Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
nyugodtan eladhatod, szétszedheted, nem account-bound adtam
A régi kesztyűd látványától görcs állt a gyomromba... aztán közben megnéztem, 20M körül már van hasonló glove, túlzás volt az a 40...
amit még szerezzél: apoc nélküli (úgy olcsó) chantodo source-t, és egy crites storm crow-t, sockettel (life%-os gemet toljál be) A unity helyett én tutira egy int+IAS+crit%+Loh-os ringet keresnék olcsóba AH-ban... És a storm crow APOC-ával már lehet hogy le tudnád cserélni a blade-et wicked windre. A critical mass-t mindenképp tedd vissza az astral presence helyére, hiszen annak SEMMI értelme sincs (hiszen nem használsz arcane-t!)
ON:
elfelejtettem a kill/elite/XP statokat kiírni a reggeli hsz-ben:act1 (MP1):act2 (MP1):act3 (MP0) így viszonyulnak egymáshoz:
kills/h: 2790:4064:1959 (legnagyobb deviancia: 8%)
elite/h: 31:45:58 (legnagyobb deviancia: 6%)
xp/h (M): 14:21:14 (legnagyobb deviancia: 3%)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Notebook hibák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Felvásárolja az Ampere-t a Softbank
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest