Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz Gergo79 #17430 üzenetére
Nekem másik laptopom van, / Studio 1535 / az még gyári Bios-al fut, ritkán kapcsol be a ventilátor. Volt már nálam gép, aminél azért kapcsolt be a ventilátor, /sőt még olyan is volt, hogy hanggal jelzett a gép!/ mert a hőfokok túl alacsonyra voltak állítva a Bios-ban. Nem emlékszem, régebben volt, lehet, hogy az asztali gép volt.
50 foknál még nem kellene bekapcsolnia a ventilátornak! Talán másik hőfokra nem figyeltél fel? Mondjuk alaplapi környezet, Chipset....VGA, stb?
Nem emlékszem, hogy garis-e még, ha igen, konzultálni kellene a szervizzel, hátha Ők tudják, mitől megy, mehet sokat a ventilátor? Lehet, hogy vissza kellene tenni a régebbi Biost?
Én nem vagyok híve, hogy csak azért, mert kijött egy újabb Bios, mindjárt fel is tegyük!A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
formasu
tag
válasz Gergo79 #17415 üzenetére
Eddig semmi problémám nem volt vele, de kb. egy héttel ezelőtt észrevettem, hogy kb. 3-4 percenként felpörög a ventilátor, megy nagyjából egy fél percig, aztán abbahagyja. Pár perc múlva újrakezdi.
Meg kellene találni a felpörgés okát! Talán az Everest segítene, jó lenne nézni a hőfokokat, mert a venti ált. akkor pörög fel, amikor a proci hőmérséklete kezd a megengedett értékhez közelíteni! Talán megnézhetnéd a Biost is, hogy esetleg nem túl kicsi hőmérséklet érték van beállítva![ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Lenovo X240 12.5" i7-4600U / 8GB DDR3 / 120GB SSD / Magyar Világítós billentyűzet / Eredeti WIN10
- Lenovo LOQ 15IRH8 gamer laptop 2 év garanciával
- Keresek! Lenovo tolto
- Eladó laptop processzor. Intel Core 2 Duo Processor T5870 2M Cache, 2.00 GHz, 800 MHz FSB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest