-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Hát igen, ezzel az enchantal kellene kezdeni valamit nekik. Ez így ebben a formában kB kuka.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Archttila
veterán
Lassan lehetne inditani egy Diablo 4 trade totyikot
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
la_cc
addikt
Ha már ennyire megszedi magát mindenki a dupe-olt gold-ból, nekem is jöhetne pár száz misi, mert kezd elegem lenni, hogy nincs gold encsantra, pedig mindent eladok már.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Gubu0101
veterán
válasz MikeWazowski #13688 üzenetére
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
rumkola
nagyúr
Mert akkor már 6 lenne?
-
-=Jam=-
őstag
Csak az aktív skillek számítanak, a passivak nem, azért van azoknak külön stat.
-
Mrdevil
addikt
válasz Gubu0101 #13683 üzenetére
Hát nem tudom, magas szinten, nagy NM instákban lehet nem az a fontos. Ebben a játékban a vulne damra kell inkább menni, annak iszonyat magas a dam szorzoja, itt szorzok vannak vagy mifene. Legábbis mikor elindult ez az egész, a nagy prok is ezt mondták.
-
batai15
félisten
Nekem nem igazán jön össze a trade. Látok olyan hulladékokat 50 milliókért nekem meg semmire se ugranak.
-
Gubu0101
veterán
válasz Mrdevil #13680 üzenetére
Azert erezheto.Egy lecsapas pulzeval 45-50k dmg.12-nel adja be OP-re.Most kivettem mert ez a 0.90-es sebesseg lassu ,vissza is raktam a staffot amin nincs OP igy nem is megy fol max csak 35-k-ig.Most van 297%-on az OP.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Mrdevil
addikt
válasz Gubu0101 #13677 üzenetére
Nem nagyon hajtom ezt az overpower dolgot, inkább a crowd controll dam a staffon, állítólag, vagy max a dam to healthy a baltán. Ez az overpower dolog se megy rendesen, olvastam olyanokat, vagy legalábbis keveset számít nagyon, hiába magas az érték.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
veterán
-
Mrdevil
addikt
válasz CptAdamica #13674 üzenetére
Igen, egyest dobált nekem is, abból nem lett kettes, pipa is voltam.
-
WayneGace
őstag
válasz CptAdamica #13674 üzenetére
Ami egyes, az az is marad, kettesből lesz hármas.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #13669 üzenetére
Megnézem, ha kapok most valamit délután, letesztelem és írok.
Live-Die-Respawn
-
CptAdamica
veterán
Akkor csak én vagyok szerencsétlen, mostanában csak +1 envenom passive-os amuleteket találok, amire nem képes legalább +1 rankot adni, de ugyan így a cipőnél sem kaptam +1 evade-et.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
WayneGace
őstag
válasz -=Jam=- #13666 üzenetére
Ezt a vendorost előző patchben javították. Én megfigyelésem szerint az utóbbi 2-3 napban szálltak el az árak. Amiért eddig örültél, ha 5-10m-et kaptál, most akár valaki simán rávágja, hogy 100m. Ami meg 100m körül mozgott, azokért már rmilliárdokat is ígérnek.
Blizzardnak lényegében megvan minden adat. Monitorozzák a játékot. Vegyék a fáradtságot és állítsanak rá erre embereket. Például, aki nap 24 órájában csak a vendort és alacsony NM dungeont járja vélhetően nem ember, hanem bot. Mehet a ban. De ez csak egy pálda volt.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Az új patch-ből, ami augusztus 15-én jön:
Fixed an issue where Iron Skin Elixirs could be obtained indefinitely by repeatedly accepting and abandoning the Desperate Remedies quest.
Szóval ilyen is van. Nem csoda, ha ebből is van, aki 200-at árul. Akinek megvan a quest még farmolhat az egyik legjobb elixirből. Sajnos nekem nicns. Így nem tudtam kipróbálni.
-
CptAdamica
veterán
Az mikor nerfelték, hogy az ilyen "+1 ranks of" képességekre például amulettben ne adjon plusz rankot a fejlesztése? Frusztráló, hogy találok egy jó amuletet és állandóan +1 rankot ad, holot t [1-3]-ig terjed a tartománya és sose ad rá még 1 rankot legalább, régebben mintha nem lett volna ennyire fukár...
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
WayneGace
őstag
Nézek cuccot, ami nekem kell és megpróbálom megszrezni. Egyébként így is nagyjából 400m ment a levesbe a cap miatt.
Potionok ára is kb tízszeresére emelkedett.
Belegondolva azon se lepődnék meg, ha ez az őrült vásárlás nem is saját használatra menne, hanem többen hirdetnék ebayen vagy a fene tudja hol.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Ok. Kijelenthetem, hogy őrület, ami trade discordon megy.
Felraktam ezt a 2h mace-t.Nem tudtam elmenni egy NM letudni, mert DM-ek tömkelege fogadott.
Gyakorlatilag az egyik max goldot ajánlott, a másik "kicsivel" kevesebbet, de nem számít a gold cap miatt.
Nagyon durva:[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
-
S e t h
nagyúr
A pvp szekció kicsit kiforratlan. Egyrészt ha jól láttam, akkor a csapattársak partyban egymás elől kapkodják fel a lootot, ami gáz, mert amíg én tartom a frontot, plusz támasztgatom fel őket, addig a többiek meg kapkodják fel a seedet, én meg ott állok a végén nullán.
Az egymás elleni harc is érdekes. Ha partyban toljuk és éppen nem látunk semmit a sok effektől, akkor ha hirtelen megjelenik vki, ami fel sem tűnik, már fekszik is mindenki.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
WayneGace
őstag
Megtehetik, de úgy mindenkire lecsapnának. Miközben csak azokra kellene, akik valóban megérdemlik, bozozás, glitch, játék fájlba piszkálás miatt. Ha azt is meg tudták mondani, hogy hány darab uber unique esett, akkor gondolom mindent is tudnak monitorozni.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Tyler Durden #13650 üzenetére
D3ban is így lett végül, azért irtam, hogy megtehetik majd sajnos. Remélem, hogy nem lesz így ofc.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
addikt
-
WayneGace
őstag
válasz ProEvoFan #13642 üzenetére
Ők rakták bele a tradet úgy, hogy kihagytak ingame marketet. Nevezzük AH-nak vagy bárminek. Inkább amiatt kellene aggódniuk, hoogy állítólag ázsiaiak (hű milyen szép szó ´) találtak megint valamit, amivel tudtak karakter, így item dupokat létrehozni. Hangsúlyozom, hogy állítólag. Valamit a játék fájlokkal babráltak. Emiatt is, meg gondolom a botozás miatt ömlik a játékba az arany. Így a valódi pénzért sokkal többet lehet venni. És gondolom sokan úgy vannak vele, hogy egye fene azt a 10 dollárt, de megveszem ezt vagy azt.
Szóval egy alapos átvizsgálás, banhullám ráférne a játékra.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Ha nm dungeont csinálok, az bele számít a renown dungeonba?
Mert maprészenként még mindig csak 1-2 dungeon van beírva... furcsa.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Tyler Durden #13643 üzenetére
Én sem, csak kérdezem.
Hol is van ez a felület, ahol mehet a biznisz?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
soo277
őstag
Ne kövezzetek meg ,de a barber malignan ,az micsoda?minden kari tudja használni, és mire jó?
kösziBT: wersoo#21211
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #13631 üzenetére
persze, ez csak az álomkesztyű, a maxroll build alkotója szerinti bis statok max értékejen. de épp azért mérvadó. a konkrét stat értékek lehetnek a max-tól messze, de nekem pl fontosabb a 4/4 megléte, mint a jó stat roll. értsd: 3 maxos stat + 1 szemét az rosszabb mint 4 stat ami csak max 70%-os. lehet eredő dps-ben jobb az előbbi, de az messze nem az összkép lesz szvsz.
-
Archttila
veterán
válasz zsirfecske #13629 üzenetére
Igen tudom, csak ugye az attack es a csc kevéske
Apropo, valaki seasonbe elerte mar a lvl100-at? en most 88 vagyok, de ha ilyen utemben haladok (es fogok mert szabin vagyok) akkor par nap mulva megleszPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
la_cc
addikt
-
-=Jam=-
őstag
válasz MikeWazowski #13630 üzenetére
Nem az övé, a maxrollos leírásnál van Szerintem ilyen senkinek nincs, hogy mind a 4 stat max roll
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13629 üzenetére
65-ös vagy és ilyen kesztyűd van?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #13628 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13627 üzenetére
Nem, én seasonbe vagyok.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zsirfecske
addikt
válasz Archttila #13624 üzenetére
ha a dmg a fontos, akkor lehet a bal, de sztem ott az overpower full useless stat, míg a magas slow a másikon nagyon jó utility, sőt, ha van szinergia, akkor dmg-be is fordulhat. szóval +1 a jobb oldalira, egye fene a magas chc-t
MikeWazowski:
oksi, de eternal, ugye? szezont nem ismerem, de felteszem ott nincs is sima socket, csak ilyen szívecskés.amúgy mi már d2r-ben is trade-elgettünk, nem? rémlik valami, majd megnézem a priviket (egyszerűség kedvéért rádírok, ne ijedj meg.)
-
-=Jam=-
őstag
HunPH klánhoz már nem lehet csatlakozni?
-
Archttila
veterán
En is igy gondoltam, koszi sracok
D4craft nalam mar nem eloszor hozza a tutilegutobb egy Helm-mel voltam kitarto na jo annyira nem kellett kitartani.. egyebkent altlaban olyan 25-ig elmegyek, de az ilyen 50-75 millakat mar elengedem. (persze harmat negyet azert azokra is guritok)
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
WayneGace
őstag
A rerollnál, hogy megszűntették a pörgetés piorítását eléggé keresztbe tettek a dolgoknak. A randomra még jobban ráerősítettek. Nem tetszik.
-
batai15
félisten
Nem tudom mi van ezzel a játékkal de már már harmadjára dobja a crimson field nevű kardot. Csak sajnos hota-s vagyok nem jó semmire.
-
BRABUS113
aktív tag
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13613 üzenetére
Már acc boundos. Meg nem is akartam eladni csak érdeklődtem. 100as Lilith a célom.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #13605 üzenetére
én vinném simán, trapper tb-hez, csak még lev 65 vagyok de ha rajtad marad, szólj, elraknám
(ez eternal realm, ugye?)
-
gyugyo79
addikt
válasz MikeWazowski #13611 üzenetére
No ahhoz nem kell akkora szerencse mint ehhez
Grat! -
MikeWazowski
veterán
válasz granini #13608 üzenetére
Harmadik pörgetésre, kb. 1,3 milla összesen és 42 all statot beadta. akkor a nyíllal már nem kell foglalkoznom. Asheara tőr kellene.
Ez lett a végeredmény:
köszönöm Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz granini #13608 üzenetére
A dext az egy max elmegy stat volt már előtte PS -hez pld nekem és attól nem feltétlen volt 4/4 valami hogy adta szinte fixen.
Ezek kelletetk volna nekem pld és a 6-7 en sem "hagytam volna ott" (persze azon hagyom és azt próbálom cserélni de ezeket sem adta be) azokat amik nekem voltak / vannak :
Weapon Type: Crossbow
1. High Damage per Second
2. Vulnerable Damage
3. Critical Strike Damage
4. Critical Strike Damage with Imbued Skills
5. All Stats
6. Damage to Core Skills
7. Damage to Crowd Controlled EnemiesA Twisting Blades-hez nem tudom benne van e az első 5-ben a dext (bár akkor már mindegy is ha megvolt az a "javítás" amiben ezt változtatták)
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz MikeWazowski #13607 üzenetére
Van 2 "ilyenem" 20-20 milla feletti pörgetéssel és egyikre sem jött be a 4/4 mert akkor még az egyik szinte fix stat az a dext-volt és az mellé valami amit kidobott használni meg egy harmadik ezeknél rosszabb 4/3-ast használok mert a pörgetés ára még több lenne ha legót csinálnék belőlük.Ez már változott elvileg vagy fog majd (Mármint a szinte fix Dext egyik rollnak a 2-ből) mire BG-t megunom és újra játszok annyit, hogy 1-2 pörgetésre összeszedjem a goldot ....
Ezzel nem az értékét akarom rontani mert ebből lehet csak 4/4 és az, hogy kiessen annak az esélye tényleg kb 1-2%. -
granini
őstag
válasz MikeWazowski #13607 üzenetére
Ebből egyáltalán nem biztos hogy lesz 4/4 most hogy a DEX már nem priority stat, lehet hogy 37x kell rollolni hogy beadja.. csak mondom... amúgy szép, gz..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...