Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Ezt nem osztom, szerintem ez ellentmondas. A jatekelmeny es a jatekkal toltott ide nagyon is osszefugg. Engem a D2 majd 8 evig folyamatosan lekotott hoszabb rovidebb idoszakokra. Pontosan amiatt hogy elmeny volt vele jatszani, es eltartott 5-6 evig mire minden jo set es legendary itemet osszegyujtottunk. A maradek par ev meg arra ment el hogy ezekt a fullos cuccokat varialtuk es oltoztettuk a karaktereket mint ovis kislany a barbi babat
Ha nem kotne le dobbenetesen a jatekelmeny akkor keptelen volnek eveket szanni ra.
A gear-rol: mindenkinek olyan gear-je van amit talal, meg amilyent venni tud maganak. Az ne a Diablo-t minosite mar, hogy van aki ot evig lelkesen tolja es minden cucca talalt targy, meg vett/eladott targy. Ha valaki goldot vesz hogy gyorsabban elerjen egy szintet egeszsegere. Van aki elmegy paragon 50-ig mp 4-6 on abszolute maga talalta cuccokban, mire eleri mondjuk a 300K DPS-t. Van aki meg vesz goldot, felfejleszti a karakteret, es alapbol 300K DPS-el tolja a kovetkezo 2 evben. A vegen mindket jatekos ugyanugy 2 evet jatszott es mindkett elvezte..
Nagyon is jo jatek a D3, es ezen most kar spekulalni, az ido el fogja donteni. 1999-ben vagy 2000-ben kezdtem el D2-t jatszani, es akkor meg csak nem is volta hive azeknek a megutom-kiesikbelole jatekonak. Meg 2009-ben is fent volt az osszes karakteremmel az aktualis gepemen, pedig akkor mar olyan brutalisan idejetmult grafika volt..
Titan Quest-et is nyomtam par evig es meg az se birta kiolni a D2-t pedig is atkozottul jo game volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- Fujifilm X
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HP Chromebook x360 14a :Intel Celeron N4020/4GB/64GB eMMC/14"FHD LED/Chrome OS
- Eladó kicsi de erős Ryzen 9 3900X , RTX 2070 Super, 32GB RAM , fullos konfig
- X1 Carbon 10th, 4K UHD+ IPS, i7-1265U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vil bill, ujjolv, IR kam, gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Wagner gőzölő tapéta leválasztó új Bontatlan 6hó jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest