Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ma reggel nem tudtam Mobilnettel belépni smart bankba, közölte az app, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot. Vodás nettel ment, visszaálltam digire, megint nem. Ez mellett nett volt, mert böngészőben tudtam netezni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
13. kerben megint nem megy a net. Maxos térerő, 4G hálózat, de semmi sem nyílik meg. Átálltam Vodára, minden működik, vissza, áll.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
13. kerben meghalt az mobilnet, vagy nem tudom. Semmiféle mail nem jön meg gmail appon keresztül, ha átállok vodára, azonnal működik minden. Más is tapasztalt hasonlót?
zichie: Ez van Nálam is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jártam Párkány felé pár napja.
Ami érdekes volt, hogy Roaming nélkül működött a magyar hálózat, és volt net is. Valszeg ott a határ mentén valahol lehetett adó, vagy nem tudom.. Közben a Vodával még nem ment a roaming, szóval vicces volt, hogy a digis simmel neteztem Szlovákiában, magyar hálózatról.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A westendben lényegében használhatatlan a net, bat ha votma, akkor bocsi.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A felhasznált adatforgalom mennyiségét valahol lehet ellenrőzni?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Verőce környékéig használható még a hálózat, Vácról kifelé, utána megáll. Kíváncsi voltam meddig megy.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz anglergab #11925 üzenetére
Alapból ez egy mobil előfizetés mellé járó internet csomag.
Persze, hogy a technológia mit enged, és meddig tudsz elmenni, az nem azt jelenti, hogy nem korlátlan a csomag, mert korlátlan, mehetsz, amíg eltudsz. Valszeg nagyobb hiszti rohamot váltana ki, ha leírnák, hogy pl. "ebben az esetben 100GB-t tölthetsz le, mert többet nem tudsz."
Amúgy, én netezek, webrádiózok, youtube-ozok napi 2-3 órát nagyjából, és még az 5GB-s adatkeretet sem tudom elfogyasztani.. Persze, ha csak mobilneten frissíteném a telefont, és az alkalmazásokat, akkor igen..
Érdekes módon ez régen sem volt gond, hogy a korlátozott kábeles internet csomagokat is korlátlanként árusították. (régi Tvnetwork-ös időszak, korlátlan sávszélességgel, talán 100GB körül korlátozták a sávszélt, pedig korlátlan csomag volt)
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ahogy a térkép is mutatja, nagyjából Gödig teljesen jól használható Pestről kifelé 4G-n, viszont Göd után teljesen leáll, semmi nincs, térerőt mutat a teló, utána semmi, Sződ/Sződliget után visszajön a hálózat, és Vácig minden oké. Majd még Nagymaros felé tesztelem, de amióta a Sim megvan, nem jártam még arra.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Fordulónap mikor van? Minden hónap végén? Vagyis, mikor nullázzák az adathasználatot?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Alister71 #11623 üzenetére
Májusi update már van pár hete, be is van kapcsolva a szolgáltatás a Vodás sim-re, de nem megy. Lehet, hogy esetleg még SIM-et kéne cseréltetnem, nem tudom, hogy esetleg attól függ-e, vagy sem. 4G net van, szal azzal nincs gond. Nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én is hoztam egy SIM-et. Lényegében csak netezésre akarom használni, smemi másra, betettem 2. simnek. Ha ez a felállás megmarad, akkor ez elég kedvező erre a célra.
Eddig minden rendben.
Amit észrevettem, és fel is merült mint kérdés, hogy csak 4G hálózaton van internet? Reggel észre vettem, hogy voltak területek, ahol nem volt net, csak térerő, viszont a városban már azonnal 4G lett, és lett internet is.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest