Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Igazat megvallva én nem szerettem régen a Doom-ot. Ez sem érdekelt először, aztán láttam egy E3-as gameplay videót és felkeltette az érdeklődésem. Ez volt az első Doom, amire azt mondtam, hogy ezzel játszanék szívesen. Aztán eljött a május, jöttek a Gameplay csatornákon a végigjátszások, elkezdtem az egyiket nézni és rájöttem, hogy ez nekem nagyon bejön. Végignéztem a kampányt, ahogy végigtolják, de ennek ellenére kellett a játék, mert nagyon tetszett. Meg persze teljesen más, amikor csak nézed ahogy játszanak, amikor Te játszol. De ugye jött a bibi, demó nem volt, így nem tudtam megnézni, hogy egyáltalán elindul-e a kis A8 7600-as APU-mal. Imám meghallgatásra lelt, a Steam kidobott egy demot. Letöltöttem, megnéztem és szerencsére teljesen jól megy a gépemen. Igaz alacsony grafikán, de ez most más kérdés. Megvettem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, minden percét élvezem, amit ezzel játszom. Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz.
Látványos, pörgős, a zenék is durvák alatta. Nekem nagyon tetszik a játék, hosszú idő után ez az első olyan játék, amire azt mondtam, hogy ez teljes mértékben megérte az árát.
De ez csak szerény vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest