Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Ki volt az a Streamer ha nem titok?
Mert nekem is van pár, de 2 akiknél szerintem az összes létező videót megnéztem Elden Ringről: Fextralife [link] és FightinCowboy [link] .
Review tesztjeik során egyetlen szó sem esett MT-ről és az egekbe magasztalták mindketten a játékot. Nálam kettejük vélemény volt az egyik fő nyomos érv a vásárlás mellett. És pont ma, ahogy itt olvastam a hozzászólásokat jutott eszembe, hogy vajon hogy fognak a Capcom lépésre reagálni azok a neves streamerek, akiket több száz - akár millió - ember néz és követ és ad a véleményükre (mint pl. én). Ha nem tudtak róla, őket is f@szán csőbe húzták és ha közvetve is, de a nevükkel / becsületükkel játszottak (bár ugye amiről nem tudsz és utólag vezetik be amiatt nem illene felelőségre vonni). Ha meg tudtak róla, amit kétlek, akkor meg...nem is tudom mit mondjak. Megérett ez a világ a pusztulásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest