Új hozzászólás Aktív témák

• Hangfalképű

tag

válasz Jim-X #12452 üzenetére

Amugy en diablo2-ben voltam elkepesztoen szerencsetlen... pedig sok eveig nyomtam vele... Itt meg mar megvan szinte az osszes aspect es key item a rugohoz :B

Az azért megvan remélem, hogy ugyan a Dio 2-ben is volt némi tól-ig értéke a substatoknak, de megközelítőleg sem akkora szórással dolgozott, mint a Dio3/4-ben, magyarán kb elég volt egyszer kiesnie valaminek egy halandó számára, ezért volt a ritka, valóban ritka. Az itteni reroll meg ismeretlen fogalom volt (rúnákat ne vegyük ide) ott. Nem véletlenül hullik ki minden egész könnyen, mivel az aspect roll-ja döntő jelentőségű, ezért ne essen csak havi egy darab, mert hülyét kapna mindenki :D
    A rare-farmot meg sem említem, ahogy az ahhoz kapcsolódó félkarú rablózást sem :DD

Btw pont ez hiányzik pár (sok?) embernek, mármint az érzés, hogy juhú, kiesett egy xy táp cucc, amiért ezer dungeon letoltam. Mindened meglesz hamar, aztán csak a materialokért mész, hogy pörgess és a szemed előtt válik semmivé órák farmolása. Nem csak kiesik egy Tyraels Might és tiéd a világ :)

Új hozzászólás Aktív témák