Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Le Mans Ultimate
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- War Thunder - MMO Combat Game
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Warhammer 40k - Inquisitor Martyr
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz GuruZone #2780 üzenetére
Most is az csak a csatornák nem tetszenek, de ez az én szoc. problémám.A DVB-T-n még jobb a képük, pedig 1/4 annyi sávszélen tolják, mint a ViDaNet adja (ők tudtommal a T-Sat-ról osztják).Az m1 viszont parádés minőség LCD-n (SamuB650) a DVB-T-n, 16:9-ben nyomják.A többi digitálist ezentúl csak ehhez tudom mérni.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Szaisztok!Érdekelnének győri tapasztalatok a Digikábel szolgáltatásával kapcsolatban.Stabilitás,megbizhatóság,ügyfélszolgálat,bekötés,szerelők digitális adás minősége,teló,számlázás.Szóval olyan globále átfogó kép, hogy általánosságban milyen szolgáltatást kap az ember a fő kábeles konkurenciához képest.(árkülönbséggel tisztában vagyok)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
másnál is szakadozik boxon a 85-ös és a 121-es freki?Érdekes néha meg jó..... Most is....
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
AXN HD nincsen tervben ?
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Most, hogy be és kikerültek új csatik a csatornaszerkesztéssel adódtak gondjaim a Samun. Hiába szerkesztem a csatikat PC-én.Mikor rátöltöm a tévére egy bizonyos csatira lépek akkor pár csatit - mindig ugyan azokat - eldobálja. Hiába töltöm vissza újra meg újra az eredmény ugyan az. Más is tapasztalja a hibát? Az az érdekes,hogy nálam korábban is volt ez a hiba ilyen csatorna "beteszem-kiveszemnél" aztán egyszter csak jó lett, pedig ugyan azt az editort használom.
-
trec12
addikt
válasz Kwisatzh #15065 üzenetére
Lehet a tévén is szerkeszteni, de PC-én szerkeszteni sokkal praktikusabb és ráadásul gyorsabb is...Az a gyanúm, hogy itt nem a tévével/szerkesztővel van probléma. Mint írtam alapból minden okés ezzel a dologgal, de mikor a csatornákat megkeveri a Digi akkor ez van egy darabig...A tévén még nem próbáltam átrakni a csatikat lehet úgy megmaradnak, de ott meg modom macerásabb az egész...Akkor viszont mégis a progival lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Nézzétek meg legyetek szívesek, hogy a Bartók és a Petőfi rádió név alatt a csatorna nevének megfelelő műsor megy-e. Úgy tűnik a csatornák nevei fel vannak cserélve. Nálam biztosan. A digis boxon és DVB-C-és tévén is. Köszi !
Más. Az EPG nálatok is rossz?[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz unravel #17208 üzenetére
Azt írtam "Más" azaz más téma. A kérdés a tévécsatikra vonatkozott. Nem az EPG-vel van gond az említett rádióknál mivel tényleg nincs is de ezt én is tudom. Vili ? Addig is kukkancsd meg a kérdesemet még egyszer és a ha van időd légyszi nézd meg nálad mi újság vele! Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Telefon témához:
Hát én meg pont úgy vagyok, hogy akit csak lehet vezetékesen hívok. Digifon500 csomagom van. Belföldi normál díjazású szám hívása korlátlanul díjmentes, mobil 25Ft/perc természetesen másodperc alapú elszámolással. Ezt sem mondanám rossznak. Ja és a 0621-es számok hívása is díjmentes a Neoé biztosan. Érdekes, hogy a 0640-es hívásért viszont számláznak. Ennél jobb ár-érték arányú "vezetékes" szolgáltatás szerintem nem létezik a piacon. Ráadásul a Digi telefonszolgáltatása számos kényelmi szolgáltatás is nyújt. Egy baj van vele, hogy sajnos megszüntették. Akinek volt annak meghagyták. Sokan orrolnak a Digire az RTL II meg a Disco csatik miatt, de még így is messze ennek a szolgáltatónak van a összességében a legjobb ajánlata. Ez persze csak az én véleményem....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz lehasznalo #18930 üzenetére
Nálunk is volt ilyen bithiba probléma a közszolgálati sávon. A lépcsőházi erősítőn kellett állítani. Kijött a szerelő ránézett a tévére egyből mondta ez a gond....Állított az erősítőn utána tényleg megszűnt a probléma.
Persze ez nem jelenti azt, hogy másnál is ez okozza a gondot, de hátha....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz spetya72 #19147 üzenetére
A Transporder listánál a keresés vége helyett válaszd a legördülő menűnél: Kabel (QAM 256) majd Scan Range aztán türelem...
Ha ez megvan akkor a 121,5 és128,5 -re pedig a keresés vége opció maradjon mint a linkelt képen, de a Symbolrates-hez kézzel írd oda 6000 és csak ez legyen ott. Írd be a frekiket 121,5 end-nek a 128,5-öt, majd Scan Range. Előtte felül a legördülő Target Root menűnél válaszd ki a dátumot, hogy oda tegye az új frekiket ahova előzőleg az összes többit.
[ Szerkesztve ]
-
-
trec12
addikt
Ma néztem a Top Geart a BBC Knowedge-n. Az egyik adás magyar szinkronja egy másik részé volt. Ez nem az első eset. Ti is tapasztaljátok ?
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Watt25 #19915 üzenetére
Win8 alatt meg a drivert felismeri hibátlanul de amikor a csatorna hangolást elindítom lefagy a pi-ba az egész Windows aztán újraindul....Gyakorlatilag így csak porfogó jelenleg ez a kis szuper cucc. Tépem a hajam mert így nem tudom használni. Van tippetek mi a fenét lehet trükközni, hogy jó legyen? Míg megvolt a régi Win7-es gépem ott hibátlanul működött.....
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Nem volt hűségem (mindhárom szolgáltatásom van), szintén megkaptam az okos csomagot.....
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz digikábeles #21335 üzenetére
Igazad van a Digifon500-al kapcsolatban. Viszont én már nem tudtam kihasználni igazán így az okos csomaggal elég jó megtakarítást értem el. Ettől függetlenül sajnálom mert ilyen tuti csomag talán nincsen még egy és nem is lesz. Már mindenki inkább mobilozik pedig Mo-on elég drága. (legalábbis a publikus csomagok)
-
trec12
addikt
válasz digikábeles #21348 üzenetére
Igen de szerintem ez a havidíj azoknak van akik csak telefonra fizetnek elő a Diginél. Egyébként még havi 1000-1500-ért megérné egy korlátlan csomag. Nálunk a helyi kábeles konkurenciánál egy ilyen "korlátlan" csomag 2600/hó és havi 50 óra 2 év hűségre. Benne a mobilhívások díja ráadásul nagyon drága.....
[link][ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz SG3rg0 #21385 üzenetére
Nekem ha gondom volt a Digikábellel beugrottam az üf-re. De. v. du. menjen-e a szerelő és ott mikor? Aznap megoldották mindig. De erre ritkán volt szükség meg nyugtalak. A Minimaxon, hogy szinte a kezdetektől miért nincsen kapcsolójel az viszont annál érdekesebb..... Érdekes, hogy néha jó volt....
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Tegnap még az AXN azt írta valakinek a Face oldalán, hogy remélik hamarosan jó hírrel szolgálhatnak. Ma simán kirakta a Digi a csatornalistából...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Az AXN hivatalos Face oldalán nemrég válaszoltak többeknek is miszerint még mindig tartanak az egyeztetések a Digivel...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Inkább az Ozone-t tenné be Digi kábelre is. Anno sokan kérték mikor Life bekerült kábelre dehát a Digi erre fittyet hányt. Azt mondjuk nem értem miért nem az OzoneNetwork HD-sodik inkább?
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Flashget #22021 üzenetére
Reméljük lesz M3. Egyébként az AXN szinte minden nap írta a Face oldalán kérdésekre válaszolva, hogy tartanak a tárgyalások mintegy sugalva, hogy talán visszatérnek a Digihez. De a pár nappal ezelőtti ilyen kérdésre már nem válaszoltak szerintem itt vége a dalnak.
Más. A Minimax nálatok is fix 16:9?[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Flashget #22030 üzenetére
Amúgy Te érted ezt az akkor is 3100/hó történetet? Ez kőbe van vésve és kész..? Mi ennek az értelme? Ha pár százast rádobnának csatorna bővítés miatt, akkor is messze a legolcsóbbak között vannak ha nem a legolcsóbbak, hiszen ez csak a listaár....
Nem menne a cirkusz pár havonta....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Flashget #22035 üzenetére
Eddig én is eljutottam. Az ár az csak egy dolog ám kétségtelen jelentős tényező. Miért? A környezetemben egy ismerőst agitáltam a Digi-re de a helyi konkurenciát választotta. Némileg drágább de még megfizethető. Mi volt az oka? A Digi kivette a Disco csatikat. Másik két ismerősömnek lejárt a hűsége nem jöttek át a Digihez. Rád biznám kitaláld mi volt az oka. De ezért le is írom: nincsen Discovery. Ez pedig három potenciális előfizető volt akik gondolkodtak a váltáson. Most az AXN miatt megint lehetnek ilyen történetek.....
Szóval úgy látom van itt egy réteg akiket elvesztenek........[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Linux kezdőknek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Windows Server 2012
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 200 8GB/256GB Green ÚJ BONTATLAN Független ,Dobozos Garanciás 2026.11.21-ig. BONTATLAN..ÚJ....
- Általam hibásnak ítélt memória modulok egyben eladók!
- Dell PrecisionTower 5810 Intel xeon es-1620v3 3,5ghz 8gb ddr4 Gtx1050 4gb ddr5
- HP Victus 16-s0001nh Gaming Laptop
- Új ANBERNIC RG503 Retro játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest