-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz LittleBoss67 #23532 üzenetére
Nem tudom ez kellet-e, de megy
-
SQX_Barto
addikt
válasz LittleBoss67 #23503 üzenetére
Valami gebasz van a jatekkal igy effektive kizartak a jatekosokat, amig megoldjak a dolgot. Kesik a season 1-2 orat legalabb.
[link][ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
savior
őstag
válasz LittleBoss67 #23291 üzenetére
Tyrael Might páncél?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
prokxy
veterán
válasz LittleBoss67 #22835 üzenetére
Nem fogja egyelőre ez tuti.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mcwolf79
veterán
válasz LittleBoss67 #22451 üzenetére
Én előző szezonban pulwerize Macit húztam . Most 50-ig szintén az ment , utána átálltam a Lightning build-re, és elég baxo. Life on hit, mindenféle healing, és a megfelelő aspect-tel gyakorlatilag folyamatosan megy a vihar .
[link]
Ez alapján csináltam , és tényleg jó . Maxroll-on is van hasonló , de olyan gear igénnyel , hogy az 100-iig úgysem lesz meg (még utána is kérdéses )[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
savior
őstag
válasz LittleBoss67 #22451 üzenetére
Levelingre pl: [link]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
t72killer
titán
válasz LittleBoss67 #18856 üzenetére
Én még partvonalon, dio4-ben mennyire jellemzőek a fire ill fire+frozen immunis bossok?
Engem valahogy ez tart vissza a sorcitól.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
GoTReX
őstag
válasz LittleBoss67 #18796 üzenetére
Szia!
Látom te is Xboxon játszol. Van olyan opció a Diablo 4 SeasonPass-ra hogy szintén havonta vonódjon, mint a GamePass?
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Janusz001
őstag
válasz LittleBoss67 #18796 üzenetére
Csinálja itt is boxon.
-
félisten
válasz LittleBoss67 #18767 üzenetére
Wut?
37 voltam amikor átmentem T3-ra, de még akkor se volt gondom.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #18203 üzenetére
Tempest Roar (könnyen esik Durielből)
Unsung Ascetic's Wraps (nekem elsőként ICE dobta, segítek lenyomni ICE-t ha nem megy, és van bőven matim hozzá)
Tibault's Will (Duriel... csak a damage miatt használom, igaz h a gyűrűvel párosítva ad spiritet is)
Hunter's Zenith (rengeteg helyről esik, Grigoire simán dobja és könnyű leütni, de ha kell segítek)
Ring of Starless Skies (uber unique, nekem sincs és mégis kiváló a build)A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #18187 üzenetére
Nem tudom hogy lehet h ebben a szezonban resource problémád van. A pók megoldja... gyakorlatilag végtelen resource...
Használd így. Max res gen és max damage:Tempest roar pedig hamar kiesik Durieltől... Battlenet appban csináltunk csoportot... ha nem megy egyedül akk lesznek akik segítenek...
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #18185 üzenetére
Ahogy érzed, amit linkeltem nem h lemegy a 100-as, hanem csak 90+ sigileket kapok, és legtöbb esetben a 100-as marad meg. Ahogy neked kényelmes...
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz LittleBoss67 #18182 üzenetére
A kulcs a Tempest Roar sisak, A storm skilleket werewolf skillekke valtoztatja
A játék az nem játék!
-
CptAdamica
veterán
válasz LittleBoss67 #18180 üzenetére
Ha jól tudom, akkor basic skill használatánál nem változtat át farkasra.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Janusz001
őstag
válasz LittleBoss67 #18066 üzenetére
-
5150head
senior tag
válasz LittleBoss67 #17972 üzenetére
Akkor értenék egyet, ha máshonnan is esne nagyobb eséllyel. Mivel Durielen esik, ezért ez azoknak jó, akiket még nem égetett ki Duriel.
Nem tudom mennyit farmoltad Duriel, de vagyunk itt egy páran, akik 500+ ölésen is túl vannak /season mire meglett az az egy vágyott cucc.
Aki akar továbbra is mehetni Durielt, ha "kihívásra" vágyik. Én a 20mp-es Duriel runokat nem mondanám annak. -
5150head
senior tag
válasz LittleBoss67 #17935 üzenetére
Én a maxrollos penshotot nyomom. Eddig nincs gond vele, azt érzem, hogy kell a gear hozzá, meg tudni kell vele játszani/ugrabugrálni. Nem annyira buta mint a hota (előző seasonben azt nyomtam)
Annyit hozzáteszek, hogy még lvl80-85 körül vagyok. 45 körüli vaultokat futottam eddig. 800 körüli itemekkel, amik között pl a chest nem is jó statokkal van.
Ha pl a mob packból penshot után marad 1-2, arra is a rapidot szoktam ellőni. Tetszik, hogy a dmg aránylag konstans.
Nem vagyok túl motivált ebben a seasonben, uh ez meglátszik -
Shokkolo
addikt
DH-val felejtsd el az overpowert, az nem az a kari
Crit chance / crit dmg / core skill dmg lesznek a barátaid
A sebzése nem rosz, de "fel kell építeni".
Én előző seasonbe toltam, akkor eltoltam az egyik imbuementet,
dash-el szépen rá a bossra, és amikor megvolt a 3 combo point akkor jött a rapid fire.
És utáan csak rapid fire, de mindig 3 combo ponttal, és ahogy lehetett imbuement-el.
Ezzel ment minden, lillith is.
- Ne pocsékold a resource-ot, mindig cska akkor skillezz, ha megvan a 3 combo pont
- bossra a penetrating alapvetően sajnos elég kicsit sebez, single targetre rapid fire.
Én azt a verziót szerettem, ahol shadow és ice imbu. is használatban volt."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mephi666
nagyúr
válasz LittleBoss67 #17951 üzenetére
orberrel pedig én anélkül csináltam nm100at és über lilith-et a shako csak akkor lett meg, amikor már minden megvolt és kb semmit nem számított... blizzessel lvl92 óta ölögetem most durielt, mert most csak pár kommerszebb cucc kellene tőle (blue rose és gatya... persze nem ezeket dobálta, hanem godslayer-eket) ...vault-ot meg 45-50 közöttieket pörgetek... elég masszív ez a kombó: ha azt nem nézzük, hogy world boss-ok egyhitelgettek, amikor kicsi szinttel és nagy önbizalommal futottam nekik, akkor tán 3-szor haltam (saját hülyeségből/figyelmetlenségből)
...nekem legjobban az fáj, hogy nem lehet lementeni buildeket mint d3-ban, így előbb fogok felhúzni +1 sorcit meteorral, minthogy ezt átpakoljam ...fagyosp*csa mellé húzok egy tuzesp*csa-t is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bozont
veterán
Én ez alapján megyek, bár azért nem követem 100%-ban a skilleket és aspecteket pl, de van hely kicsit az ízlés szerinti játékra. Egyedül a paragon táblát követem pontosan. Eddig jól elvagyok, lvl85 és azért a cuccok is csak elmegy kategória (van még egy két lvl60 sacred is ). Legutóbb rápróbáltam a lvl30 nightmare vaultra, az nem probléma. Meg lemegy Varshan és Grigorie is. Egyszer jött lv25-26 körüli vaultban Butcher is, nem okozott problémát.
De előbb fiend rose-t kell farmolnom, van pár frissebb cucc a ládában de mindegyiken forgatni kell valamit hogy feltudjam venni.
Én, amíg fejlődöm, CHC, CHD, +core dmg, +vulnareable dmg, +total armor dolgokat részesítem előnyben. Na meg persze a resistek, az is nagyon fontos a túlélés szempontjából. Már a fire, poison, shadow 70%-on állnak, a lightning és cold 50-60% körül és már nem egyhitelnek a különböző elite, boss képességek. -
boogie84
veterán
A Vaultban felbukkanó Malfasz az nem ugyan az ahonnan esik a unique rúna. Az csak egy sima boss mocskos sok élettel.
Am én Blizzard Sorcival megyek.#17936jozefgucci1
Az Endgame Ubers és a No Ubers ezek endgame buildek felhúzott paragonnal. Neked még bőven a levelinget kell csinálni, vagy másik buildet.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #17921 üzenetére
T50-60 Vaultok nem is biztos h dobnak 925-ös itemeket. Ahogy mások is írták 75-80-tól már sokat! Mivel az itemek miatt jobban megéri Vaultot menni így én inkább a fejlődés miatt (itemek) azokat tolom csak.
Nyilván a szivatós affixeket töri az ember... (nálam még nincs Tibaults Will, de a 100-as Vault sima liba).[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz LittleBoss67 #17921 üzenetére
A sima dungeonok dropja siralmas... a vaultok sokkal jobban és a 70+ (74-5-6) már rengeteg 925-öst dob.
Ha nem megy egyedül, szerintem kérj itt segítséget, segítünk.
Ha gondolod én is tudok veled menni jópárat, szivesen"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #17914 üzenetére
Sigilt kell gyartani hozza. Vagy nem ertem neked h nem esik 925-os item.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz LittleBoss67 #17914 üzenetére
80+ os vaultok tényleg 90% fölött dobálják a 925-ös itemeket.
Illetve duriel, na az csak 925"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #17910 üzenetére
80 feletti vaultok és dungik elég sok 925-öt adnak. Nyilván minél magasabb szintűt mész annál több lesz benne a 925.
-
Bennyboy
őstag
válasz LittleBoss67 #17747 üzenetére
nálam pc-n is legfrissebb nvidia driverrel. Igazából meg sem lepődőm, leépül a játék
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
grimm2015
senior tag
-
Shokkolo
addikt
válasz LittleBoss67 #17557 üzenetére
Én is alkalmazkodtam ahhoz ami van, végülis szegény ember vízzel főz
Összesen 3x sikerült megcsinálni a lvl 1 Zyr -t
Sebaj, majd az S3 hátha kárpótol
(bár a bicska kínyilt mikor az egyik esti random partimban közölte a sorci, hogy neki konkrétan a legelső duriele dobta a harlequin-t
és realtív easy módban farmolja a 14-es zyr dungeont )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz LittleBoss67 #17550 üzenetére
A penetrating shotos van most nekem.
Alapvetően imádom, és mindenre is jó, de valamiért nekem a Zyr dungeon nem megy
A unique azt meg hagyjuk, a sírógörcs kerülgetett az éjjel. 500+ mentem durielt, és nincs harlequin sisakom"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
boeing
őstag
Én Bone Spear Necromancer kezdek, de ahogy ismerem magamat lesz még vagy mellette 3 kaszt is még hosszú a szezon.
-
Beretvás
veterán
Minden attól függ esnek e a megfelelő itemek. Vagy az első kettőbe nem kell spéci item?
-
Beretvás
veterán
válasz LittleBoss67 #17363 üzenetére
Nálam megvan.
-
5150head
senior tag
válasz LittleBoss67 #17146 üzenetére
Blood harvestet kell tolni. Ömlik a loot meg a lego/aspect is. Aztán tudsz variálni/összeszedni ami még nincs.
Nem játszok soso-t de a csapattársak akik nyomják dagger+focus-t használnak. Az kell a ballhoz ha jól rémlik, de majd kijavítanak ha tévednék. -
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #17142 üzenetére
Próbáld ki ezt: SEASON 2 BEST SORCERER LIGHTNING BALL 100% CRIT 150% ATK SPD (MALIGNANT RING UPDATE POISON VER)
De ha nem megy a NM100 akk felejtsd el a Zir dungit. Az új glypg amúgy is nagy területet fed le, 50-es szinten növekszik a mérete úgy rémlik...(ebben nem vagyok biztos)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz LittleBoss67 #17142 üzenetére
A chain lightning aspect megvan?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Gubu0101
veterán
válasz LittleBoss67 #17119 üzenetére
Az nem is csinal semmit,csak valami + dmg kapsz.Mikor ra klikkelsz kifenyesedik es annyi.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
félisten
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz LittleBoss67 #15279 üzenetére
Ha meg kell néznem addig is a Trafó xxy részét, írjátok a tökömre, hogy "majd két teljes életet élt, örökre a társaság tagja marad"
-
WayneGace
őstag
válasz LittleBoss67 #15065 üzenetére
Sima wt4 dungeon meg NM teljesen más tészta. WT4 könnyű, akkor is, ha magasabb a dungeon level. Tesék NM90 felé menni! És meglátod, hogy az egy gombos karaktereddel mennyire boldogulsz.
#150665150head Saját tapasztalat. De NM-ben baromi gyorsan ment a szintezés. Főleg miután megszüntették +3lv határt.
Elhiszem, hogy lv 50-60 körül lassú, de senkinek nem muszáj azokat tolni. Lv80 majd 90 felett kell menni és gyorsan jön az xp.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz LittleBoss67 #15052 üzenetére
Az ilyen egy gombos a karit, akkor hiszem el, ha NM100-on is úgy megy. Alacsony szinten bármelyik karakter, bármelyik build lehet egy gombos.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Edge
veterán
válasz LittleBoss67 #14661 üzenetére
Nem vagy az, de tradelés nélkül nem lehet túl sok goldot összeszedni, nézz utána akár ebben a topikban is rengetegszer le lett írva hogyan érdemes.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Jim-X
őstag
válasz LittleBoss67 #14619 üzenetére
Nekem a Condemnation az ilyen "mumusom"... kiesett az elso nagy nehezen, utana potyogtak mintha a nyari esovel jottek volna
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Döglött Róka
veterán
válasz LittleBoss67 #14347 üzenetére
Itt most streamelesrol lenne szo?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #14165 üzenetére
Ezt a funkciót feleslegesnek tartom, hisz tudja az ember, hogy igazából mi az az 5-6 ami kell, és abból kell 4/3-as h használható legyen.
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #14163 üzenetére
Ez osszehasonlitas, ket itemrol van szo. Ebbol adodik h van ami pozitiv es van ami negativ.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz LittleBoss67 #14157 üzenetére
Nem bucsitol kaptam Szellem dobta nm dungiban
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
zsirfecske
addikt
válasz LittleBoss67 #13150 üzenetére
nem értem én sem ezt a buzira mániát, bár tény, hogy én is ilyen rare-t imprinteltem az elején (még a vulnerable nerf előtt) és azóta is azt használom, mert egészen item power 625-ig magasabb volt rajta a base vulnerable stat. nemtom, hogy post nerf is így lenne-e és csak beakadt a magasabb base, mert azóta sem találtam buzirát. szóval ritkább transmog az tuti.
-
Jim-X
őstag
válasz LittleBoss67 #12894 üzenetére
Igen, az umbrous aspect gyakorlatilag ad egy 7. skillt, nagyon jol jon, mert 50% damred amig fent van
A játék az nem játék!
-
Bennyboy
őstag
válasz LittleBoss67 #12847 üzenetére
Én is ezt tolom, sztem a többiek is erre gondoltak. Ez frissítve is lett: [link]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
aradebil2
senior tag
válasz LittleBoss67 #12849 üzenetére
Minden maxroll buildnél van starter, early game és endgame gear. Barrage-nél is, Progression step alatt keresd. Paragonnál is van két board.
-
Jim-X
őstag
válasz LittleBoss67 #12847 üzenetére
En maxroll endgame builddel megyek, es nagyon jo. Kell hozza par key item, hogy igazan utos legyen, de ha megvannak az aspectek akkor mar nem lesz gond
A játék az nem játék!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LittleBoss67 #11032 üzenetére
Erre elfelejtettem válaszolni, pedig akartam. Vuln-crit kombót semmiképp ne cseréld le.
Live-Die-Respawn
-
gulupeti
senior tag
válasz LittleBoss67 #11032 üzenetére
Bár én rugóval játszom, a sorcit nem vágom, de nem fog hiányozni az 51% crit és a 69% vulnerable?
-
.LnB
titán
válasz LittleBoss67 #10992 üzenetére
Én tényleg örülök, hogy lassan mindenkinek kiesik (amúgy nem is ), de engem most már kezd frusztrálni azért a dolog. Mert minden más szar az potyog, de a Raiment az nem...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dvd24
senior tag
válasz LittleBoss67 #10914 üzenetére
Beírod a statjaidat balra, aztán a jobb oldalra beírod az egyik fegyver statjait, alá meg a másikét és kihozza, melyikkel jársz jobban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
proci985
MODERÁTOR
válasz LittleBoss67 #10046 üzenetére
de, pontosan errol beszelunk
icehearten buksz vedelmet, cserebe az AoE az pont jo.
tenyleg, a Mother's embrace, jo hogy mondod.
egyebkent van minimum harom varians, a full unique (Rainment, Iceheart brais, Frostburn, Heirloom, Mother's) setupot kevesen irjak.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
elite.cs11
senior tag
válasz LittleBoss67 #10069 üzenetére
Nem vetítesz ki bizonyos belső problémákat erre a játékra? :|
-
elite.cs11
senior tag
válasz LittleBoss67 #10046 üzenetére
Ha jól értem téged az zavar, hogy a mapon egy random béla erősebb a saját szintjén, mint te a tiéden? Maxroll szerint az ice shard az A tier jelenleg. De ha mindenképpen tier list alapján akarsz akkor tessék.
Azt halkan jegyzem meg, hogy jön egy patch notes és ez a tier list tök máshogy fog kinézni pár hét múlva, tehát nem tudom mennyi értelme van így karit választani.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz LittleBoss67 #9946 üzenetére
Ma en is bementem egy ilyenbe, fel is kurt rendesen... de megcsinaltam halal nelkul, viszont soha tobbe!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
nagyúr
válasz LittleBoss67 #9946 üzenetére
Kifogtál egy "resoruce burn"-ös nightmaret. Ezeket kerüld, mert még 100-as szinten is folyamat probléma az ilyen. Az ilyet mi instant szét is szedjük, nem megyünk be rá.
Ha leüti alólad a lovat az enemy akkor szokott sok CD lenni a mounton.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
S e t h
nagyúr
válasz LittleBoss67 #9871 üzenetére
Akármennyire is ritka drop, én általában megnézek minden varázslót eventeken és alig-alig volt olyan akin nem ez lett volna. Nekem ez a második, ergo vhol ki kéne esnie mindenkinek ennyi farmolás után, a látottak alapján én ezt tapasztaltam.
Ja és köszi.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LittleBoss67 #9661 üzenetére
Owerpowernek 3% esélye van, szóval sorcin kb felesleges teljesen. Én int-dex kombóra mentem rá. Int a skill dmg-t növeli, a dex a critet, ezek a legfontosabbak szerintem. Utána meg a willpower, az a mana visszatöltés miatt.
Live-Die-Respawn
-
D4v3
őstag
válasz LittleBoss67 #9661 üzenetére
Az overpowernek semmi haszna egy sorcerernél. Ott van a maxroll leírásban stat prio fontossági sorrendben, azokat az affixokat keresd a cuccokon, ha meg sok van egy cuccon, akkor az egyik fölöslegesre érdemes rápróbálni az Enchanternél, hátha pár millióból találsz helyette jobbat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LittleBoss67 #9654 üzenetére
Level 100 vagyok, összesen eddig három darab esett
Live-Die-Respawn
-
Mrdevil
addikt
Magasabb szinten sűrübben esik pl az a teleportos cucc is. Most a peccs óta esett vagy 3 is. Emeltek a droppon is.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
nagyúr
Nekem volt olyan nap, hogy 3x is kiesett
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
tPedro_
őstag
válasz LittleBoss67 #8908 üzenetére
Itt van pár tier list, attól fügően, hogy mi a cél (solo/group farming, glyph leveling)
-
la_cc
addikt
válasz LittleBoss67 #8908 üzenetére
Nyilván betöröd, amit nem akarsz lefutni. Mást nem is lehet csinálni vele.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
citkar
addikt
válasz LittleBoss67 #8781 üzenetére
Közben megleltem, csak a főoldalon a gyorsindításnál nem jelzik.
-
dvd24
senior tag
válasz LittleBoss67 #8701 üzenetére
pedig sokkal jobban jársz a crit + vulnerable statokkal
minden +X% dmg, dmg with X, dmg vs X, tipusú stat additív és egy bucketban van, míg a crit és a vulnerable multiplikatív
-
LÁZ
addikt
válasz LittleBoss67 #6726 üzenetére
hát, tartogatni max akkor lehet értelme, hogy ha pl 1 tulajdonságot leszámítva érdekes lehet neked, mert azt tudod pörgetni másra, ha meg az aspect érdekes, akkor kiszeded belőle. Minden egyéb esetben be kell törni, mert ad olyan cuccot (baleful fragment), ami meg kelleni fog ha pl egy rare-re akarsz aspectet rakni.
úgyhogy max azokat tartanám meg amiken csak 1et kell pörgetni, hogy jó legyen
@Amartus: blizzardtól, ahogy a linken is van, nem lett sold out, szóval még lehet rendelni, ha nem akarsz többet fizetni érte, 130 ojró mire ideér...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Kasya
nagyúr
válasz LittleBoss67 #6726 üzenetére
PC-n a settings - gameplay - advanced tooltip segit, hogy melyik aspect mennyire maxos egy itemen. Az konnyithet a szanálásban.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz LittleBoss67 #6724 üzenetére
a kodexesek megmaradnak, ha másik cuccból szeded ki, akkor azt csak 1x lehet.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
D4v3
őstag
válasz LittleBoss67 #6069 üzenetére
-
krokk
senior tag
válasz LittleBoss67 #5459 üzenetére
Mivel kizárólag online játék ezért igen, az kelleni fog hozzá.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it