Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Ezt nem osztom, szerintem ez ellentmondas. A jatekelmeny es a jatekkal toltott ide nagyon is osszefugg. Engem a D2 majd 8 evig folyamatosan lekotott hoszabb rovidebb idoszakokra. Pontosan amiatt hogy elmeny volt vele jatszani, es eltartott 5-6 evig mire minden jo set es legendary itemet osszegyujtottunk. A maradek par ev meg arra ment el hogy ezekt a fullos cuccokat varialtuk es oltoztettuk a karaktereket mint ovis kislany a barbi babat Ha nem kotne le dobbenetesen a jatekelmeny akkor keptelen volnek eveket szanni ra.
A gear-rol: mindenkinek olyan gear-je van amit talal, meg amilyent venni tud maganak. Az ne a Diablo-t minosite mar, hogy van aki ot evig lelkesen tolja es minden cucca talalt targy, meg vett/eladott targy. Ha valaki goldot vesz hogy gyorsabban elerjen egy szintet egeszsegere. Van aki elmegy paragon 50-ig mp 4-6 on abszolute maga talalta cuccokban, mire eleri mondjuk a 300K DPS-t. Van aki meg vesz goldot, felfejleszti a karakteret, es alapbol 300K DPS-el tolja a kovetkezo 2 evben. A vegen mindket jatekos ugyanugy 2 evet jatszott es mindkett elvezte..
Nagyon is jo jatek a D3, es ezen most kar spekulalni, az ido el fogja donteni. 1999-ben vagy 2000-ben kezdtem el D2-t jatszani, es akkor meg csak nem is volta hive azeknek a megutom-kiesikbelole jatekonak. Meg 2009-ben is fent volt az osszes karakteremmel az aktualis gepemen, pedig akkor mar olyan brutalisan idejetmult grafika volt.. Titan Quest-et is nyomtam par evig es meg az se birta kiolni a D2-t pedig is atkozottul jo game volt..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest