Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Ki volt az a Streamer ha nem titok?
Mert nekem is van pár, de 2 akiknél szerintem az összes létező videót megnéztem Elden Ringről: Fextralife [link] és FightinCowboy [link] .
Review tesztjeik során egyetlen szó sem esett MT-ről és az egekbe magasztalták mindketten a játékot. Nálam kettejük vélemény volt az egyik fő nyomos érv a vásárlás mellett. És pont ma, ahogy itt olvastam a hozzászólásokat jutott eszembe, hogy vajon hogy fognak a Capcom lépésre reagálni azok a neves streamerek, akiket több száz - akár millió - ember néz és követ és ad a véleményükre (mint pl. én). Ha nem tudtak róla, őket is f@szán csőbe húzták és ha közvetve is, de a nevükkel / becsületükkel játszottak (bár ugye amiről nem tudsz és utólag vezetik be amiatt nem illene felelőségre vonni). Ha meg tudtak róla, amit kétlek, akkor meg...nem is tudom mit mondjak. Megérett ez a világ a pusztulásra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új trónkövetelő érkezett az akció-RPG-k földjére: 12 év várakozás után megérkezett a Dragon's Dogma 2.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest