Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nekem ugyan másfajta van, de most a szobámban egy hete minden ebbe van bedugva egy darab elosztón keresztül (meg ebbe az elosztóba folytatólagosan másik három... hogy mindenhová elérjen
). A PC, a két monitor, hozzá a hangfal, egy 55"-ös oled tévé, a router, az éjjelilámpa, a telefon és tablet töltője, egy ventilátor - és most jut eszembe, az előbb még vasaltam is jó fél órát... 3650W-ot ír mérési határnak, szerintem amíg annak a közelébe nem megyek addig nem lehet gond.
Azt gondolom, leginkább azért írja hogy ne használjuk elosztóval, hogy ne menjen róla egyszerre például egy mikró, egy vasaló, meg egy mélyhűtő, plusz télen egy olajradiátor, ezeket biztosan nem bírná el egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE H100i RGB ELITE INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest