-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz boogie84 #19118 üzenetére
Én pont ugy erzem, hogy ez a szezon a konnyebb gearelhetőségről szól. Jól esnek az itemek, sok a legendary a spec ascpecttel (igaz, jobbára a Health increase proccal).
Minion necro nekem tetszik. Golemre fokuszalva nagy a dmg, auto hunting jól megy, csak a minionok AI-ja gyengébb mint a Last Epochban.
Ha berakja az ember a gyűrűt, ami automata tolja el a Skeleton Warrior és Tenderis skilleket, elég csak futkosni és a Golem spelljét nyomogatni. -
Kasya
nagyúr
Sorci, állnak meg minionos Necro.
-
Kasya
nagyúr
válasz Fitzgerald #17390 üzenetére
Miert ne tudnal menni WT3-ra? Mi gatol benne?
Ha a Season miatti ujrakezdesre gondolsz, amiatt nem kell aggodnod. A Season karakter jatszhato tovabb kesobb is non-season karakterként.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz MegalodonS #15672 üzenetére
En szivesen, ha meg nem keso csatlakozni. Mariann az ingame karim neve.
-
Kasya
nagyúr
Jol latom, hogy meg nem lehet season 2 pass-t venni? Vagy csak en nem latom a Battleneten?
-
Kasya
nagyúr
Na, ujult kedvvel varom az estét. Sorci és Necro után most Rugon lesz a befuto.
-
Kasya
nagyúr
A patch utan az biztos, hogy ujra Sorcit nem inditok . Szivok inkabb Necroval, ami remelem nem lesz szivas.
-
Kasya
nagyúr
válasz S e t h #9071 üzenetére
Össze-vissza. Helltide, Sigil és Tree.
Eddig is esett nekem Unique, csak nem igen hasznos. A Thorn-os unique chest pl. kiesett t3 és t4 alatt is. Most pottyant egy frostos unique kesztyű, de a teleportos összerántós még egyszer se esett.#9070oriic
Azt hittem a táblázat kasztonkánt elérhető. Az elejetol 2h staffot használok, de látom mindenki wand+focus komboval tolja. Jo lenne látnom a célt, hogy mit érdemes keresnem a váltáshoz, mert egyszer se látom jobbnak a droppokat a 2h staffnál. -
Kasya
nagyúr
Egesz nap egyszer jutottam be, jatszottam 1 orat és ennyi...
-
Kasya
nagyúr
válasz LittleBoss67 #6726 üzenetére
PC-n a settings - gameplay - advanced tooltip segit, hogy melyik aspect mennyire maxos egy itemen. Az konnyithet a szanálásban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kasya
nagyúr
Csak nekem halt le a server?
Szerk: 4-ikre vegre sikerult.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz BoneDragon #5947 üzenetére
És ez a csont mire jo?
#5949BoneDragon: jogos. Annyira megorultem a felfedezésnek, hogy nem is figyeltem .
-
Kasya
nagyúr
Akinek hianyozna a "traszparens map". Ha a terkepen shift/alt + jobb klikkel kijeloljuk a célt, egy voros vonal mutatni fogja a minimapon is az utat.
-
Kasya
nagyúr
Vannak azert bugos helyek is. Pl. Bear Tribe Refugee kis faluba ha bemegyek, FPS drop es video kari tulporgetes totenik azonnal, amig ki nem megyek onnan.
-
Kasya
nagyúr
válasz BoneDragon #5771 üzenetére
Én meg olyannyira elegedett vagyok az oprimalizalassal, hogy le is tettem az uj gep vasarlasarol.
-
-
Kasya
nagyúr
Lovat mikortol kap a karakter?
-
Kasya
nagyúr
válasz adamkaa777 #5432 üzenetére
LoL jatek betoltese kozbeni alt-tab alatt villodzott a kepernyo. Mas nem.
-
Kasya
nagyúr
válasz elite.cs11 #5323 üzenetére
Minden kulcsot vissza tud kovetni a Blizz. Ha "illegalisan" kerultek ki a kulcsok (pl. ingyen szortak ki bonuszba valahova, amiket elvileg nem ertekesithetnék tovább) és azt ertekesitettek G2A-n, akkor vessenek magukra. Ugyanakkor ketlem, hogy a Blizztol barki kulcsokat tudna lopni, mert azokat azonnal tiltanak.
A G2A eladok észrevetelem alapjan inkabb a "nagyker, áfamentes" árakra rakjak ra a kis hasznukat és igy tud olcsobb lenni a piaci arnal.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz TrollBalint #5320 üzenetére
Szerintem a termek és minden szellemi tulajdonjog, valamint az ahhoz tartozo bevetel a céget illeti. Az alkalmazottak a bevetel alapjan esetleg reszeulhetnek %-os bonuszban, amit az alapberuk alapjan kalkulalhatnak. De nem hiszem, hogy a "borravalokent" eladasonkenti %-ot kapnanak (vagy csak egy bizonyos vezetoi szint felett). Tehat elsosorban a ceget gyarapitjuk, nem a deveket.
-
-
Kasya
nagyúr
Szvsz jobb lett az optimalizacio, mert 1080 alatt nincs fps drop, mint korábban.
-
Kasya
nagyúr
válasz MegalodonS #3986 üzenetére
Szerintem ez nagy elorelepes Rhykkernek. Ez nem a "jobb jatekosrol" szolt.
-
Kasya
nagyúr
válasz IreN!CuS #3380 üzenetére
Az itt olvasottak alapjan majdhogynem minel jobb geped van (foleg W11), annal inkabb jon elo memory leak és crash. Nekem is az "oskovulet" gepemen maxon futott gond nelkul. Persze volt teleport utan fps drop 1-2 secre, de az a jatekon nekem nem ront, mert max settings, 1440p, 60 FPS igy is a rendszer max terhelése nélkül fixen megy. Pedig feltem, hogy most mar tenyleg gepet kell vennem.
Ha valaki nem jatszott volna vele és félne, hogy milliós gép kellene:
I7 4790
1080ti
16GB RAM
Samsung 840 SSD
Win10 -
Kasya
nagyúr
válasz Fitzgerald #3336 üzenetére
A zoom nekem is tul kozelinek tunt. Megszokhato, de olyan Wolcen feelingem volt. Orulnek egy kicsit tavolabbinak én is. Egyes helyeken jobban kiviszi a zoomot ideiglenesen, akkor kimondottan kényelmesebbnek érződött.
-
Kasya
nagyúr
Kb. 70 millio dolcsis jatekert kb. 70 USD-t elkerni nem hiszem hogy rablás lenne.
-
Kasya
nagyúr
válasz pachito #3035 üzenetére
Egyetertek. En meg azzal egeszitenem ki, hogy:
- kevés a szorny, nincsenek csoportok
- a pálya nekem többször szűkebbnek és folyosó szerűbbnek hat, mint korábban...hiába open world.Betudom a bétának és remélem megjelenésig még bőven dolgoznak rajta...valamint az end game is lehet még jobb.
Csak az extra skin miatt toltam le lvl 25-ig.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz piero86 #3016 üzenetére
Nekem 16GB-tal tokeletes. I7-4790 + 1080 Ti max beallitasok mellett fix 60 fps. Sot, még lehet feljebb huzni a skalazast 130%-ra is. Nem gondoltam volna ilyen jónak.
Elértem a sztori végét. Lvl 18 vagyok. Kezdettol veterán szinten, necroval gond nelkul megy a jatek. Eros lett a csonti robbantas. Most johet a farmolás .
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz BoneDragon #2894 üzenetére
Csak ovatosan, mert gyorsabban megy. 10 perc alatt lecsokkentem 22 percre.
-
Kasya
nagyúr
válasz granini #2871 üzenetére
Azt viszont k*vára elvárom a 99.99 eurómért, hogy ezek után júniusban amikor megjelenk a játék, zökkenésmentesen tudjak játszani az első perctől kezdve..
Én meg biztos vagyok benne, hogy nem igy lesz. Az első nap queue és lag, a második nap "csak kisebb" queue de, továbbra is lag, majd harmadik nap talán normalizalodik. Utana megjelenik mindenki szamara és kezdődik elolrol. Ne legyen igazam, de én emiatt nem vettem meg a nagyobb csomagot, mert erre szamitok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla