Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Sanki
addikt
válasz mackosajt #129706 üzenetére
Az a gond, hogy túl korán nem tudok menni, mert az irodát csak később nyitják, de mennék korábban szívesen.
(#129707) SOAD19: nekem nincs még gyerek, szóval munka-otthon útvonal lenne egyelőre.
Most váltottam munkahelyet, korábban én is hasonló útvonalat jártam be, mert az FAG-ba dolgoztam és vagy a tóciba mentem haza vagy a Rakovszkyra barátnőmhöz. Nekem is a várakozásból lett elegem, esőben fagyban melegben több 10-20 perceket kellett várni, plusz az utazás minősége is 0 volt, 2 éve ezért csináltam meg a jogsit és vettem autót.
Biciklivel meg pont az izzadás a bajom (eléggé hajlamos vagyok rá..), de lehet meglépem, kell 1 kis testmozgás plusz nincs kedvem 10 perces utat 40 perc alatt megtenni. -
Zola007
veterán
válasz mackosajt #127969 üzenetére
Mostanság a "pénztártól távozás reklamációt nem fogadunk el" elv működik a legtöbb cégnél.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz mackosajt #127959 üzenetére
Samsung tv-t csináltattam garanciába náluk, többet
Semmi gond nem volt
Egyiket hétfőn vitte pénteken hozták
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sirály69
őstag
válasz mackosajt #127955 üzenetére
Csak csendben jegyzem meg, hogy nekem a Philips szerviz 42 nap után csinálta meg a bevizsgálást.
Tudtommal gumiszabály érvényes. Törekedni kell a mihamarabbi bevizsgálásra, hibaelhárításra.
Egyébként náluk már több esetben javítatam már tvt, stb és kb 1 hét volt az átfutási idő...
Milyen márka a gépezet?Szerver Hosting Debrecenben
-
hcs57
addikt
válasz mackosajt #115273 üzenetére
Auto-Stop.hu-n vettem, itt olcsó volt.. jövő héten délután van szerviz időpontom, akkor esz majd eladó a 4 nyári gumim 195/65 r15, illetve lesz 4 db 165/70 r14 nyári is...
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
xuldar
addikt
válasz mackosajt #109584 üzenetére
Nem "különben", hanem konkrétan le akarom mondani. Hacsak nem akasztanak hasba valami jobb ajánlattal, akkor nem fognak tudni lebeszélni róla.
Sajnos itt nincs alternatíva, ezért is tarthatják magasan az áraikat. Különben már én is átmentem volna máshova. Erre a pár hónapra, míg itt lakunk, nem akarok hűséget kötni.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bobace
addikt
válasz mackosajt #109584 üzenetére
Jogos! Csak sajnos az üsz tehetetlen általában, semmi hatáskörük nincs..Ha nem a központból keresik az embert, semmit nem lehet elérni..
Amúgy havi 6-ért 24 hóra már ki lehet hozni 120-as net, frankó sok HD csatormás TV-t és telefont is tartalmazó csomagot.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #109351 üzenetére
Továbbra is aktuális.
Illetve monitor javítással foglalkozó embert keresek.
Egy benq monitor valószínűleg táp hibás.
Csak villan a led bekapcsoláskor, de semmit nem csinál ezen kívül.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
diablo1984
veterán
válasz mackosajt #107179 üzenetére
Nekem múlt szombaton rakták fel egy 3,5es daikint(165ezer volt állvánnyal), a szerelő gree-t foglalmaz, mondta, hogy 150ből tőle wifis gree lett volna 5 èv garival! Szerintem szezonon kívül sem olcsóbbak, tèlen ne szeresd te se, hogy akkor fúrják picsára a faladat, klíma szezon meg tavasztól őszig tart.... Nekem 2 hetet kellett rá várnom, 85 ezerèrt rakta fel papírosan, számlával, villanyszerelèssel(kismegszakító+madzag), 8 mèter csövezèssel.
Azt mondta, hogy nem lőttem a daikinnal fèlre, csak a gree is tudja ezt, csak olcsóbban. -
bul07
nagyúr
Klíma nagy sz@pás
Rengeteg panasz van amióta végfelhasználói nyilatkozat kell
Legtöbb szerelő erőlteti hogy nála vedd a klímát persze sokkal többért, ha mégis nettről akkor vagy nem vállalja a szerelést vagy nagy határidőt vállalHomár, és pont Debreceniekkel eset meg , érdemes elolvasni
Én már döntöttem, ha klímát akarnék irány Románia ott megvenném és itthon felszereltettném egy jó szerelővel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Popes
őstag
válasz mackosajt #107183 üzenetére
Kár most ajánlatot kérned, ha ezt a szezont kibírod akkor már várd meg a téli időszakot és sokkal jobb ajánlatot kapsz a holt időben. Arra figyelj hogy még március előtt meglegyen. A klimások örülnek minden munkának ami az "úgymond" téli időszakban van. (ja és könnyebb is jó munkát végezni ha nem kell rohanni a következő címekre)
Deus ex machina
-
Zola007
veterán
én már kivárnám ezt a szezont a helyedben én inkább ősszel csináltatnám
Az a gond, hogy tele van mindenki, még az is, aki rosszul dolgozik.
Ha találsz is valakit, aki vállalja és még jó az ajánlólevél is, már az sem garantált a jó munkára, mert ahogy látom az utóbbi 1-2 évben, csúcsszezonban igen könnyen adják alább a színvonalat még a korrekt szerelők is.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
lamiki
senior tag
válasz mackosajt #102021 üzenetére
Szia 3 komplett számítógépem is lenne eladó:
1. gép
Dell Comap DC5800
Álló házas, DVD íróval, ha jól emlékszem 160 GB, vagy 200 GB (meg kell, hogy nézzem) 100/100-as HDD, 2 GB Ram
Core 2 Duo 8400 2*3 GHz 6 MB Cache Procival 17000 Ft,
Intel Core2 Quad Processor Q8400 (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB procival 21000 Ft
Ram nélkül -2000 Ft2. gép
Asus P5KPL-CM alaplap, álló ház, DVD író, 250 GB-os (vagy 200 GB-os, meg kell, hogy nézzem) 100/100-as HDD, 2*1 GB DDR2 ram, 350 W Delta táp, INTEL XEON E5430 2.66GHz/12M/1333Mhz/CPU 21000 Ft
2*2 GB Rammal +3000 Ft
4*3.28 GHz-en stabilan megy, ma futtattam Aida stabilitás tesztet rajta vagy 2*1 órát, ez sebességben 10%-al gyorsabb mint a Q9650, egyedül talán egy erősebb hűtő kell rá, mert alap Intel hűtő van rajta, ami most elhűti, nyáron szerintem kevés lesz rá.3. gép
Asrock G41M-VS3 R2.0 alaplap (ez a saját gépemből az alaplap, ha mindenképpen DDR3-as gép kellene), álló ház, DVD író, 250 GB-os (vagy 200 GB-os, meg kell, hogy nézzem) 100/100-as HDD, 2*2 GB DDR3 ram, 350 W Delta táp, INTEL XEON E5430 2.66GHz/12M/1333Mhz/CPU 23000 Ft,
Elég nagy hőcsöves hűtővel.
Egyedül annyi bibije van, hogy induláskor az alaplap kiír egy MAC addres are invalid in both CMOS and Flash! hibaüzenetet, F1-et megnyomva továbbmegy, és működik rendesen. Ujjkorától így működik, de emiatt lusta voltam vissza vinni a boltba. Nem tudtam rájönni miért írja ki. Antituning alaplap, az 1333 Mhz-es procikat nem nagyon lehet húzni benne, csak az 1080 Mhz-eseket.
A 2. és 3. gép kinézete:
Bocsi a szedett-vedett szövegért, a hétfőn akartam fotózni és feltölteni. A gépek, Hajdúböszörményben vannak, Debreceni átadás megoldható[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
7Sony7
addikt
válasz mackosajt #84330 üzenetére
Igen, én is így sejtem, hogy nem lenne olcsóbb. Pusztán kíváncsi vagyok. Azt sem tudom amúgy, hogy ez pontosan milyen műanyag. Sajna úgy nézki, nem kiszedhető roncsolásmentesen. Esetleg ha mégis, akkor fel kell esztergálni, és nagyobb csapágyat beletenni, már ha fér.
A képen a felső rész van befele. ott lenne egy szimmering, azután a csapágy. A szimmering átengedte a vizet, az meg kimosta a csapágyat.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Destructo
senior tag
válasz mackosajt #83965 üzenetére
Ha jól emlékszem egyszer már kiiírtam.
Tehát vízpumpa/szivattyú: Telek elejében van egy kút ami 24m mélyről felhozza ott a vizet egy tartályba. Abból a tartályból kellene a telek hátuljába elnyomni. Ez a távolság kb 30m . És még ha ott a végén 1m magasra képes felnyomni akkor tökéletes lenne. Jó maga a vizet hajtó rész is motor nélkül vagy motorral , nem egy új dologra gondolok , sufni megoldásokra inkább ,de bármit szívesen meghallgatok ,csak legyen valami !
-
törölt tag
válasz mackosajt #83909 üzenetére
Amit leírtál az csak és kizárólag egyenáram esetén igaz. Váltakozó áramnál nem! Utóbbi esetben háromféle teljesítményt különböztetünk meg:
látszólagos: jele S, S = U * I, mértékenysége VA (Voltamper)
valós: jele P, P = U * I * cosφ, mértékegysége W (Watt)
meddő: jele Q, Q = U * I * sinφ, mértékegysége var (voltamperreaktív)A cosφ-t szokták fázistényezőnek, teljesítménytényezőnek nevezni.
Váltakozóáramú áramforrásokon (pl szünetmentes tápegységek is ennek minősülnek, ahogy az elektromos hálózat is) a látszólagost szokás feltüntetni, mert ennyit ad le. A fogyasztókon a valós teljesítményt szokták feltüntetni, mert ennyi végez munkát. A meddő meg az, amit csak úgy kivágunk a világba (többnyire), mert a szolgáltató elszállítja hozzád, csak éppen semmiféle munkát nem végez. Mondhatod úgy is, hogy veszteség. És igen, a szolgáltató (nagyon helyesen) ki is fizetteti veled, mert ő bizony azt is eljuttatta hozzád. Hogy a háztartásod alacsony hatékonysággal működik, arról nem a szolgáltató tehet. A meddő teljesítmény csökkentése végett tették kötelezővé a PC-s tápegységek esetén a PFC alkalmazását. (PFC - Power Factor Correction, azaz teljesítménytényező korrekció, lásd fentebb cosφ.)
-
Zola007
veterán
válasz mackosajt #83909 üzenetére
nem teljesen
a fix teljesítménytényezőjű rendszerkben ugyanaz, de ahol változó teljesítménytényező van (pl. számítógép tápegység), ott nem egyenlő, mert a voltamper a látszólago teljesítményt adja.
Az mondjuk tény, hogy kismegszakító szempontjából hót-egy mindegy, mert nem fogyaszt, ha igen (led, hang, stb) akkor azt is viszonylag konstansan.tudtommal
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
válasz mackosajt #83897 üzenetére
Az a furcsa, hogy eddig semmi gond nem volt, ha több dolog ment egyszerre.
3 hónapja kezdte a hülyeségét.
Holnap már okosabb leszek remélhetőleg, ezzel kapcsolatban.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz mackosajt #83868 üzenetére
mosógép 2300W
porszívó 1800W
tűzhely adatait nem tudom sajnos. 15 éves Gorenje kerámialapos tűzhely.
A matrica szerint 9,3 kw-os, de hogy ez pontosan mire vonatkozik az passz.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
pohár
félisten
válasz mackosajt #82643 üzenetére
csak én ezt tudom, sokan meg nem, amit elírnak
btw, Debrecen hogy áll esőügyileg perpillanat? az egy dolog, hogy időképen nem mutat esőt, attól még lehet szórványosan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
aldebaran
őstag
válasz mackosajt #82169 üzenetére
Ez nem valami hasonló? Én ugyan nem láttam, nem voltam ott megnézni, de a cikkben említett baromságba én is belefutottam sajnos. És nem ugyanaz a kettő, közelről sem. A cikkben említettet eladtam és ebay-en rendeltem egy x5c-t. fényévekkel jobb. De ha a dobozát lefényképezed, megmondom, hogy ugyanaz -e.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
rabtibus
tag
válasz mackosajt #81369 üzenetére
szia,
tudom hogy ott van szellőző, de szépen be van építve, nem akartam szétszedni a szekrényt, szétfúrni, és a légelvezető csatornák miatt jóval kisebb helyre pakolni egy kis lakásban.
Ha valaki tudja milyen magasan van a szellőző - milyen távol van az ablaktól, a lyuk rajta szögletes vagy kerek, milyen átmérőjű, méretű az nagy segítség lenne ... -
-
lappy
őstag
-
törölt tag
válasz mackosajt #77542 üzenetére
Ha ez mind igaz, akkor mobil klímát venni lesz nehéz, mert a split klíma ugye elvileg nincs töltve, hisz szereléskor töltik fel.
A split klímák kültérije fel van töltve az általános telepítésre megfelelő gázmennyiséggel. Ez kb 1-6 métert jelent.Ha az előre töltött dolgokra is vonatkozna, akkor engedélyeztetni kellene a hűtőket és fagyasztókat is.
A hűtő, és a fagyasztó üzemileg feltöltött, azaz üzemkész. A split klíma előtöltött, (lásd pár sorral fentebb) és a telepítés során lesz üzemi töltött állapotú.A split klíma külső egységében van tárolva a gáz és nem szereléskor töltik fel.
Így igaz, alapesetben a kültéri kompresszorába van a gáz. Viszont bizonyos szakasz fölött utána kell tölteni, hogy megmaradjanak a nyomásviszonyok. De ez a ritkább...[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz mackosajt #77099 üzenetére
Hátha segít valamit a csatornakiosztás, elvileg tematikus sorrend van.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
bagyulajuve
addikt
válasz mackosajt #75933 üzenetére
http://www.irtas-sos.hu/agyi-poloska-irtasa/index.html
őket találtam, szerdán jönnek: 1 szoba 1 kezelés 9000 forint (általában elég 1, súlyos esetben kell 2 kezelés)
én most kezdtem hozzá egy házilagos irtásnak, amíg nem jönnek addig 1 kicsit jobb legyen a helyzet, este kb 20 egyedet sikerült megölnöm; 2 hétig külföldön voltam és ki voltak éhezve a dögök, kb 1 órát aludtam éjszaka miután 14 órát repültem, baromi jól esett, szóval ez nem mehet tovább
amit javasoltál, az amúgy ugyanez a cég (telószám ugyanaz)
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Zola007
veterán
válasz mackosajt #75931 üzenetére
házi módszerrel nem is fog sikerülni.
Míg Debrecenbe nem kerültem, azt sem tudtam mi ez, akkor említette valaki, hogy a Tócóban szapora. Olvasgattam róla és mindenhol arra jutottak, hogy teljeskörűen csak ipari módszerekkel írthatóMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mackosajt #75925 üzenetére
Azt mondják egyre gyakoribb Debrecenben.
Kettőtök példájából is látszik, hogy bárkinél megjelenhet, nem kell hozzá putriban lakni. Mégis a buta emberek elkönyvelnek csövesnek valakit, akinél megjelenik.
Albérletkeresés során volt olyan aki azzal kezdte, hogy panelból jövök-e mert olyannak nem szívesen adja ki, aki előtte panelban lakott, mert ott sok a hézag és átmászik egyik lakásból a másikba, stb, stb.
Csak pislogtam és mondtam neki, hogy panelban lakom, poloskám az nincs, de ha valaki ennyire csőlátású, akkor inkább hagyjuk az egészet.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
arpeen2
senior tag
válasz mackosajt #75840 üzenetére
32A ingyen jár, HA a feltételek adottak hozzá, EON-nál kell igényelni, pár oldalas papírt ki kell töltetni EON akkreditált villanyszerelővel, plussz kell pecsét a társasház közös képviselőjétől, amivel azt igazolja, hogy a gerinc elbírja a plussz terhelést. Márciusban csináltattam, még frissek az "élmények".
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Napelem
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kutya topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Asus ROG Crosshair VIII Hero + Ryzen 9 5900x + 32GB of DDR4 3600MTs
- Dell Latitude E6520, hiányos, működő, alkatrésznek vagy javításra.
- Eladó 2x8GB SK Hynix DDR4 3200 Laptop SO-DIMM RAM modul (HMAA1GS6CJR6N)
- Elgato Green Screen
- HP ProBook 640 G4 (I5-8250u/8GB/256GB SSD/CAM/14") számlával és 1 év garanciával + táska
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest