-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prokxy
veterán
Van bármi reális esélye annak, hogy az 1 hónapja vásárolt kieg-et visszamondjam PS5 esetében? Szabályok szerint nem sok, de megérhet egy telefont, mail az ügyfélszolgálat felé? Elv meg sem jelent még, kvázi nem játszottam vele...csak ugye a skin, platinum az ingame tartalom. PC-re venném meg, nekem az is jó, ha a Blizz átrakja arra a fiókomra
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Beretvás #23232 üzenetére
Nemtom, én most eléggé bele vagyok merülve a Space Marine 2-be, nem tudom mikor fut ki nálam. Lehet el sem kezdem az S6-ot egyelőre, meglátjuk addig kitart-e a SM2 tartalma.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz MegalodonS #23139 üzenetére
Ha addig kifullad nálam a Space Marine 2, akkor bármikor
-
prokxy
veterán
Igaz, de előzetesek alapján jók a skillek és a új kasztokat én mindig felhúztam 0-tól 50-ig soloban, 1x, hogy megismerjem. Meg vélhetően erős is lesz, ha már róla is szól a dlc
btw lvl100 a wiz-em és még nagyjából erős is. De ennyi volt, majd helyettem tolod azt.
-
prokxy
veterán
válasz malacka87 #23068 üzenetére
S6-ban lehet bármi OP, én az új karival megyek elég sokat majd.
Az lesz a main. Szigorúan solo-ban az elején, minden skillt kipróbálva. Utána jöhet a party és a farmolás. Aztán az alt a barb lesz vélhetően.
De jah, a rúnák sokféle lehetőséget kínálnak majd.szerk: gondoltam megnézem a PTR-t...125GB? Jön le vele az új COD is vagy mi?
szerk2: vmi patching volt, már csak 45...[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Raxx-t néztem, elég sok új dolog van, de igen sok finomításra szorul.
Ír a tesztből egy doksit, érdemes majd megnézni.
Nekem a stream alapján tetszik a 2.0, varom a dlc-t.Új területre nem lehet még bemenni.
-
prokxy
veterán
válasz ProEvoFan #22945 üzenetére
Nekem tegnap lett meg a 100 az LS sorcival (is), ezzel elég volt a D4-ből kicsit, talán a kieg-ig.
Néha be-belépek, még isminek segítek überezni egyik este, de ennyi volt. S6-ban tali.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz LittleBoss67 #22835 üzenetére
Nem fogja egyelőre ez tuti.
-
prokxy
veterán
Vki jön most pár kör tormented boss-ra?
-
prokxy
veterán
válasz Lokids #22821 üzenetére
Kell sok lucky hit + az Umbra tőr, ha az sem elég, akkor van az Innervation passzív, rakj arra 1-3 pontot és nem lesz gondod.
szerk: boogie, proevo: tegnap nem jött össze semmi közös móka, ma nekifuthatunk újra
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Hangfalképű #22716 üzenetére
Persze, 8 körül vagyok azt segítek.
-
prokxy
veterán
válasz boogie84 #22693 üzenetére
Nekem csak ennyi kacatom van az über bossokhoz:
Vélhetően ez nem lesz elég. Veszek du, ha mondjátok mi a terv vagy ha adtok el, nekem az is jó. Vagy ha megy más helyettem, aki nem ilyen körülményes, az isOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz ProEvoFan #22575 üzenetére
Bocs a maiért, hogy nem tudtam jönni. A gyerek játszott a PC-n azt az restartolt. Bármi komolyabb GPU terhelés van, instant restart. Azt próbáltam megoldani neki, de nem jött össze. Volt driver update, event viewer-ben semmi error nincs,kábeleket megmozgattam. Semmi változás. Holnap kicserélem a tápkábelt ami a gpu-psu között megy, ha az sem segit, akkor szervíz. Hosszú hétvégi "nyaralás" előtt a gép tápján a kapcsolót lenyomtam, ma meg vissza. Előtte semmi gond nem volt, ma meg ez fogad, nem vágom. :/
-
prokxy
veterán
A mától induló goblinok hadával hol lehet majd talizni?
NMD, HT és mapon bárhol. De pl. hordában gondolom nem. Legutóbb hol lehetett őket a legjobban farmolni?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz grimm2015 #22610 üzenetére
Ne kérdezd, nekem ez a része sokkal jobban bejön. Ha kell a jobb gear, ha kevés a zseton, akkor megyek solo hordát azt item ládát nyitogatok. Ha vmit MW-özni kell, de elfogyott a 8-9e neatherion, akkor csapatban tolom, vagy ha kell a stone.
Nem tudom, nekem a pit 100x jobban tetszik, néha farmolom, néha push-olom, a T8 után ha lesz szint, azt nyomom majd. Amit nem csinálok, ha fene fenét eszik sem, az a helltide.
Egyik este viszont free carry-ben húztam nemtom hány randomot NMD100-ban.
A cuccaim nagyon már nem tudom hova fejleszteni, lehet apró javulás, de igen ütős gearem van. Olyan pici eséllyel lesz jobb, hogy kb már nem is ad hozzá semmit.
Lényeg a játékban ,hogy szórakoztasson, nekem ez pedig mikor-mi.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ProEvoFan #22607 üzenetére
Gz. Nekem ennyi soloban nem jön össze, mert a Dash helyett sebzés van betéve, a smoke gránát. Azt nem érek oda időben a eventre.
Ez a hordát keveset tolom, egyszerűen soloban unom, publicban meg az item ládák nyitogatását nem kedvelik, más nekem meg nem kell onnan.
Így maradt ez a full dam build, 125-ös pitet farmolom meg überezek.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Este 9-től tormented boss rota? Csatlakozik vki?
-
prokxy
veterán
Egyik este amikor innen 3 Kollégával toltuk az übereket és nekem annyi sok mythic esett (ja nem ), akkor vki keresett Ubracrux-ot.
Ma pottyant egy, ha gondolja írjon rám azt odaadom.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz boogie84 #22438 üzenetére
Akkor mára pihen.
10/10-nél tartottam T8-on, úgy "örültem" neki...PS restart, 4/10-nél megint. Még jó, hogy nem HC-zok, mint régen...most biztos kihullott volna a hajam. Akkor is egy több 100 órás kari ment a levesbe ilyen miatt, akkor megfogadtam, hogy soha többet.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Csak nekem DC-zik a PS5 D4 alatt? Minden megy itthon, csak a Dio4 nem...
-
-
prokxy
veterán
válasz grimm2015 #22372 üzenetére
Naja, benne van, csak adott löketet az a pár cucc, ami esett és a társaság akikkel játszom.
Néha elmegy a kedv, kell egy kis szünet vagy a fenti löket, szerencse és látod, most is tolom.szerk: fél 9 óta überezünk, 2 mythic esett...szóval ciki
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Igen, láttam. Ahelyett inkább chance to daze-t tettem rá, az ulti így is gyorsan visszajön.
Necro nem kell, nem az én világom. Próbáltam S4-ben a minion-osat, lehet a Bone Spear kellett volna előző season-ökben, mikor még erős volt, az talán bejön.btw. venni akartam mat-ot zirhez, a blood 11mil/db? bolondok ezek.
-
prokxy
veterán
válasz boogie84 #22313 üzenetére
Persze, szóljatok, segítek bármiben. Ha van mat, akkor este, du is akár.
szerk: horda is részemről ok, csak ott az esetleges ibolya alulról szagolása miatt a kolléga nem kap XP-t.De matokat veszek ma sztem, csak mondjátok meg mi a legjobb boss drop szempontjától. Duriel meg a Zir tudomásom szerint. /legalábbis asszem azok dobnak több loot-ot, ami miatt a mythic-ek esélye is nagyobb, de lehet hülyeség /
[ Szerkesztve ]
-
-
prokxy
veterán
Nemtom hogyan tovább...
- WW barbival kezdtem, 12/12-es, igen jó cuccokban, de nem vmi ütős így sem, áttértem rugóra
- a tolvaj drágám igen jó cuccokban van, kb semmi nem kihívás, bossok mind letolva, T8 farm megy, T120 cél megvolt
- Hordából mat nem kell, max az itemeket lehetne eladni, ja meg a gold
Most vagy kezdek egy másik karaktert /mondjuk egy sorcit vagy druidát/, vagy csinálom azt, amit S4 végén: lesem a Trade chat-et és ott segítek, vagy a DC Free carry-be bemegyek és húzom a népet vagy pihentetem kicsit, hátha bejön a SW outlaws.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Reinhardt #22301 üzenetére
Sajnálom...én levontam a következtetést:
- Edge-t többet nem kell hívni, mert az S6-os unique-k is kiestek neki
- angolul kell panaszkodni és potyog
- nekem kell még matot farmolniKitartás, messze még a vége.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Reinhardt #22247 üzenetére
Igen, trade-re gondolok.
Most lett sok új item, azokat pörgettem, csak az amulettre ment el 6-800m, stb. Kell a mati még a MW-re, mert 2-3 cuccomon nem az igazi. Tegnap lett egy GA lucky-s fist if fate, még hozzá sem nyúltam.
Meg a stone-okat adogatom el.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Az a druid, ami villámokat szórt az erős volt, fent is van barilistán, mondta hogy ma megyünk megint
Persze, ha leszek, szólok Neked is és proevo-nak is.
Most lehet item-es ládákat nyitok, mert kellene adnom cuccokat, kevés a zseton.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Desecrator one hit kill-ről nincs benne szó, sokunkat kb csak ez öl meg a hordában.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Nagyon beteg ez az Andariel Barrage rugó... T8 már nagyon sima és élvezetes játszani vele.
Elég jó cuccok lettek a napokban hozzá.
Ha vki akar majd menni T8-akat, szóljatok.
Ma 4-es partyban 1000+os kör egymás után 2x.
-
prokxy
veterán
Összeraktam az Andariel Barrage rugót, pár cucc nem az igazi, fegyó, nadrág, van ami nem GA-s pls Umbra tőr, de a pit120 igen szépen és gyorsan lement.
T7 bazi sima, T8 hordát nem próbáltam még. Pit101-en 6s max a boss, 120-on 30s körül volt. Van még mit finomítani rajta, de egyelőre gold hiányában vagyok. Main volt ugye a barb, arra minden elment.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Az Andariel rugót próbálgatom, minden kacat, megvan hozzá, de nem érzem azt a bazi nagy DPS-t benne. Ma lett meg a unique tőr, lvl85-ös vagyok NMD 100 szépen lemegy.
Ami a bajom vele, hogy az Energy-ből kifogyok, nem vágom hogy lehet ezt a Barrage skill-s spam-elni.
-
prokxy
veterán
Kedvet kaptam a Sorcihoz...utoljára D3-ban toltam vele, de az sem volt hosszú életű
Tudnátok linkelni egy olyan build-et, amivel a T7-T8 hozható? /Főleg aki nagy Sorcis, pl Daniék /
Ez a fagyos, lightning-os tetszik, de olyan kellene, ami bevált. Skill-ekkel, paragon táblával, item enchant-olással és tempering-gel, ha lehet.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Vkinek van egy jobb Fist of Fate-je kölcsönbe/eladásra?
Ami fontos, hogy a Lucky 40% körül legyen és a spec stat 270+. Meg szeretném nézni a mit tud ezzel kezdeni a WW barb boss-on.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
2 godroll fegyó és egy ilyen amulettem ment a lecsóba..kezdem feladni, de komolyan...rohadtul elmegy a kedvem ezen baromságok miatt.
1x adta be a Crit dam-ot, miért is tenné...
-
prokxy
veterán
válasz MegalodonS #21896 üzenetére
Igazán nincs mit. Bármikor - ha vagyok -segítek.
-
prokxy
veterán
válasz malacka87 #21848 üzenetére
Próbából Tormented Varshan bácsinak nekimentem a WW barbimmal és szépen megpusztult. Nem úgy, mint a S4-es Bleed Bash-emmel, de nagyon gyorsan lement a HP-ja.
Rob Boss Killer Grandpapa buildjét használom.Szerk: Hordára csak a gyűrűt cserélem a CD-k miatt, azon kívül nem változtatok semmit.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Azt lehet tudni, hogy hányas Pit boss felel meg egy Uber bossnak? HP és Resistance egyforma lehet?
-
prokxy
veterán
válasz malacka87 #21848 üzenetére
Nálam a WW barbi a pit 100-as run 1,5 perc a bossig, az pedig kb 45-50mp.
Csak az Unique-k és a fegyóm 12/12.
Az, h über bossal mit csinál, nemsokára megnézem soloban. Eddig mindig csak partyban toltamOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Már a 2. 2h Mace-m megy a kukába, mert nem adja be a Crit dam-ot...egyszerűen ez hihetetlen...Örül a paraszt, hogy végre megvan a godroll, majd izgul, hogy a temper-elés miatt lesz-e belőle salvage vagy sem...miért nem lehet akár az előző roll-t megtartani, mert még a vulnerable talán jó lenne, de overpower dam és társaival semmit nem érek.
-
prokxy
veterán
válasz MegalodonS #21824 üzenetére
Este 10 körül tudok jönni, ha minden klappol. Max holnap,ha addig más nem jelentkezik.
De én keresnék egy rota-t és akkor pl. 2 környi mat-ból lenne 8 kill.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Ez jó kör volt
-
prokxy
veterán
válasz CptAdamica #21683 üzenetére
Szép, ha az a tormented volt.
Ha a sima, az is jó persze, de sokkal könnyebb.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Nagyon casual lett a game...eddig azért az uber bossokhoz kellett idő...már tegnap egy wiz 4p partyban lesolozta, mi 3-an feküdtünk.
21h volt neki benne. A loot meg, érdekes: kb 9-10 kör lehetett összesen, ebből 3 Tyrael chest, egyik sima, 1 GA-s , uccsó 2GA-s. Nekem nem esett semmi /rohadna meg / közben minden boss matim elfogyott.
Lelombozott megmondom őszintén. Egyrészt ez, hogy 1 napos karakterrel 4p-s partyban a legnehezebb bossokat leszedi a srác egyedül. Másrészt, hogy ilyen nagy lett a legjobb és legritkább item-ek drop rate-je.
Összességében a bajom az, hogy nincs benne kihívás.
Mi maradt? Ismi 14 órás karival tier6-os hordát farmol.
Egyik DC szerveren már tele van LFG tormented boss bejegyzésekkel és 2 napja indult a season. Nekem ez így kicsit gáz...értem én, hogy a Z gen nem tud várni, meg minden azonnal kell, kell a sikerélmény, de basszus, ne 1 nap alatt legyen már meg minden.El is ment a kedvem az egésztől, a season passt kihúzom maxra azt S6-ig lehet pihiztetem a játékot. :/
Szerk: biztosan belém lehet kötni, hogy hülyeséget írok, rosszul gondolom. Benne van simán. Viszont azt vártam,hogy azért a pár dologért "küzdeni" kell, legyen értelme a farmolásnak, itemek szintezésének...2 nap alatt megvan sokaknak a shako meg a tyrael és egy rakat ga item jó rollokkal, lvl100 és a season pass. Akkor mi a töknek toljuk hetekig?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
PC-n először leszedett egy 194MB-ot, utána tölt 4.93GB-ot. Ez utóbbi 50-60kb/s-kel jön...ollé
-
prokxy
veterán
válasz -FreaK- #21576 üzenetére
Ezt találtam hozzá:
As is usually the case for all of the game's seasonal updates, you can download the patch early, essentially preloading Diablo 4 Season 5 ahead of time at 5pm BST / 12pm EDT / 9am PDT. That's only a one-hour head start mind you, and combined with a file size that could weigh in at somewhere between 8GB and 11GB – judging by the past three seasons' file sizes.Ez az 5pm bst az nálunk 18:00. De hogy ez igaz-e vagy sem, nem tudom.
-
prokxy
veterán
Mikor szokott érkezni a patch kb? 7-kor indul a szezon, előtte 1-2 órával? Vagy van fix időpont?
-
prokxy
veterán
Nálam ez a WW barbi lesz + a Barrage rugó a befutó.
Nekem fontos, hogy single target-re nagy sebzés legyen, mellette meg a speedfarmot tudja. Utóbbival fogok über bossozni, Barb-bal pedig szintezni a cuccokat. Persze ha a WW erős lesz vagy a Flay, akkor megy a rugó a levesbe.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz MegalodonS #21516 üzenetére
Jaja, nekem csak 1 hónap lesz vélhetően, mert jön a SW Outlaws.
Ez most nem lesz annyira "komolyan" véve, legyen meg a Season pass és a Journey azt ennyiOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
17p azt indul a stream: YT
-
prokxy
veterán
válasz Khaosz55 #21446 üzenetére
Akkor csak 12. A non season-ös Druidám pár item-je Legacy cuccokban van, olyan 90-es NM dungeon biztosan megy, anno a 100 sima volt, de most nem vmi bika...azt a 12-t szívesen odaadom.
-
prokxy
veterán
Most néztem ezt a S5-ről szóló belsős videót, 4:02-től a várható kaszt erősségei szinteket taglalja: Sorc, Druid, Rogie, Necro, Barb.
A Dio4-et rugóval kezdtem, de nagyon bejött a Barb is, e kettő között fogok dönteni. Lehet main lesz a kis speedy, késes Zsivány, alt pedig egy ww-s Barbi.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz rumkola #21421 üzenetére
már nézem is.
A S4-ben is bajban voltam az olyan item-mel, pl 2H Mace, hogy a %DAM mennyire szükséges/ajánlott rá egy fő stat + Crit Dam mellé.
Egyik fegyómon áttekertem HP-ra, de nem tudtam megállapítani, hogy most ezzel gyengébb lettem-e vagy sem. Nem egzaktak a számok sajnos.Azt vágom, hogy pl. a Close dam a Bleed-be nem számolódik bele Barb esetén, ezért kell a Berserk dam helyette vagy a Crit dam ugye a Rogue temperrel, de ezzel a %Dam-mal mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
A Season 5-ről van már vmi infó? Mik lesznek az aktualitások? /mik változnak, mi lesz az újdonság, stb/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Spórolós topik
- Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...