Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Aki esetleg a lehető legolcsóbban keres pontos fogyasztásmérőt, annak nyugodt szívvel ajánlom a Brennenstuhl PM 231 E típust. Itt a gyártói linkje.
Olcsóbb helyeken már 5000Ft körül rendelhető. De átlag villanyszerelő boltban, ahova szállít a menta-vill, ott is csak 7000-7500Ft. Én így vetem.
+/- 1% mérési pontossága van és már egész alacsony teljesítményt is mér, ami az eszközök készenléti fogyasztási tartományába esik: 0,2Watt - 3600Watt2 hátrányát tudom felróni:
- Az elemtartó fedél nagyon passzentos és a műanyag nem tűnik túl erősnek, ezért csak óvatosan az elemcserével.
- kWh fogyasztás csak 1 tizedes jegyig jelzi ki.
(Kis fogyasztású eszközök (pl. 2-12Wattos router/modem) rövid idejű átlag teljesítmény mérésére számolni kell: beprogramozod 1kWh-ra eső költséget. A költséget 1 percenként frissíti és 2 tizedes jegy pontossággal kijelzi, így egy kis számolással pontosan kiszámolható az eszköz adott, rövid (pl. 10-20 perces) időszakára vonatkoztatható átlagteljesítmény.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest