-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz persil #107065 üzenetére
Ok.
"Ellenben a tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak minoseg/hangulat teren."Minőségre szerintem a GD nem rosszabb, mint a D3, sőt. A PoE-re nem tudok ilyen kijelentést tenni nyugodt szívvel, mert úgy 60 órát ha játszottam vele. Aki azt ismeri jobban talán megírja.
A hangulat meg szubjektív, kinek mi jön be? De ez nem azt jelenti hogy a többi nem ér fel a D3-hoz, hanem azt hogy különbözik tőle, más, és téged nem fogtak meg.
Így már megfelel?Ha úgy tálalod az egészet, hogy a véleményed szerint a D3 jobb mint bármi mert hangulat stb. neked jobban bejön, az egy dolog, nincs vele gond, nem jön be mindenkinek ugyanaz.
De úgy írtad, hogy abszolút az a bajnok, mintha lenne valami nagy egyezmény hogy semmi sem közelítheti meg minőségben, hangulatilag, stb. Minden pontszámban 95% fölött van, más max. 85% körül vagy alatta kulloghat.De, szerintem átjött, azért is válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Gitáros topic
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!