Hirdetés
- Last Epoch
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali játékos kérdések órája
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- Elfelejtettem egy játék címét
- Alkoholista nevelde
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Ezt nem osztom, szerintem ez ellentmondas. A jatekelmeny es a jatekkal toltott ide nagyon is osszefugg. Engem a D2 majd 8 evig folyamatosan lekotott hoszabb rovidebb idoszakokra. Pontosan amiatt hogy elmeny volt vele jatszani, es eltartott 5-6 evig mire minden jo set es legendary itemet osszegyujtottunk. A maradek par ev meg arra ment el hogy ezekt a fullos cuccokat varialtuk es oltoztettuk a karaktereket mint ovis kislany a barbi babat
Ha nem kotne le dobbenetesen a jatekelmeny akkor keptelen volnek eveket szanni ra.
A gear-rol: mindenkinek olyan gear-je van amit talal, meg amilyent venni tud maganak. Az ne a Diablo-t minosite mar, hogy van aki ot evig lelkesen tolja es minden cucca talalt targy, meg vett/eladott targy. Ha valaki goldot vesz hogy gyorsabban elerjen egy szintet egeszsegere. Van aki elmegy paragon 50-ig mp 4-6 on abszolute maga talalta cuccokban, mire eleri mondjuk a 300K DPS-t. Van aki meg vesz goldot, felfejleszti a karakteret, es alapbol 300K DPS-el tolja a kovetkezo 2 evben. A vegen mindket jatekos ugyanugy 2 evet jatszott es mindkett elvezte..
Nagyon is jo jatek a D3, es ezen most kar spekulalni, az ido el fogja donteni. 1999-ben vagy 2000-ben kezdtem el D2-t jatszani, es akkor meg csak nem is volta hive azeknek a megutom-kiesikbelole jatekonak. Meg 2009-ben is fent volt az osszes karakteremmel az aktualis gepemen, pedig akkor mar olyan brutalisan idejetmult grafika volt..
Titan Quest-et is nyomtam par evig es meg az se birta kiolni a D2-t pedig is atkozottul jo game volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest