Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre_
újonc
Én is szegedi vagyok és hasonló jelenségeket tapasztalok!
Amikor megpróbáltam bejelenteni 1272 az "általános próbálta már újraindítani" mondaton kívül nem sok értelmes választ kaptam. Szerintük nincs helyi probléma.
Szerintem pedig lehet, ha már többünk is hasonló cipőben jár!
-
Pierre_
újonc
Újszeged Vedres utca.
Nem figyeltem mikor jelentkezett először a probléma, de könnyen lehet, hogy ahogy már említettétek a "nagy-csatorna-rendezések" óta.
Nálam két TV-n is jelentkezik a probléma az egyik egy DIGI+C HD2 -es STB-ről megy a másik egy Samsung SmartTV D6500-as sorozaton.
Ezért éreztem egy kicsit "kevésnek" az indítsa újra az STB-t, megoldási javaslatot.
-
Hfield22
csendes tag
-
Navika75
csendes tag
Nos,
Szeged
"örömmel" olvasom, hogy nem csak nálam van hasonló probléma Szegeden a digitalis tv adással.Nagyjából 3-4hete. .A jelenség ugyanaz,mint a többi szegedi problémásnál.Szakadozik,pár masodpercre eltűnő jelszint....ect..Eddig még nem jelentettem, gondoltam megoldják ,mivel 100% ,hogy nem nálam van a hiba,igy biztosra vettem másnál is jelentkezik.Volt már hasonló probléma ,jó régen, akkor tvnetwork volt még.Mint kiderült valami jel erősitő állt szinűltig a vizben....
Szeged,Makkosháza
-
Bogyi007
veterán
Hívd vissza őket és jelents be ANALÓG hibára!
Navika75
Javaslatom: Megbeszéltek egy találkozót a Tisza Lajos krt-ra a Centrum elé és onnan közösen mindhárman bementek az onnan pár lépésre található ügyfélszolgálati irodára és onnan addig el nem mentek amíg mindhárman le nem jelentitek ugyanazt a hibát, akkor már nekik is leesik a tantusz és foglalkoznak veletek...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
pedig jó párszor írtuk akinek nincs stb az analóg hibát jelentsen be a többit már a szerelővel megtudja beszélni.
de így van ingyért kapunk 20 HD cstornát meg a sok SD-t cserébe leszarják ha hibás.hiába van CI+ CAM valakinél csak az adott Filmcsatorna ha hibás azt javítják. minden más a szokásos 2500Ft.
Realme GT Master Edition
-
Hfield22
csendes tag
Teljesen igazad van. Nem akarom a digit védeni, megvédik ők magukat. Ráadásul mostanában nem is vagyok velük túl jóban. Viszont ár/érték arányban magasan a legjobbak. cserébe el kell viselnünk az adódó kellemetlenségeket. Ha működnek, akkor nagyon király. Jó minőséget és jól szolgáltatnak. Nade ha nem működik, vagy rossz minőségű a terjesztés, annak javítását nagyon nehéz belőlük kigyötörni. A jelenség általános, nem saját példa.
Ráadásul a digitális tévézés (SD vagy HD tökmindegy) sokkal hibaérzékenyebb. Az analógon pár éve kicsit csíkozott a meccs alatt, vagy esténként egy-egy adó moárés volt. Ettől még lehetett nézni. De a digitális az vagy van vagy egyáltalán nincs, blokkosodva nem lehet nézni semmit, az ember kivágja a tévét az ablakon dühében, olyan idegesítő tud lenni. A digitális tévézés ilyen mértékű elterjedésével nyilván megszaporodtak az efféle hibabejelentések.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Szintén ugyan ez a probléma nálam is, már azon is gondolkodtam, hogy lemondom a szolgáltatást minőségi hibák miatt.
Egyszerűen nézhetetlenek pl a viasat csatornái is, de szinte az összes csatornánál fenn áll a hiba kisebb nagyobb mértékben.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
törölt tag
Pedig itt a titok a tömegszerűség-ben van. Annak lenne meggyőző ereje.
A társalgás folyhat kulturált mederben, nem kell hogy nehézlovassági becsületsértések is elhangozzanak, csak a puszta tények.Például:
Vezérszónok: - Emelje fel a kezét az akinél kvázi azonos időben kockásodik a kép, azonos csatornán.
No, erre kb. 100 ember egyszerre fellendítené a karját a DIGI szegedi ügyfélszolgálatán.Ezt olyan szép jelenet lenne, hogy akár videón is megnézném a Youtube-on.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már, hogy ne kellene semmit sem csinálni.
Munkalap. Kiszállás. Bólogatás, hogy tényleg kockás.
Vissza a bázisra. Referálás a főnöknek. Tanakodás. Hátha mégis központi hiba?
... ha, már az x-edik helyen lokálisan minden rendben és még mindig kockásodik a kép.Ez neked semmi?
Bár kívülről úgy tűnhet, mint a semmittevés lázas tevékenységnek álcázva.Tetszik a videó. Pont a jelenlegi szegedi DIGIkábel problémamegoldást mintázza.
[ Szerkesztve ]
-
-
Multibit
nagyúr
copy con -os parancsokkal
Jaj, ne! Egy másik fórumon javasoltam valakinek a problémája megoldására az eac3to programot. Ketten is visszaírtak, hogy baj van, nem működik, csak felvillan egy fekete ablak. Mondom, persze, hiszen ez egy parancssoros program. Legnagyobb megdöbbenésemre jött a válasz, hogy ők ilyenről még sosem hallottak -
-
Bogyi007
veterán
Az max akkor lesz ha a vonatot nézed élőben - Bartók Intercity HD
Kelebián (Kiskunhalas és Tompai hálózat) sincs még a 714-en semmi....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zsolt501
nagyúr
Én az SD adók nagy részét kihajigáltam, amiknél a HD és az SD megegyező tartalommal rendelkezik, igy maradt 96+ 3 rádió adó (szintén Szeged).
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
Jó látom már én vagyok a hülye. De megtudom magyarázni
4 órán át állítottam be a CRT tévét, új keresés, csatornák elnevezése, sorrendbe rakása. A léptetés miatt tartott ilyen sokáig...soha többet nem hangolom azt a tévét.Szóval tudom a németek repültek csak éppen nem számoltam őket. Paprika tv van nálam.
Tehát 130 - 6 = 124
124 + 3 = 127 pipa!
user error.Realme GT Master Edition
-
zsolt501
nagyúr
Bizony működik, mert a szomszédom használ fax-ot a Digi hálózatán.
Az is igaz, hogy első körben nem akart rendesen működni, de utána ezt is megoldották.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Megteszi ha eljön az ideje. Nem tudjuk mit húznak, de ez percdíj felezés meg a 6 Ft-os percdíj elég komoly változás. Erre sem számított senki. Amíg a mobil szolgáltatók a 4G/LTE-vel van elfoglalva a Digi nagyon helyesen az árakkal operál ott ahol tud. Azt gondolom, hogy egy család életében sokkal fontosabb, hogy olcsón telefonáljanak - ergo olcsón hívjanak mobilt -, mint a csilli-villi 4G. (természetesen nem elvitatva a 4G fontosságát és az abban rejlő lehetőségeket). A mobil szolgáltatók egy kérdésre kifejtették, hogy ez a díjcsökkenés az előfizetőket nem érinti (kivéve Voda mert ők nem nyilatkoztak). A Digi ezt másként gondolja.
Amúgy nézzétek meg a többi vezetékes szolgáltató mennyiért adja a mobil irányú hívásait. Vigyázat! Elképesztő árakat is találhattok....[ Szerkesztve ]
-
zex
aktív tag
Most már letisztult előttem asszem... DVB-C-vel jön minden adás, csak ezek közül nem mind HD-s... Meg persze ott van az analóg is ami ha jól sejtem akkor semmivel sem több, vagyis a digitálisak között is megtalálhatóak azok a műsorok amik az analógon jönnek, csak a régebbi TV-k kedvéért még sugároznak ilyen formában is...
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Persze ebben igazad van, a T-nél is ugyanez a helyzet, ha előfizetek rá, akkor spórolok a többivel, így ha digi-re váltanék, ott is előfizetnék rá, ez nem is volt kérdés. De ott sem használnám, még a csábító percdíjak ellenére sem, ugyanis flottás előfizum van, az alá meg nem tudnak menni árban, kivéve persze a 0 forintos digi-s telefon hívása.
karicsek: köszi a tippet, de most spórolós módban vagyok a költözés miatt, valami olcsóbb megoldás érdekelne. (HDD-re nem kell költeni, az akad itthon "elfekvőben".)
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest