Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz nightmare13 #28147 üzenetére

    A D3 piac épp hogy nem "monopolisztikus". Tökéletes informááltság nincs, de azért minden paraszt casual gamer ki tudja számolni, hogy az adott áron megéri-e craftolni és eladni vagy sem. Ebben meg semmi korlát nincs (már a craftban/gyártásban). Ha megéri, akkor csinálja és egyre többen fogják nyomatni a craftot. 2 milla haszon 10 perc craftért? Az 2-4 óra run? No, melyik legyen? :D
    Mivel viszont a kereslet fix, így egy idő után esni fognak az árak. Aztán jönnek a hiénák és jól bevásárolnak, de ez már más történet. Mellesleg a hiénák közt is lesz aki bukik végül a nyerészkedésen a felvásárlással, vagy hosszú időre a nyakán marad a ződsz@r.

    #28148) granini
    Az olcsó gold, meg amiatt, hogy alapból is esik, egyre több és jobb kavicsot fognak használni. Így meg mindig termelődik a kereslet is kavicsra. Másrészt az account bound kavicsokból is egyre többen bevállalnak párat, annak meg elég nagy az "alap" kavics igénye.

    (#28150) granini
    Valószínüleg a gépidő és az authenticator kódból generálja a számokat időről időre. Az accountodhoz hozzá van rendelve a kód, így a szerveren megvan a "oárja" annak ami kell. Ha nem egyezik, akkor irgum-burgum. Ezért van gond ha siet vagy késik a PC-d órája. Ilyenkor kell egy szinkronizálás parancs.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák