlozzunk már
-
tomazin
veterán
Akkor azoknak akik szerint ezzel nincs baj itt egy kis videó arról, hogy miért is hatalmas probléma ezzel a játékkal játszani. Nulla szó fog esni erről a játékról, de remélem azért sikerül felismerni a mintát.
-
nanocry
tag
Szerintem mindenki leszarná, ha előre lekommunikálják a sztorit, hogy sorry lesz benne éljetek vele együtt. Viszont nem ez történt, ezért teljesen jogos a köpködés. Viszont én egy SP játékban nem igazán tolerálom az MT-t, egy Live-Service, vagy Free esetében érthető dolog. Sajnos ez lett a trend, mert a nép lenyel mindent is.. Én már nagyon szelektálom mit veszek meg, nem ugrok rá még az agyonbeharangozott címekre sem, ha megüti az ingert akkor..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
pomk
őstag
Igen, pont ezt nézem...
Évek óta követem Cowboyt. Nagyon szimpatikus, korrekt és jól követhető reviewkat ad ami még élvezetes is sokszor. Pár hónapja volt egy review videó, amiben azzal kezdte hogy elnézést kér majd néha-néha ki kell mennie mert előző nap volt vasectómiája és jegelni kell a golyóit... könnyeztem a röhögéstől.
Vissza kell vonnom még a feltételezésem is, hogy direkt átvert volna bárkit.Asmongoldos videóját is elkezdtem nézni, de az inkább az MT általános létezését és elismerését feszegeti azzal, hogy olyan játékokat veszünk meg amelyek tartalmaznak ilyet alapból. Hosszú és partalan vita lesz szerintem, de kíváncsi vagyok mit hoznak ki ketten a végére...
-
pomk
őstag
Bár még mindig nem értem a fenti videó végére (és ez csak 1 vélemény a sok közül), de abszolút azonosulni tudok Cowboy-al: önáltatás volt azt gondolni hogy a DD2-ben nem lesznek MT-k, mivel az utóbbi Capcom játékokban is mindig volt. Átfutotta a listát a review előtt, viszont mivel ezek többségében olyan MT-t amelyek egyébként is megszerezhetőek a játékban idővel, nulla jelentőséget adott nekik, szó szerint ignorálta őket.
Azt hogy miért nem említette senki szintén azonosulni tudok vele: sajnos ma már annyira általános dologgá vált az MT a játékokban (tisztelet a kivételnek), hogy nem adott neki szerintem senki akkora jelentőséget hogy megemlítse hogy van. Szinte már alapértelmezett hogy van bizonyos kiadóknál, innentől kezdve miért kéne külön kiemelni? -
S e t h
nagyúr
FightingCowboy tolt egy keményet.
[link]Ja bocs, most látom, hogy megtaláltad.
De látom hogy azóta már jött ki egy új is, azt még nem láttam, gondolom ott sem aprózta el, az már egy másik youtuberre reflektál, akivel nem volt finom az elsőben sem.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nubreed
veterán
OK, ezt nem tudtam de köszi a pontosítást. Ez így meg megint más fénybe helyezi az egészet. Egy csomó video review-t megnéztem mikor elérhetővé váltak, senki nem említette. Vajon a Capcom megtiltotta nekik?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
pomk
őstag
Részben vissza kell vonnom, amit korábban írtam. Tudtak róla.
Most kezdtem el nézni ezt a videót: [link] ahol pont erről beszél Cowboy, hogy igen is tudott róla és igen is megmutatta hogyvanlesz ilyen a játékban, csak (bár még nem értem a videó végére) figyelmen kívül hagyta a MT-ket általánosságban.Ezen kívül nekem PS5-ön sikerült áthoznom az előre generált fő karaktert és a main pawnt is. Az mondjuk már más, hogy annyira béna volt a beastren férfi karakterem mozgása - főleg futás közben -, hogy kb 5 perc után újra kezdtem az egészet és készítettem egy "ember"-t.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Nem tudott róla senki. A review copykban egyszerűen nem volt benne az MT. Ez mindenkit hideg zuhanyként ért, hogy a végleges release -be ezt bele rakatta a Capcom, csendben, a legaljasabb módon. Arról is szó volt, hogy az előzetesen letölthető karakter generátorban generált karaktert egy az egyben át lehet emelni a végső release -be. Na most ebből se lett semmi, én legalábbis csak a main pawnt tudtam, a saját karakteremre nem volt ilyen opció... pedig meg lett ígérve.
Mikor tanulják már meg ezek a rohadék cégek, hogy pontosan az ilyen alantos, fű alatt, suttyomba belerakott dolgok pontosan azok amiktől egy cég ázsiója pillanatok alatt hatalmasat bukhat. Nézzük már meg az elmúlt másfél évtizedet, ezen mindenki végig ment aki korábban szeretett és közkedvelt volt (viszonylag): EA, Activision/Blizzard, Bethesda, Square Enix, CDPR stb. folytassam még? Különböző vagy éppenséggel hasonló okok miatt ezek az egykor elég népszerű cégek hatalmasat zuhantak, mintha törvényszerű lenne, hogy valamiért egy ilyennek BE KELL következnie. Pedig egy kis odafigyeléssel és a többiek esetéből tanulva a Capcom elkerülhette volna a gyűlölet cunamit. De nem, nekik is muszáj volt tátott szájjal besétálni abba a bizonyos f... erdőbe.
-
pomk
őstag
Ki volt az a Streamer ha nem titok?
Mert nekem is van pár, de 2 akiknél szerintem az összes létező videót megnéztem Elden Ringről: Fextralife [link] és FightinCowboy [link] .
Review tesztjeik során egyetlen szó sem esett MT-ről és az egekbe magasztalták mindketten a játékot. Nálam kettejük vélemény volt az egyik fő nyomos érv a vásárlás mellett. És pont ma, ahogy itt olvastam a hozzászólásokat jutott eszembe, hogy vajon hogy fognak a Capcom lépésre reagálni azok a neves streamerek, akiket több száz - akár millió - ember néz és követ és ad a véleményükre (mint pl. én). Ha nem tudtak róla, őket is f@szán csőbe húzták és ha közvetve is, de a nevükkel / becsületükkel játszottak (bár ugye amiről nem tudsz és utólag vezetik be amiatt nem illene felelőségre vonni). Ha meg tudtak róla, amit kétlek, akkor meg...nem is tudom mit mondjak. Megérett ez a világ a pusztulásra. -
myckey
veterán
Ez meg a másik oldala a foscunaminak...a tesztelők, akik megkapták az anyagot, őket is meg akarják feszíteni. Idézőben.
De ahogy írtam, máshol az is probléma, hogy játszanak vele, ellenük is megy a hangulatkeltés, flame...Kitérve a gamere, van ahol azt emelik ki, hogy túlléptek az előd gyengeségein, előnyére válik a játéknak az a fejlődés.
Egyébként sztm nem kell rajongónak lenni, hogy ezt valaki élvezze.Elég érdekesnek hat ez a harcrendszer a Roninban, meg a ruházat is klassz.
De én most pont a Tsushimat várom !"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
S e t h
nagyúr
Eléggé feje tetejére állt minden a dd2-vel kapcsolatban amióta kiderült a mikrotranzakció.
Akkora hullámokat vetett, hogy az egyik kedvenc streamerem 40 perces különkiadást szentelt neki, mert nem bírta magában tartani ami az elmúlt pár napban felgyülemlett benne, ugyanis megvádolták, hogy a capcom szekerét tolja és ezért nem beszélt a fizetős tartalomról a tesztjében.
Én még sosem láttam a srácot így kiakadni.Írhatnék én is róla, de nekem megvolt rá az okom miért nem vettem meg, úgy hívják ronin és ami azt illeti én hiányoltam vmit a dd2-ből és mit ad isten pont az kerül pénzbe.
Én könnyen mondtam rá nemet, mivel 2 hónappal ezelőtt fejeztem be az első részt, mondhatni friss az élmény, de ami abban nem tetszett az most is jelen van.
Azt viszont megértem ha egy fan 10-12 év várakozás után boldogan üdvözli a játékot.Én most máshol élezem a kardomat.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Magyarázzatok már meg légyszi vmit, redditen minden második poszt vmi dragon plague dologról szól, szinte még mókás is amiket írnak róla.
A pawn elkaphatja ezt a betegséget aminek vannak tünetei is? Sokan emiatt dobálják a vízbe őket, de olyat is olvastam, hogy az egyik kiírtott egy rakás npc-t és a játékos csalódott, mert így bukott egy rakás mellékküldetést.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
myckey
veterán
A játék jó lett. Akinek tetszik az lelje örömét benne...nincs ezen mit megmagyarázni, senkinek nem is kell. Aki meg ez miatt beleáll más játékosokba, az egy primitív lény, de van ilyen is. Látjuk egyik másik megnyilvánulást.
Amit a kiadó művel, az ellen jó lenne fellépni, tenni valamit.
Ez is rendben van, osztom ezt a véleményt is. Leginkább azok tudnának összefogni, akik pénzt adnak érte, vásárlók."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nubreed
veterán
Most én ugyanígy vagyok a DD2-vel kapcsolatban. A Capcomot nagyon mocskosnak tartom, a már kitárgyalt dolgok miatt, de ettől függetlenül én nagyon jól elvagyok a játékkal, szórakoztat, kikapcsol, tetszik, mert maga a játék szvsz. tényleg jó és pont emiatt próbálom kicsit félre tenni a Capcommal szembeni ellenérzéseimet mikor játszom. Csak a hétvégén sikerült összesen kb 25 órát bele tenni a játékba.
-
myckey
veterán
Az általános vélekedésről írtam, meg tesztekről. Az hogy Te jól szórakozol a programmal, az szubjektív. Helyes !
Ettől többet nem is kívánhatnál sztm. A vélekedés meg a tesztek egy dolog, az a lényeg hogy az embernek örömet okozzon a játék, többivel nem kell foglalkozni.Ugyanitt DD2 ben...lehet köpködni, meg mutogatni és lehúzni ezt bárhol, de ha valaki együtt tud élni a kiadó Mocskával, aljas húzásával. Akkor pont. Ő dolga.
Egyébként erősen fogalmaztam Roninnal kapcsoaltban.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CriticalHit
addikt
Sajnos, mert az első részt fejezettem élveztem a béna konzolport felszerelés menedzsment kivételével, illetve meglepődtem azon, hogy megtartották azt a butaságot, hogy megeszel 2 db almát és a sebesülésed meggyógyul.
Még egy elfogulatlan kritika: [link]"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
S e t h
nagyúr
"Roninozni sztm ne akarj, eléggé bukta az a játék, úgy fest. Ez mérföldekkel jobb lett, visszajelzések alapján. Amennyit én hallok a neten a visszhangból..."
Egyelőre én nem tudok kiszállni a roninból, annak ellenére, hogy buktának fest és bár fogadjuk el nem mérvadónak és azt sem tudható hány vélemény köszönhető a mikrotranzakcióknak, de a metacritic user score egyelőre nem azt igazolja amit a hangok mondanak....., pláne mérföldekkel.......
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
formula01 #85 üzenetére
céltudatosan kell feldezni
menj a camping pontok körül, használd a ferrystone-t
ha este van, akkor ülj le valahova ha nem vagy a városban és nyomj egy "doze off"-ot (magyarán átalszod az estét)simán meg lehet oldani a felfedezést
én pont azon kaptam magam tegnap, hogy már egy jó ideje megyek (kora reggel kezdtem), de még mindig nincs este
egy csomó dolgot megcsináltamThey don't know... PepeLaugh
-
formula01
senior tag
válasz
YellowFlash #84 üzenetére
Tudom, hogy céllal nem látsz a sötétben szart sem, és ez rendben is lenne, de ha 1 kicsit is elkóborolsz A és B pont között, fixen sötét lesz, így pont a felfedezésre nincs idő, ha ezt el akarod kerülni, erről szólt a megjegyzésem.
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
formula01 #80 üzenetére
Sötétben nem látsz szart sem
Pont ez a lényeg. Ha sötét van, akkor előjön pár extra szörny, az erősebbik fajtából, plusz az alap szörnyekből is több előkerül. Ezt szajkózza amúgy már az első játék óta minden NPC: este nem ajánlott mászkálni. Amúgy van nálad lámpás, ami segít egy kicsit.
Hosszas mászkálásokon meg segít az ox-cart.camping kit meg túl nehéz, hogy sokat magaddal vigyél
Elég ha 1 van nálad, ha jól rémlik visszakapod amit felhasználtál. Amúgy lehet venni erősebb camping kitet ami jobban bírja az ambush-t, és könnyebb is súlyra.
A pawn-ok meg azért vannak, hogy inventory-nak használd őket.összeszednek MINDEN szemetet
attól függ, hogy milyennek lettek beállítva
van olyan pawn ami kb semmit nem szed felkicsit git gud érzésem van feléd is
nem te vagy az első, aki nem igazán látja annak a játékot, ami[ Szerkesztve ]
They don't know... PepeLaugh
-
myckey
veterán
válasz
formula01 #82 üzenetére
A kipörgetés nem jó hozzáállás, sztm. Ezeknél a játékoknál...( saját meglátásom )
Nem a szabad véleményalkotásról beszéltem. Nem kell elterelni, senki nem mondta, hogy nem lehet.
De nekem is meg másoknak is szokott változni az álláspontja, mechanikákról, küldetésekről bármiről, ahogy telik a játékidő.Nem muszáj mindig ezzel a hülyeséggel jönni..."Védeni"
Amit írtam, azt a játék típusa miatt írtam.
Baj, ha nem ez ment át.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
formula01
senior tag
30 óra alatt ki lehet pörgetni a komplett sztorit, szóval nem gondolom, hogy 10+ óra után nem lehetne véleményt alkotni, de a sztorin és küldetéseken kívül is, amiket leírtam ugyanolyanok lesznek 50 óra után is, mint 5 után. Nem muszáj minden hülyeségét védeni a játéknak, és akkor még akár lehet egy Cyberpunk féle életútja is a végén.
-
myckey
veterán
válasz
formula01 #80 üzenetére
Egy Ilyen jellegű játékban, kb 10 óra játékidő...
finoman szólva sem igazán releváns. Nem kapsz átfogó képet.
Általánosságban értve.A kiadó mocska az független ettől, nem arra reflektálok.
Egyértelmű ott a helyzet.
Szaralakok.Roninozni sztm ne akarj, eléggé bukta az a játék, úgy fest. Ez mérföldekkel jobb lett, visszajelzések alapján. Amennyit én hallok a neten a visszhangból...
-
formula01
senior tag
Kb 15 óra játék után (amiből 3-4 sztem a beállítások próbálgatásával ment el) elég vegyesek az érzéseim.
Összességében elvagyok a játékkal, ki fogom vinni, de egy Witcher 3-nak még a nyomában sincs, pedig az már lassan 9 éves, de őszintén szólva bizonyos szempontból még a Skyrimnak sem.
Ami pozitív:
Teljesen más egyes vocationokkel a játékmenet, mindenki megtalálja a magának valót
Vannak nagyon jó mechanikák, vízben többet sebez a villám, kevesebbet a tűz, többféleképp megoldható 1-1 probléma
Nekem tetszik benne a vocationok fejlesztése
A világ hangulatos
Helyenként a környezetet használhatod egy-egy harc során
Más mint a nyugati RPG-k, de egyáltalán nem nehézAmi átlagos:
A sztori eddig jó szívvel is maximum átlagos
A questek szintén átlagosak, a legtöbb menj el A-bol B pontba, ölj meg/szedj össze/irts ki vmit/beszélj vkivel, menj vissza A-ba, beszélj vkivel, vége.Ami negatív:
A felfedezés egyáltalán nem izgalmas. A-ból B-be míg eljutsz, 1 max 2 percenként rádugrik 5 kobold, vagy 5 hárpia, vagy 5 farkas, vagy 5 gyíkféleség, aztán újra, és újra, néha meg bedob 1 küklopszot vagy minotauruszt vagy valamit az utadba. A kisebb dolgok esetében röhelyesen könnyű a játék, a pawnok megoldanak mindent, a nagyobbak esetében meg egyszer eltalálnak és meghalsz, vagy kb 5% hp-n épp túléled. Ez egyáltalán nem izgalmas, hanem inkább a harmincadik egyforma goblin meg gyíkcsapat után egyenesen fárasztó. Sötétben nem látsz szart sem, camping kit meg túl nehéz, hogy sokat magaddal vigyél, és mivel sötétben duplán önti rád a játék az ellenfeleket, a nappalok pedig nem túl hosszúak, ezért abszolút nem abba vagy motivált, hogy felfedezd a környezeted, hanem hogy a lehető leggyorsabban és egyszerűbben eljuss A-ból B-be, aztán ugyanez vissza.A teljesítmény városokban nevetséges, városokon kívül türhető, de totál indokolatlanul nagy a követelmény.
A pawnok kegyetlen irritáló, ahogy végig pofáznak, összeszednek MINDEN szemetet, és nonstop mutatni akarnak vmit.
Fentebb már írtam, hogy a hosszas barangolás jutalma egy totál sablon quest legtöbb esetben, tisztítsd meg a bányát, stb.
Mikrotranzakciók nélkül teljesen el lehet lenni, de pénzért árulni wakestone-t, vagy fast travelt, a leggusztustalanabb szemét dolog, amit singleplayer játékban láttam. Főleg hogy mint fentebb írtam, annyira vontatott lett a felfedezés, hogy nyugodtan lehetne normális fast travel legalább a jelentősebb helyekre ahol már jártál.
Még nem akartam újrakezdeni a játékot, de hogy lehetőségem sincs rá hivatalos úton az nevetséges.
A karakterek mozgása időnként nagyon esetlen.
Borzasztóan vártam ezt a játékot, de jelenlegi állapotában ezt nem tudom ajánlani jó szívvel. Még lehet belőle egy jó játék, ha egyszer kipofozzák, perpill nem mondom, hogy rossz játék, én is elszórakozom vele, de már bánom, hogy ezt vettem meg előszor, és nem a Ronin-t, többet vártam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
válasz
CriticalHit #78 üzenetére
Tök jó lenne egy "halálra röhögöm magam" szmájli
Velősen igaza van igen sok mindenbenPSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
CriticalHit
addikt
1/10
[link]"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #74 üzenetére
Ez sztm generációs probléma is , teljesen más lesz az emberek, gyerekek ingerküszöbe, morálja, értékrendje...
De ez is olyan, hogy ami nekem vagy másnak "probléma"...
Mások meg lehet le sem szarnak !"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #72 üzenetére
Ez belefér sajnos vagy nem sajnos, mert oda lyukadunk ki, hogy lehet élni a játékot, és még szórakoztató is.
Én értem amit mondasz, de ez nem így működik az embereknél.Na HA mondjuk csak fizetve lehetne használni egy-egy alapvető mechanikát, funkciót...ami szükséges és a zsánerre jellemző, rájuk jellemző.
Na akkor lehetne égetni a Reichstagot.
Ezzel sokan így vannak, nem véletlen veszik és játszanak vele. Én mondjuk nem.Az is egyértelmű, hogy nekünk kellene diktálni, elvégre is kinek adják el, ha nem nekünk?
De fordítva...
aki játszik vele és megveszi és élvezi meg szórakoztatja, megtalálta amire várt etc... akkor ezek az emberek unmindful-ban "nyomják" ?Elbaszotta világképük, nézetük?
Most akkor őket kellene táamdni a kiadó mellett?
Ez mást cask így margóra, eszmefuttatás, nem lényeges, csak kitekerve a dolgot. ( kinek nem inge )[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Pedig ez egy nagyon egyszerű helyzet jelenleg, adott egy cég, ami felépített egy marketingkampányt azzal a szlogennel, hogy ez egy oldschool, nehezebb rpg, majd külön fizetőssé tett olyan funkciókat, amik ennek vagy ellentmondanak, vagy alapvetőek a zsáner játékaink belül és a még a legutolsó checkpointnál (tesztek) is eltitkolta.
Nincs olyan világ, ahol ez egy tudatos vásárló számára beleférjen, csak sajnos az emberek nem gondolnak bele abba, hogy ha most támogatnak a pénzükkel egy ilyen játékot akkor legközelebb mi lesz fizetős? Mentések száma? Dialógus opciók?
Sokkal nagyobb piacformáló erőnk van, mint amit sokan realizálnak, egy-két ilyen gigaköltségvetésű gyásznak kéne csak buknia és rögtön változna a kiadók működése, de sajna a jelenlegi számok alapján ez a DD2 se fog elhasalni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #70 üzenetére
De nem mindenki így áll hozzá, nem mindenkinek az a tudata...nem az van a fejében ami mondjuk neked jelenti a mindfult.
Kinél mi a döntő, mi számít annak, mi fér bele, hogy mérlegel...Az tény, hogy fel lehet lépni ilyen szinten a kiadók ellen. Elvégre nekik minket kellene kiszolgálni.
Kinek hol a mérleg, kinek hol. Mert fel kellene lépni, de mikor, és ki ellen.
Egyébként meg is lehetne cs inálni amit mondasz, mert manaspág van egy raklap jó program, Hála az égnek !
szrk
kapásból nem is ugrik be...volt olyan kiadó, ami alapvető mechanikát tett fizetőssé,
majd aljas módon a hivatalos tesztek után implementálta a jtáékába? ( most a moddereket, meg lehetőségeket, opciókat a játékban hagyjuk )[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Egyébként a PC árazása szimpatikus volt, jó volt a kritika is...de ezzel engem is felszabtak, hagyom is most a francba a gamet. Várom mi lesz belőle, majd a Modderek emgoldják vagy a kiadó mit lép.
Az is gáz, hogy sok dolgot manapság Moddereknek kell megoldani.Nevetséges.
Mint mikor az ember szalad a varróhoz az új ruhával."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #66 üzenetére
Ezt megint embere válogatja. ..
Mert akinek meg tetszik, az nem fogja osztani a véleményedet.
Refundot sem akar majd, és nem is lehet ráhúzni valami egyetemes igazságként egyik vagy másik emberre ezt. Milyen alapon, nincs rá neked meg nekem sem felhatalmazásom.De azt senki nem vitatja, hogy ez milyen mocsok dolog. De lehet mérlegelni.
Aki ezek mellett élvezetesen tud vele játszani, annak egészségére, aki meg mindenféle mindful alapon veri a falat, annak is.Az is megoldás lehetne, hogy pénz visszatérítés, tüntetés stb...Valamit egyébként kellene eszközölni, mert ez így egyre rosszabb lesz.
ProEvofan
Ez is megoldás, ne mrendelsz elő gamet...
De aki már tűkön ül...Ugyan, az elő fogja rendelni, pláne ha többnyire jók az élményei a fejlesztőkkel/kiadóval, addigi programjaikkal.Manapság nagyon nagy baj, az optimalizáció NEM megléte, ez a sok nyomorult day x x x x frissítés, alapvető dolgok kihagyása a mechanikából blabla...Sok az ilyen is sajnos.
szrk
Erről egyébként tanulmányt lehetne írni, Szdogát, diplomamelót etc...
Miként korcsosul el a kultúra ezen része, hová fajul az egész Gaming meg ami mögötte van.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Bármivel el lehet éldegélni, elvégre ez csak egy játék, csak ott van az, hogy egy szarrágó céget támogatsz közben.
Szvsz elég sok pofont kaptak a játékosok az elmúlt években,amiből tanulhatnának és el kéne végre jutni egy olyan szintre, hogy mindful vásárlóként a játék minősége másodlagos legyen, ha ilyen gyász dolgokat kapcsolnak mellé a cégek.
És akkor abba bele se menjünk, hogy PS-en ami ennek a játéknak valszeg a legnagyobb platformja nincs is refund lehetőség, hogy legalább visszatérítsd a csicska játék árát...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
YellowFlash
aktív tag
Hát kb semmit, legalábbis nem feltűnő.
-
formula01
senior tag
Win 11-en is
Angol a Windowsom, nem tudom magyarban pontosan hogyan van fordítva a menüpont, angolul így éred el:
Feladatkezelőt megnyitod -> Processes
Dragon’s Dogma 2-n jobb klikk -> Go to details
DD2.exe-n jobb klikk -> Set priority -> HighÍgy be tudod állítani, de minden indításnál alapértelmezetten normal-on fog indulni, ha a registryben nem állítod be.
[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
-
formula01
senior tag
De azért a vastagon negatív visszajelzések az újabb vásárlókat lehetséges, hogy elgondolkodtatják, hogy ne adjanak érte a jelenlegi állapotában pénzt.
Egyébként aki PC-n játszik és performance problémája van, a következő kulcsot ha hozzáadjátok a registryhez talán valamennyit segíthet (csak saját felelősségre, 1 windows restartot érdemes nyomni, miután hozzáadtátok):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\DD2.exe\PerfOptions]
"CpuPriorityClass"=dword:00000003Alapértelmezetten High-ra állítja a DD2.exe priority-jét. (Meg lehet úgy is tenni, hogy a feladatkezelőben a processek között átállítod High-ra, de akkor minden egyes alkalommal mikor elindítod újra be kell állítani.
[ Szerkesztve ]
-
-
Heroes fan
őstag
válasz
YellowFlash #52 üzenetére
Nagyon messze van tőle, több év múlva meglehet kapni a használtpiacon, csak addigra jön helyette ezerszer jobb is.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
YellowFlash #53 üzenetére
Grat!
Kéne már valami a 30-as gf kártyáknak is. -
YellowFlash
aktív tag
Háhááá, felraktam a frame gen "mod"-ot. Eléggé megtolta az FPS-t.
Első outpost felment 60-ról 100 fölé. A vadonban mászkálva felment 100 környékéről 160 felé. Zúzósabb harci részeknél is stabilan 140 fölött marad.Ettől függetlenül remélem minél hamarabb jön a fix, mert nem frame gennel akarok magas fps-t elérni.
[ Szerkesztve ]
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
Heroes fan #51 üzenetére
vagyis közelebb van az 500E-hez mint az 1M-hoz, így a te logikád alapján ez egy "félmillás" kártya
na de elég volt az offból, felesleges neked írogatni, kb minta festéket néznék száradniThey don't know... PepeLaugh
-
Heroes fan
őstag
válasz
YellowFlash #50 üzenetére
Ahogy elnéztem az árait közel van hozzá, meg a legolcsobb verziója is utoljára amit néztem 732 ezer. Meg az árúkeresőn van vagy 5 darab milliós is.
[ Szerkesztve ]
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
Heroes fan #38 üzenetére
jajj, na ezt ne kezdjük itt el, herótom van tőle...
tökéletesen tisztában vagyok vele (a saját felhasználási körömtől függően), hogy mi kell alá meg mi nem, 20 éve építek gépeket
az nem a 5800X hibája, hogy az optimalizáció egy rakat kakaps: amúgy sem "egymillás" a kártya
megjelenéskor sem volt az, most sem annyi (akciósan - amennyiért én hozzájutottam, meg aztán végképp nem)[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz
formula01 #48 üzenetére
Nem csak a nézőpontjukról szól az, amit mutattam.
Ezt már leírtad, meg mások is. Nem is mondtam az ellenkezőjét annak, amit produkáltak.
Az is egyértelmű, hogy magyarázzák a bizonyítványukat."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
formula01
senior tag
Olvastam.
Nem állásfoglalást kell írni, amikor rájukborul release után a szartenger, hanem egy évtizedig fejlesztett játékot igazán ki lehetett volna kevésbé gusztustalan módon is adni. Ezzel kb. csak a bizonyítványt magyarázzák, hogy ne legyen refundcunami.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Neked persze, mármint jó értelemben. De nem is írtam ellenkezőjét.
kicsako
Nekem mindegy minke örülsz, de valós dolgokat mutatok, amik most történnek. Elkerülvén az irreleváns köpködést.
Nem célom ide vagy oda beszélni.
A játék minősége, játékélmény,mechanika pedig ugyanúgy adott. Amiért a fejlesztők és a munkájuk felelős.Vagy cask köpködni meg ócsárolni lehet a topicban ? Szerintem ne menjünk el ebbe az irányba.formula01
Ott egy állásfoglalás azzal kapcsoaltban is, amit írtál most negatívnak...[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
Mókolás nélkül nem tudsz új játékot kezdeni. Ha túl sokat mókolsz letilt a Denuvo. Elmúltam már 30, több, mint 20 éve játszok, én ilyennel még nem találkoztam, hogy egy játékot amit megvettem nem kezdhetek “hivatalosan” újra.
Hosszasan bullshiteltek, hogy miért nem jó a fast travel, és a felfedezést kell érdekessé és élvezetessé tenni, aztán gyakorlatilag egy fizetős DLC lett a fast travel.
Nekem már ez a 2 dolog elég ahhoz, hogy keserű szájízzel üljek le a játék elé, ami igenis levon az értékéből.
Ráadás ami a leggusztustalanabb az egészben, hogy a tesztelők még nem ezt a mikrotranzakciókupacot kapták, hogy korrekten be lehessen számolni, aztán ennek fényében dönteni a vásárlásról.
Mindenesetre egy dolgot megtanultam, soha az életben nem rendelek elő semmit, vagy max csak lemezesen PS-re, amit ha akarok eladhatok.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
To Dragon's Dogma 2 players on Steam
We would like to update you on the status of the following items, about which we have received numerous comments from the community. To all those looking forward to this game, we sincerely apologize for any inconvenience[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
-
Heroes fan
őstag
válasz
YellowFlash #20 üzenetére
Egy majdnem 1 millás VGA alá nagyon karcsú az a proci. 14900ks vagy ryzen 9 7900x3d kéne alá.
-
Nagyon próbálkoznak a management részről sunyiban beletolni a mikrotranzakciókat, és ha ez ilyen 13. fölösleges waystone megvétele, illetve játékkönnyítések irányába menne, akkor a hülyéket is jobban vonzzanák ezek a játékok, és költenének rájuk, a 26.call of duty és Fifán kívül is, ami meg nem lenne baj, mert a hülyék a legjobb vásárlók. Ha kialakulna ilyen ki nem mondott egyeszség, hogy a rendes játékban nem veszem észre, viszont a zoknik is támogatnák a játszásomat, azzal hogy tápolják a mamagmentet, meg a vezetőséget, hát nem a legroszabb kompromisszum.
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
nanocry
tag
Remélem a rezsó 9-ben az unlockolható fegyverek fizetősek lesznek, az annyira király lenne, hogy csurog a nyálam, ja nem..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Ganzer
aktív tag
Nálam i5, rtx 3070, 50-60 fps mindenhol, kivéve a városban, ott behasal 30ra sajnos. Remélem javítanak rajta. Eddig az ötödik vocation szintig vittem a fightert, warriort, sorcerert. Bajban vagyok mert mindegyik tetszik, és délután még átváltok rangerre és thiefre
Nálam kb 10 éve nem volt ilyen hogy reggel 4től délig játszok egy huzamban, igazad van, magával ragadó.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz
Bad Pritt #31 üzenetére
Ezt a förmedvényt csak a full release változatba rakta bele a Capcom. A tipikus példája annak, hogy mi a baj a modern AAA játék fejlesztő és/vagy kiadó cégekkel. Nem találok szavakat, hogy ez mekkora böszme tett volt a részükről. Remélem nagyon, hogy a net népe haragja hamar elsodorja a kibe****ott mikrotranzakciós bullshitet és a következő patchben ki is veszik.
-
Bad Pritt
félisten
Én a teszt elejére raknék egy Frissítés!-t a biztonság kedvéért és esetleg újraértékelném a végeredményt ennek függvényében.
Amúgy szerintem nem Te vagy bamba, mások se említették, pedig tuti szemet szúrt volna valakinek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
formula01
senior tag
Ez így egyébként még gusztustalanabb, megvárták még ki megy minden review, aztán teletolják szarral.
Megtévesztik a vásárlókat is, a tesztelőket is, és ahol nincs kommunikácó a tesztelők meg olvasók között, mint itt most veled, ott aztán majd azok is kapják a köpködést, akik nem azt érdemelnék.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
-
formula01
senior tag
61.5 euróért tudtam megvenni a deluxe editiont fanaticalon, már letöltöttem, játszani csak este lesz alkalmam.
Ugyanakkor azonban ez, hogy egy 65 eurós standard, 75 eurós deluxe edition singleplayer játékban fizetős legyen a külső megváltoztatása, vagy hogy nincs fast travel, vagy csak nagyon korlátozottan, hogy még életszerűbb legyen, de azér ha kinyitod a pénztárcád persze megveheted, valami olyan szinten gusztustalan húzás, hogyha nem fanaticalon vettem volna meg a kulcsot hanem steamen, most anélkül kérném a refundot, hogy elindítottam volna a játékot, pedig baromi rég várom baromira.
Megérdemelten fog baromi nagy szarvihar a capcomra ömleni. Mindenesetre ha már refundolni nem tudok, este belevágok, aztán igyekszem a gusztustalan üzletpolitikájuktól elvonatkoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunpriest
senior tag
Hüha már épp zsákoltam volna be Steam-en, de hála a review-knak ez kimarad. 75 EUR-os Single Player játékban microtranzakciók? Ezt elvböl nem veszem meg. A CAPCOM meg elmehet ahova akar. A fejlesztöket sajnálom kicsit, mert ez a játék jó nagy shitstormba kerül hamarosan és gondolom nem a devek ragaszkodtak a denuvo-hoz és a mikrotranzakciókhoz.
Inkább megveszem a Baldur's Gate 3-at és az Elden Ringet minden platforma ami itthon van, mint hogy erre pénzt adjak.
-
kicsako
őstag
Tesztben hogyhogy nincs megemlítve a mocskos mikrotranzakció?
2$ minden új karakter, vagy a jelenlegi módosítása. További mikrotranzakcióért unlockolhatóak Fast travel pontok stb.. -
Ganzer
aktív tag
válasz
YellowFlash #20 üzenetére
Nálam rtx 3070-essel meg valami i5 procival 2k-ban kb minden (dlss balanced) maxon: 60-50 fps között ugrál, amivel együtt tudok élni. Mondjuk félúton vagyok a capital felé perpill, ott gyanítom betérdel 40-30 alá is az fps
Maga a játék viszont nagyon tetszik. -
YellowFlash
aktív tag
Mocsok szarul fut
4090 - 5800X, 1440p UW, intro 120FPS körül ment (szinte minden maxon, DLSS quality-re rakva), de ahogy elértem az első outpost-hoz, leesett 60 környékére (van ahol csak 50 FPS körülre)
felraktam aztán a legújabb nvidia drivert, mert a március 19-i kiadásban van DD2-es cucc, de semmit sem segítettThey don't know... PepeLaugh
-
Kvelstadt
veterán
Köszi a tesztet DaemonX!
Nekem baromira tetszik hogy nincsenek quest markerek és hogy le lehet maradni questekről, meg hogy nem annyira van fast travel
Ezt a világpt nem csak játszani kell, hanem sokkal inkáb beleélni magad.
Egyébként az első réaznek is baromi erős storyja volt ha az ember nem rakta le a joyt a final boss és a credit lista után.
SoloQ sem véletlen csinált a játékról egy baromo jó több mint két órás podcast részt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Neurotoxin
őstag
Oh, a várva várt játék teszt
Annyit beszéltek róla a podcastekben, hogy kedvet kaptam hozzá! A trailer borítóképén, csak nálam van joviális házmester feje a sárkány úrnak?
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
nubreed
veterán
Én kicsit félek azoktól a questektől, amiket ha nem csinálsz meg időben failed -re futnak. Szeretem úgy játszani az RPG -ket, hogy bezsákolom a questeket ahol csak és amikor lehet, aztán majd megcsinálom amikor épp kedvem tartja. Most ezekkel az időre menő questekkel ezt már nem lehet kényelmesen megtenni.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
YellowFlash #13 üzenetére
Ja, ezt én is csípem hogy olvasni kell meg józan paraszti észt használni. Nincs kilóméteres neon csík hogy hova kell menni, meg két méteres célkereszt hogy ide üss.
Ezért kedveltem annó a Morrowind-et is.[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
Köszi a tesztet. Baromi rég nem vártam már úgy játékot, mint ezt.
-
YellowFlash
aktív tag
Ajjjj de baba. Pont melóváltásban vagyok, mától szabadságon, 3 hétig. PONT A LEGJOBBKOR.
Azért pedig továbbra is pacsi, hogy nem "casual friendly" a játék. Git gud!
Borzasztó, hogy milyen irányba kezdett el haladni a játékipar az utóbbi évtizedben. A DD2, hasonlóan a DD1-hez kellően nehéz tud lenni, nincs kézfogósdi.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Köszi a tesztet, jó volt szöveges formában és ráadásul magyarul olvasni a tesztet, miután megnéztem ma már vagy 5-6 video reviewt angolul.
Hát kíváncsi leszek 3060 Ti -on hogy fog menni a játék medium-high (ahol lehet) beállításokkal, mert írtátok, hogy nagyon inkonzisztens egyelőre a performancia PC-n.
Amúgy már én is várom a pénteket...
-
CapriBoy
tag
Köööszi a tesztet
-
Televan74
nagyúr
Köszi.
Akkor ez nálam megmarad valami akciós vásárlásra.
E hónapra már megvan a szerencsés jelölt(Horizon Forbidden West Complete Edition). Április(Dragon's Dogma 2) kimarad, Májusra meg ott Ghost of Tsushima.Mindenbe beleugatok!!!
-
Most elgondolkodtam hogy akkor érdemes lenne kipróbálnom a Dynasty Warriors-t, de nem, az olyan tipus aminél egy kardcsapással 200 embert le lehet gyakni. Jó volt a DD1, ugyan nem teljesen értettem meg a történetetben hogy whatafa@z van, és nem is tudnám elmesélni hogy miről szólt azon kívül hogy sárkány, ráadásul gyakran nem jól sejtettem meg hogy mit kéne csinálnom így rengeteget keresztbe-kasul rohangáltam a térképet, enyhén és közepesen ingerülten, de a DD2-is ki fogom játszani mindenképp.
[ Szerkesztve ]
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
NemMo
őstag
Én nem akarok senkit megbántani a véleményemmel, de elnézve a gameplay és review videókat nekem erről a játékról ami zsigerből az eszembe jut az a mérhetetlen tipikus japán gagyi. Dynasty warriors rpg köntösben. Bocsánat mindenkitől aki szereti és nem fogok itt erőlködni a továbbiakban, csak leírtam a saját véleményem
-
myckey
veterán
More of a redo than a sequel, Dragon's Dogma 2 is a strange and wonderful action-RPG that bolsters the original’s strengths without addressing its weaknesses.
IGN cikk...
Minden jót is hoz, leszámítva a gyengeségeket."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Ganzer
aktív tag
A dark medieval setting nagyon bejön. Elsősorban a harcrendszer, számomra a top. A legtöbb skill, az animációk, főleg a nagyobb bossoké. Pl sehol máshol nem érzed egy mágussal hogy milyen erős vagy, mint itt, pl mikor megidézel egy b*szott nagy hurrikánt. Vagy mikor a warriorral egy sokáig töltődő skillt eldurrantasz és majdnem instant agyonversz egy 8 méteres küklopszot.
Itt ha vizes vagy, a tűz támadások kevésbé sebeznek, de a villám.. Vagy pl egy ogre szereti elragadni és megcsócsálni a női társakat. Ha férfi vagy női ruhában, kap egy stun-t mert nem kedveli a férfi húst.
A wyrm vagy drake van hogy elkapja a társadat, felemeli szemmagassagba és elkezd neki suttogni amíg ki nem mossa az agyát, aztán rád ereszti.
És a játék semmit sem rág a szádba, olvasni kell, agyat használni. Kedvelem mikor nem néz egy játék hendikeppesnek. De ezek csak apróságok, napestig sorolhatnám hogy mi tetszik ebben a játékban.
A második részben ugyanezt várom el, plusz néhány extra. Es ahogy olvasom a tesztet, SZÁMOMRA ez az évtized játéka.
Ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.
Hallod 40 leszek idén, de mint egy kisgyerek, úgy lelkendezek jelenleg ezért a játèkért, már kb 10 éve nem volt ilyen. Sorry. -
Ganzer
aktív tag
Jézusom de várom már a pénteket. Decemberben előrendeltem már Pc-s deluxe-ot. Most is a DD1-et tolom hard mode-ban már hete hogy visszarázódjak.
Kérdéseim vannak:
Itt van ilyen nehézségi szint váltás?
Meg akkor gondolom itt nincs "eternal ferrystone" mint az 1ben hogy bármikor visszateleportálhass a nagyobb városokban?
Illetve itt van lehetőség játékon belül újraszerkeszteni a karidat? Mint a DD1ben a "secret of metamorphosis"? -
myckey
veterán
Köszi a tesztet !
Ez eléggé jónak tűnik, azért majd meglessük még a kritikákat, meg játékmenet anyagokat...Skyrim után kellene valami igazán jó cucc, ebben a témában. ( Eldent leszámítva )
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új trónkövetelő érkezett az akció-RPG-k földjére: 12 év várakozás után megérkezett a Dragon's Dogma 2.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest