Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
A blood rose amit megöltél először a sztori része volt, solo könnyített boss. Akivel másodjára találkoztál az egy world boss, amit nem egyedül fogsz leölni (ha lespawnolnak általában a fél szerver odajön
). Általában valamilyen tevékenység által lehet őket lespawnolni. Velük még nem kell foglalkoznod, dobhatnak jó lootot de csak később fog fontossá válni Hell I-ben (vesseleket kell gyűjteni a world boss killek után, mindegyiket egyszer le kell ölni és aztán azokat lehet majd fejleszteni). Szóval nyugi, idővel majd kitisztul
De amúgy először én is néztem hogy ez mi a...
Blood rose-t lesz a legnehezebb megölni az összes közül mert az emberek nem ismerik a lifesteal mechanikáját és ha egy-két ember beleáll a szippantós támadásába akkor visszatölti a teljes HP-ját. Annyit kéne észben tartani, hogy piros kör = ne állj bele, nem tudom mi olyan nehéz rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest