-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz Vangelis #26073 üzenetére
Olyan létezhet, hogy nem kapnak engedélyt.
Mert kb csak barcika maradt fehér a nagyobb városok közül.
Elég kevés helyen a városban bázis. Fejből fel tudom sorolni a helyszíneket.
Gondolom a többiekhez nem tudnak felférni, üres házra meg nem rakhatják fel mert nincs engedély. -
törölt tag
-
vpanangin
senior tag
válasz Vangelis #9420 üzenetére
Oké, értem amit leírsz, de nem ezt kérdeztem mert ezek ugye csak feltevések, pontosabban a tieid és ráadásul a honi szolgáltatókra vonatkoznak.
Engem kifejezetten a romániai piac szereplőinek egykori reagálásai érdekelnének, néhány mondatban összefoglalva.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Vangelis #8933 üzenetére
Ügyfélirritáció és visszatérő reklamációk miatt nem mennek bele szerintem. Nem akarják ellehetetleníteni a front irodákat/telefonos ügyfélszolgálatot. Lehet, hogy sokan azt mondják, hogy nem az adott településen akarják használni, de hidd el, azok lesznek akik a legtöbbször visszamennek kulturáltan érdeklődni/hisztizni/reklamálni (ki-ki a habitusa szerint)-
Bár más kérdés, hogy így tényleg nem lehetne priorizálni, csak ha az ÁSZF-ben is benne van, hogy pl. a szolgáltatás címen biztosítottnak kell lennie a 4G lefedettségnek.[link] (#8957) kchris78
Igen, de utána kerültek meghatározásra az EU-s hálózati netsemlegességet érintően olyan elvek, ami miatt sem pozitív, sem negatív értelemben nem lehet adatforgalom típusokat priorizálni, s pozitívan vagy negatívan megkülönböztetni sem.
Emiatt tűntek el a Voip tiltások is pl., de volt olyan, amikor még a telekomot is megakarták büntetni a Magenta 1 korlátlan film és tv opció miatt (mivel pozitív megkülönböztetés).
[link]
(#8954) kchris78Igen ám, de az apple-nél sosem ilyen egyszerű... Egy millió kritérium van, ami alapján ők ezt szoftver szintjén eldöntik, hogy biztosítják-e, vagy sem (telekomos is egy adott szoft. frissítés után vált elérhetővé anno). A miértre nincs válasz, az apple ilyen... nem véletlen volt sokáig egy szolgáltató csak, aki mindenben megfelelt a teljes körű támogatással történő forgalmazásban nekik... De attól még - ahogy a romániai példa is mutatja - évekig nem fognak megfelelni, s így az apple se fogja jóváhagyni.
Én aktívan dolgoztam a Telekomos 4G tesztüzem alatt (nem vagyok már telekomos, s nem vagyok elfogult sem, csak objektíven próbálom leírni az aggályaim), s láttam az első területeken a 'próbaidőszakokat'. az adott városokban teljesen más szintű volt a hálózat, kevés ez a frekvencia...
Valamint sokan elfelejtik azt, hogy egyre több ügyfél=egyre több aktiválás= és ezek a harmatgyenge cellák is beszűkülnek/más stabilitást mutathatnak majd.... Amikor inkább a szürke hályogokra fókuszálnak majd, akkor ezeket sem valószínű, hogy fejlesztik majd. Arról nem is beszélve, hogy ezek a kültéri lefedettségi állapotok is csak nagyon idilli rajzok csak a szép térképeken....
Azt nem is értem, hogy sok hozzászólásból kiderült az már, hogy 4G lefedettségről hanghívás esetén - mivel az adott készüléken a VoLTE nem elérhető - nem is tudnak telefonálni. Egyértelmű volt, hogy a 4g lefedettségnek és a 2G-nek más a lefedettségi térképe/paraméterei... nem illene erről is közzétenniük egy lefedettségi térképet/adatakat?
NMHH nem bünteti ezért őket?
Vagy az alábbiért?
Korlátlan mobilnetet hirdet, s ezzel megtéveszti a sim kártya aktiválókat is...
Holott ÁSZF szerint:
Kínált sávszélesség havi 50 GB belföldi adatmennyiség felhasználásáig (fel és letöltési sebesség)
22,1 Mbit/s - 7,5 Mbit/s*
Kínált sávszélesség havi 50 GB havi belföldi adatmennyiség felhasználása után (fel és letöltési sebesség)
256 kbit/s - 256 kbit/s1, Jogosulatlan ügyfélszerzés, téves tájékoztatás (attól függetlenül, hogy az alap szolgáltatásnak van-e díja vagy sem)
2, A fentiekben leírtaknak sem tesz eleget, az EU-s hálózati netsemlegesség alapelveit sérti. Nem véletlenül tűnt el a többi szolgáltatónál a netek lassítása...
NMHH ezért már most le csaphatna.... sok a következetlenség, látszik, hogy gyerekcipőben járnak, de ezek olyan alapvető dolgok, amiért más piaci szereplőknek szívesen a nyakát veszi a kérdéses 'szerv'...
Ja, s mondjatok egy fohászt, hogy a digi tudja szűrni azokat, akik jogosulatlanul hotspotként használják... pont az ilyen használók fogják elsődlegesen terhelni az egyébként még gyengusz rendszert... mert ezek azok, akik 1, folyamatosan szívesen használják 2, több eszközzel egyidejűleg akár... A Pannon-nak több évig ez nem ment rendesen anno
(persze létezik ezernyi kivétel, de az csak erősíti a szabályt...)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vangelis #8598 üzenetére
Ja, OK!
Az amúgy határeset. Mármint a névleges 22,1 Mbit/s. Pont belefér egy HD stream 13 Mbit/s-je, az SD meg pláne
DE! Sajnos a DIGI vásárolt sávja elég keskeny, így aztán a tényleges megkapott sávszél igencsak kérdéses.
Ráadásul az elején boldog-boldogtalan ráakaszkodik, mert a 0 Ft/hó nagy vonzerő lesz.
Szóval majd meglátjuk mennyi lesz az annyi!?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
DevKiller
senior tag
válasz Vangelis #8438 üzenetére
Mi sem vagyunk olyan rosszak, Nyugatnál sokkal jobbak.
Az egyből feltünt, hogy a határhoz közel Románia felé mennyire levan fedve, feletébb érdekes. Egyébként én sokat járok ki, és mindig észleli románba a telefonom a magyar DIGI-t..
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
csasaKKP
senior tag
válasz Vangelis #8252 üzenetére
*read-only mode off*
Én Barcikai vagyok és nincs. :/ Pedig szívesen kipróbálnám, mert Miskolcra rendszeresen ingázom. Sajna barcikán térő sem nagyon van, sőt... Ismerős Rohde & Schwarz-os kütyüivel futottunk egy kört, de... Miskolcon van normális szolgáltatás csak.
*read-only mode on*[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest